• FrodoJePurger
    402
    Moze me netko uputiti u to što je bilo između Hajduga i Marića da ga se žele riješiti?
  • Sava Krpa
    505
    zar njima treba povod? Ruznoj curi i ogledalo je krivo .
  • badjibadara
    6.6k

Čitam već duže vrijeme pamflete i lažne konstrukcije, besramne objede i laži onih koji autoritet stvaraju širenjem straha i prijetnjama! Ne obazirem se, rekoh sebi puno puta, jer to je skupina nasilnika koji o sebi govore da su pošteni! Ali to isključivo sami za sebe pričaju, lažu, jer su ih svi odavno prokužili!

Oni su ti koji fabriciraju, a lažno klevetaju druge da fabriciraju! Oni su teret društva, oni su teret sporta, oni su teret demokracije, iako ju punim ustima zagovaraju. Lažno, naravno! Zvižde onima za koje navijaju, prijete onima za koje navijaju, skandiraju sebi dok kao navijaju, tjeraju one za koje kao navijaju da im se poklone!

Najbolji bi bili, ali na silu, najjači bi bili, ali kada idu 10 na jednoga, najhrabriji su kada vide slabijeg od sebe! Ali oni su zapravo interesna skupina okupljena oko sebe i samo za sebe. Na žalost njihovu, nije problem što se gade svakom normalnom sportašu iz bilo kojeg kraja Hrvatske.

Problem je što se gade velikoj većini Grada u kojom truju okolinu! Veliki problem je što bagra sebe prikazuje kao vlasnike nečega što im ne pripada, a tiha i čestita većina trpi teret gadljive manjine! Iako ste glasni, iako ste još uvijek brojni, vi ste dno dna!

Nikada nećete silom ostvariti ambicije, jer previše je onih koji vam se ne klanjaju niti vas se boje. A vaš najveći poraz je što vas preziru i oni za koje vi kao navijate, jer znaju da navijate samo za sebe! Samo Hrvatska!
  • Droljo
    19.3k

Autor Igor Štimac?
  • Sajla
    11.4k
    autor Bruno Marić, objavio na društvenim mrežama i zato je bio suspendiran
  • reziser
    7.6k
    Razlika izmedju Dadica i Marica: dadic je skinut i brisan sa svih lista, a bruno maric je bio suspendiran i svoju kaznu je odradio.
  • Paggini
    60.7k
    Neka se makne i Marić, što se mene tiče.
  • Dubbbrava
    955
    To bi bilo najpoštenije ako ćemo iskreno
  • Sajla
    11.4k
    Ustvari, pitanje je ima li ih više od 5 u cijeloj organizaciji koji zaslužuju ostati...
  • Zagreb1992
    2.5k
    Cijela sudačka organizacija se mora pročistiti ..Ovo što Kustić radi je stihijski i samo da se javnost smiri ..Dobro je sad i zadnje Sajla postavio pitanje ..Moj je odgovor da i 5 bi navukli jedva
  • Crni86
    13.1k
    Maric je ogavan lik, ali kaj ocekivat od lika koji je dole pretucen i kojem su na utakmici mahali s odrubljenim glavom na sta hns nije uopce reagirao? Ta zastava nije bila mala… na kraju i sam je reko da je imao bezbroj telfonskih prijetnji, pisama itd.

Zelim rec da mi dadica nismo sa nicim provocirali, dok s druge strane tovari imaju jako dosta vrhnja u svom odnosu s maricem. U tome svemu nije bas sve bijelo niti crno kao kod nas i dadica. Tako da ako bi se suspendirao maric mogla bi se otvorit pandorina kutija. I tu opet dolazimo do kljucnog krivca - saveza. Koji stoji i promatra, ne djeluje u pravom trenutku pa imamo sapunice s maricem, livajom, sibenikom itd.

Hns u buducnosti morao malo bolje zastiti svoje suce i djelatnike, a ne da se onda oni sami moraju kroz privatne kanale moraju stiti i opravdavati.

Cijeli savez. Zamisli imas io, znaci neki tvoj najuzi krug suradnika. Nitko nije procitao popis sudaca?!?!?! Svi su dignuli ruke na lijepe oci?!?!?! Kako vjerovat tim ljudima kad nisu u stanju procitat popid od 20 imena. Suci su zajebali, ali postojao je mehanizam koji je to trebao sprijecit u vidu io-a, koji je isto tako podbacio.

A upitno je koliko je taj io onda sposoban za ista, kada citat ocito ne znaju.
  • FrodoJePurger
    402
    Ne znam jesmo li kako isprovocirali Dadića da se ponašao prema nama tako kako se ponašao (npr. našli ga i tukli ubog lošeg suđenja). Vrlo vjerojatno ne i zato je očajno što se tovari sada bune na ovu odluku HNS-a, koja nema veze sa suđenjem, to jest pogrešnim suđenjem, nego ima veze što je on navijač Hajduka, ali ne samo to nego i pripadnik torcide, kojoj je pomagao naše dečke mlatiti i krasti "krpe". U tom je razlika između Marića i Dadića. Jedan je očajan sudac (kojeg bi se isto trebalo maknuti kao i svakog drugog očajnog sudca), a drugi nije za sudca SHNL-a zbog svojeg karaktera i pripadnposti jednoj navijačkoj skupini.
  • ksapi
    5.2k
    Ovo sto tovari sad rade je na razini onih komentara, kad navijaci odu na prosvjed, pa babe seru po FB da ‘di su ti navijaci kad treba prosvjedovat protiv HDZ-a‘. Idi, prosvjeduj, buni se za ono do cega ti je stalo.

Isto tako i ovo - tko tovarima brani da napisu priopcenje za marica? Zasto bi ga pisali mi, jer je uvrijedio torcidu? Gdje je tu ikakva logika? Zasto bi on nama direktno smetao i zasto bi se mi bunili?

Komentari su u smjeru kao da je maric neki nas sudac koji nas je ne znam koliko pogurao. Ja sam prvi da se i to smece izbaci van, ali zasto bi Dinamo i po kojem temelju trazio od HNS-a?

Takodjer, komentari su u smjeru da ‘di smo bili s priopcenjima svih onih godina dok se sudilo za nas’ - debili maloumni, promijenila se gotovo cijela klupska struktura od tada, ako niste primjetili.
  • Crni86
    13.1k
    pitanje je di su oni bili s priopcenjem za dadica kad su tako posteni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.