• FazeN
    6.8k
    Kako da se ne sjećam, tu sam izginuo jer su mi tvrdili(kao s Mierez/Bakrar slučajem) da Pjaca ostaje, prihvatit će sve što mu se nudi, ne zanima ga lova, i paf dođe sastanak Pjaca ode. Jer Dinamo ga je htio ostavit meni je tako rečeno, što je Boban kasnije i potvrdio, ali eto.

Omašio sam i s Theom kad spominješ da dodam, njegov ugovor nije bio dogovoren tad još uvijek, kontakt iz Francuske sa starim klubom, Theo bi i ošao tamo da Dinamo nije dao ugovor, jer se nije htio još umiroviti.
    Nisam ja bez greške normalno, sad sam malo stao na loptu i pišem kad sigurna bude potvrda, kad obe strane se dogovore jer uvijek u zadnji tren može nešto iskočiti. (Npr ovaj slučaj s Zajcom gdje su ga Turci izradili na mladog majmuna, obećali sve, kad ono prc, ništa od love možeš džabe otići)
  • Droljo
    28.5k

Slobodno ti napišeš da je 90% dogovoreno...
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Screenshot-20250728-191244-Facebook.jpg

Djeca preuzela službenu stranicu.
  • bbb medimurje
    5.1k
    sve ocekivani, to je mentalni sklop mafijaskog odvjetnika
    u njegovom mozgu mamic jos uvijek drma hns-om, repkom i dinamom
  • rokikaciga
    14.5k
    Nek objave video gdje pjeva tovarske pjesme.
  • nwankwo646
    1.2k
    Eno u glasniku i Uremovićev raskid
  • don
    20k
    Zvone, nadan se da učiš iz svojih grešaka.
  • skener
    8.5k
    Oni su stvarno na službenom profilu kluba, 28.7.2025.godine objavili fotografiju Brune Marića i Zdravka Mamića?

Nije bolest sve što boli
  • Droljo
    28.5k
    Mamić se dosta pomladio u Hercegovini..
  • FazeN
    6.8k
    Iako mediji tvrde da Richter u Hajduk je riješen to nije istina. Mainz ga želi prodati a Hajduk želi prvo posudbu(jer ne mogu platit čovjeku plaću logično) i žele da Mainz plaća cca 25% plaće. Što švabama šište jaja za takav deal, nije ništa dogovoreno još
  • Zagreb1992
    3.5k

Bruno Marić je isto govno kao i to smeće sa slike .HNS je jedini krivac za ovo stanje i ne rade ništa po pitanju da se dovede to u red kako treba.
  • Keyser Soze
    19.5k
    Tovari su fascinantni, očekuju dolaske Brekala, Rebića i Erlića, objavljuju priopćenja i slike za Brunu Marića, a nemaju za papar i igraju utakmicu sezone za 3 dana.
  • hardek
    10.2k
    Jel ovo realno? Pa ovdje samo fale heštegovi #izbornik #izbornikovifenovi jer ovo ne može biti stvarnost
  • Mihael2305
    2.4k
    Ma daj ovo je teška sramota sta radi admin tovarije, treba ih zbog ovakvih ispada poslat najniži rang nogometa ko šibenik, pa nek se j*,

Vjv se svim tovari diže kifla kad admin napadne hns

Nit obraza nit srama...
  • dzis
    1.5k
    Tovari se nasladuju sa ovim cirkusom i misle da su bitni. Nije njima do nogometa i sporta. Znaju da ne mogu parirat na terenu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.