• Mali Zeus
    18.8k
    lik svašta priča i piše, nešto bude točno, ali dosta stvari čiste gluposti.
  • Ludovic IX
    9.3k
    Možemo omalovažavat tovarske transfere, možemo im se smijati. Govna nisu titulu osvojili 20 godina. To govori o njihovim transferima. A nekima ovdje su gaće pune od njihovih pojačanja.

Olmić i tp ne kuze da nas boli kurac za njihova pojačanja. Kad osvoj3 titulu , onda cemo o njima. Do tada, nek se valjaju u svojim govnima i tam ostanu
  • Facke
    6.4k

Iskrene , mene uopce ne cudi kaj je Pukstas opet igrac s klupe. Ja stvarne ne kuzim koj ga se tulke dize ko da je sad neki ekstra igrac. On je pod Gattusem startal u 21 utakmica. De nije nist posebne pokazal. Ali bas nist. Doprinos mu je bil ravne 0. 16 put je usel s klupe i imel po mene i mom ukusu bolsi ucinak kad je protivnik vec bil male umoren a on friski ulazil. Hajduk je prosle lete mogel dobiti dobre novce za njega , po mojem ukusu cak i previse. Ali oni su inzisterali na vecem iznosu. Nije slucajne da Pukstas nakon Gattusa i pod Garciju sedi na klupe. Mene te nije neke iznenadenje.
  • Droljo
    19.3k
    melnjak ponajbolji bek lige, kad je to bilo i koliko je trajalo?Mali Zeus

Ako smo mi mjerilo (a jesmo) dečko je do ozljede bio ponajbolji lijevi bek lige.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Ajd vjerovat ću ti na riječ.
  • Droljo
    19.3k

Mudra odluka. :wink:
  • Paggini
    60.7k
    Ako smo mi mjerilo (a jesmo) dečko je do ozljede bio ponajbolji lijevi bek lige.Droljo

Ovo je i moje osobno mišljenje, paklen je bio na lijevom beku i osobno sam bio ljut što ga mi nismo upecali.

Pukstas opet igrac s klupeFacke

On je to uvijek bio, ali mašinerija je radila svoje i par klubova je ugrizlo, ali očito su se svi opametili. Po meni jako jako ograničen igrač, ako mogu za njega dobiti barem dvije milje, prodao bih ga odmah.
  • tp1997
    1.8k
    Prvih sezonu-dvije što je igrao u Hajduku je igrao na izrazito visokoj razini, i sigurno je bio među dva-tri najbolja beka u ligi
  • Filip85
    384
    Fran Karačić upravo za HR 2 "znam da Hajduk ima jednu od najvećih navijačkih baza na svijetu"

:rofl: :rofl:
  • Crni86
    13.1k
    Oko pukstasa se digo hype samo zato jer je amer… da je cistokrvni litvanac niko ga ne bi ni sljivio…

Totalno precijenjen igrac
  • ZgDLions
    1.2k

Da je Livaja upao u šaht dok je išao na trening bila bi se digla ogromna drama, ovaj da upadne u Marijansku brazdu ne bi nitko pital za njega.
    Ni njima nije napet, a gdje će klubovima sa lovom.
  • Omake
    10.6k
    kad cili svit stane između Omiša i Solina.
  • Mali Zeus
    18.8k
    oko njega bio hype, do dan danas mi nije jasno. S druge stvari, Durdov mi se čini baš talent. U početku dosta igrao, poslije ga stavili u zapećak.
  • Mali Zeus
    18.8k
    ma ok, utjecalo na mene što je nestao s radara, Gattuso ga stavio u drugi plan totalno.
  • Pacho
    2.7k
    Prisjetimo se ovog klasika Slobodne Dalmacije.

AISelect-20250727-103823-Firefox.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.