• Bernard
    826
    Ja moram kod doktora da mi glavu pregleda, pa svaki igrač koji mi je bio drag ispadne šupak.
    Bruno mogao si biti legenda, da pišu pjesme o tebi i grafite crtaju ali ne ti si odlučio hvaliti bivšu kriminalnu upravu i pišat po dinamu i zvoni na jebenom podcastu.
    Najtočnija je od boysa pjesma igrači prolaze, uprave odlaze...
    Nema više idola odfakaj..
  • E46
    1.7k
    Nek nam priča malo o napadu na Livakovica na treningu
  • Dani Olmić
    1.9k
    "Ademi je najveci igrac Dinama" - Petkovic
  • FazeN
    263
    Hvala kapetanu Bruni koji je dao gorivo medijima da udaraju po Dinamu i dalje, osigurao im naslove i plaće za kolovoz :heart:
  • Mlađi referent
    13.7k
    Imamo mi još krtica u momčadi, nemojmo se zavaravati. Mišić je pokazao ljudskost, ne mislim na njega, već na onog koji je sklon gestikulacijama, izigravanju żrtve i ponašanju nalik na nadurenu djevojčicu. On se slizao sa senatorima posljednjih mjeseci, jabuka ne pada daleko od stabla. Nadam se da odlazi iz kluba na zov prve dobre ponude!cibona

Pa je li moguće da ste i ovdje jadnog Kulenovića okrivili, Isuse Bože hhahahaahahahaahhahahahaahhahaja
  • rokikaciga
    3.5k
    Da se rijesi svega sto se rijesio? Da. Nesto "slini" prema meni da je mozda bilo pregrubo napravljeno.

Sudit cemo za 5 godina Zvonu.
  • Droljo
    19.6k
    Kakvu smo utvrdu jednoumlja i kulta ličnosti napraviliCrusades

Jbte do sad je bio narativ da se mora znat gazda i tko vuče poteze. Sad se kolo okrenulo. Moj mini mozak (kolko god smo si dobri i jedan drugog ohrabrujemo te guramo naprijed) će eksplodirati...
  • Doktor Kunić
    5.2k
    Hvala kapetanu Bruni koji je dao gorivo medijima da udaraju po Dinamu i dalje, osigurao im naslove i plaće za kolovozFazeN

Cijelo vrijeme priča koliko medijske hajke na dinamo u prošloj sezoni i sezoni prije toga. Maloumni plaćenik
  • rokikaciga
    3.5k
    Nemogu vise gledat i slusat...ono najbitnije sam poslusao.

Idem si popit pivu na terasi
  • E46
    1.7k
    samo jako, GAZDA se mora znat i jedan jedini je gazda.
  • cibona
    5.9k
    Da, i on je kriv za gubitak titule jer je svojim ponašanjem doprinio narušavanju odnosa u svlačionici.

Na prvi zov dobre ponude nadam se da odlazi iz kluba!
  • IstokKa96
    864
    Nikad Dinamo neće imati mir, ni u kojem pogledu.
  • FazeN
    263
    Već vidim po mrežama svađe i sukobe između navijača Dinama. Bruno je uspio razdvojit i to. Sad se prepucavaju oni koji vole Bobana I koji vole Brunu. Užas
  • Mali Zeus
    18.9k
    ništa čudno. Teška bolest.
  • Papastrumf
    17.9k
    Ti i tvoji pajdasi niste vecina a ti to vrlo tesko mozes shvatit. Dinamo je puno vise od jedne tribineDiddyGuela

Vecina ili ne, nije niti bitno. Razlika je u tome sto vas laprdala nema nigdje kad treba nesto zrtvovati za taj klub, zato cete uvijek i biti laprdala, a sjever ce biti taj koji ce mijenjati stvari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.