• reziser
    7.6k
    pitanje je di su oni bili s priopcenjem za dadica kad su tako posteniCrni86

oni i posteni? :rofl:
  • reziser
    7.6k
    postavljam pitanje: Izvršni odbor HNS-a je liste verificirao! na njoj je i Dadić

ima li kustic ovlasti sam brisati nekog s liste koju je IO HNSa verificirao??
  • serbus
    5.2k
    ima li kustic ovlasti sam brisati nekog s liste koju je IO HNSa verificirao??reziser

Nikih problema.
  • Pacho
    2.7k
    Arhivirani clanak prosera s dalmatinskog portala da im ne pumpamo preglede.

Po njima je Dadic zapravo ostetio njih, a ne Dinamo, jer im nije poklonio penal protiv Istre. Kao da je maknut zbog neke sudacke odluke na nasu stetu, a ne radi onih svinjarija koje je izvodio.
  • ksapi
    5.2k

Zasto bi se oni bunili protiv toga, po kojem osnovu? Nemojmo pretjerivati.
    Svatko se buni za ono sto smeta direktno njemu.
  • Dadox
    570
    Tom smeću treba zabranit dolazak u krug bilo kojeg stadiona u Hrvatskoj.Svakakvih govana ima,ali da se ide bavit takvim stvarima,a sudi na tom nivou…
  • Kumerle
    863

Joj to "sudilo se za nas" mi isto ide na kurac, nikad im to ne treva priznavat.

Dogadale su se greske ko i kak se danas dogadaju na obje strane.

Oni su dvolicne gnjide i zazivaju pravdu samo kada njima koristi, zato ih nitko ne postuje.

Po njima je Dadic zapravo ostetio njih, a ne Dinamo, jer im nije poklonio penal protiv Istre. Kao da je maknut zbog neke sudacke odluke na nasu stetu, a ne radi onih svinjarija koje je izvodio.Pacho

Na toj istoj utakmici nije dosudio cisti penal za Istru, nasli su nakon 3 dana neku kameru u razini trave i kao fol opravdali tu odluku. Lakrdija.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/istra1961/video-evo-zasto-je-poljud-poludio-dadic-gledao-snimku-pa-razbjesnio-splicane-a-za-istru-je-var-sutio-15520830
  • San Lorenzo
    20.1k

Oni su prije 2-3 sezone imali niz od čak sedam (7) kola gdje su suci, sasvin slučajno jel, griješili u njihovu korist.

Dobra stvar u svemu ovome je da ta fasada pravednosti odavno raskrinkana i više ju nitko ne puši osim pape, dide i pomahnitalih nutricionistica.
  • Dr Hofmann
    3.4k
    Koja je HNS nakupina debila, pa to je nerealno. A tek suci, pa to su se generacijski uhljebljivali sinovi. Ajde kad si neki doktor pa guraš dijete u tom smjeru, ali nogometni sudac u Hrvatskoj - e to je već psihijatrija.
  • Fabercaster
    395
    Ja sam se nadao da kada smo dobili izbore da će se zajedno sa tovarima krenuti u neku ofenzivu prema HNS-u. Ispalo je to kao naivno razmišljanje jer evo oni su u očajnom pokušaju da se dočepaju titule pokazali pravu "istinu" o njihovoj borbi. Ne valja ništa, ali ne zato što ne valja nego zato što njima ne ide u korist. Stoka dvolična.
  • ElDorado
    4.9k
    Mafijaški odvjetnik mafijaške metode
  • Keyser Soze
    15k
    "Sramotna uvertira u novu sezonu u režiji HNS-a i Sudačke komisije. Sposobnost HNS-a da osigura pravedno, jednako i regularno natjecanje je pod velikim upitnikom. Prvenstvo nije ni počelo, ali zato su počeli pritisci. Lista sudaca "neovisne" sudačke komisije je izdržala jedan dan prije prve promjene.

Ta promjena ne smije biti posljednja. Vraćanje Bruna Marića u skupinu elitnih kontrolora predstavlja puno veći problem. Fabriciranje VAR snimki, očigledni propusti sudaca, dvostruki kriteriji te javni napad na suvlasnika Hajduka više su nego dovoljni razlozi da Bruno Marić nestane iz hrvatskog nogometa, zauvijek.

Zato svima jasno poručujemo: član elitne skupine kontrolora, Bruno Marić, na stadionu Poljud nije dobrodošao. Očekujemo da se odluka o njegovom imenovanju hitno povuče, kako bi hrvatski nogomet napokon prodisao i oslobodio se okova nemorala, pohlepe i licemjerja", objavili su iz Hajduka.
  • reziser
    7.6k
    bit ce ovo jako zanimljiva sezona....
    očekuju sa se makne Bruno Marić (na osnovu čega? razlog?)
    naravno, HNS ga neće maknuti jer nema opravdanog razloga , i ide svjetska urota protiv njih od starta.. skretanje pozornosti od njihovih slabosti, nedostatka love, igrača, planova...
    :yikes:

i najbolja mi je zadnja recenica njihovog priopcenja, citiram:
    !kako bi hrvatski nogomet napokon prodisao i oslobodio se okova nemorala, pohlepe i licemjerja."

e na to se mogu samo jako dobro nasmijati.... :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.