• Paggini
    60.6k
    Boban: "jesmo se dogovorili?"
    Petko: "nismo. Moram malo razmisliti"
    Boban: "aj ti razmišljaj u nekom drugom klubu"
    Mislav24

Izostavio si moment gdje je ključ dogovora bio da Petko trenira ozbiljno, drži se sportski i kapetanski.

To ni u kojem klubu ne bi trebao biti predmet ikakvog razmišljanja. Nije mu se ponudilo smanjenje ugovora za iduću sezonu, nije mu se ponudila klupa ili transfer.

Nudilo mu se da ostane u klubu uz uvjet da trenira maksimalno.
  • Mislav24
    15

Slažem se da se ne slažemo.
    Evo onak iz glave, drugi odgovor. "Imaš 3 dan. Neću te čekati. ITD"

Ajmo na Pjacu. RPG ima ugovor još godinu. Ako neće potpisati, normalno je da ćeš ga probati prodati ovo ljeto, jel tako. Uobičajena praksa. E sad, klauzula. Pjaca junikako nije htio pri prvim pregovorima. To je Marićeva izmišljotina. Ugovor na 2 godine plus 1 godina ako odigra išta slijedeće sezone. Boban mu kažem "daj makni tu klauzulu", ali ništa sa svoje strane ne daje. Daj dodaj treću godinu. Čim makne Pjaca klauzulu, on ulazi u zadnju godinu ugovora što smo rekli da je uobičajena praksa prodati ili novi ugovor ovo ljeto. Boban mu ništa ne nudi nego samo ovlaš "budemo za nekoliko mjeseci sjeli". Kužiš sad kako nema želje za ostankom Pjace.
    Opet, onda tako reci. Nemoj se praviti dobrica, a njih preko svog intervjua i PR-a Sportskih maltene vrijeđati. Pogledajte malo sportske sve ovo vrijeme pa i danas.
  • Mislav24
    15

Nemoj. Na svom primjeru sigurno znaš da za sve velike odluke treba bar malo razmišljanja. Ugovor o radu, kredit, kupnja stana/kuće.
    Nisam ja zaboravio spomenuti onaj dio nego sam se uhvatio na dio koji pokazuje da li uopće postoji želja za ostankom Petka. Jer ako postoji, nema kafanske spike "uzmi il' ostavi"
  • Crni86
    13.1k
    Ne znam sta petko i pjaca ponovno rade na ovoj temi kada je ta prica zavrsena.
  • Paggini
    60.6k
    Na svom primjeru sigurno znaš da za sve velike odluke treba bar malo razmišljanja. Ugovor o radu, kredit, kupnja stana/kuće.Mislav24

Koja velika jebena odluka da lik trenira kak spada?

Kao da meni šef na poslu kaže "gle slušaj, vidjet ćemo za.plaću iduće godine, ali ove godine moraš radit svoj posao"

I ja kazem "daj mi tjedan dana da razmislim"
  • Mislav24
    15

Jel to tvoj konačan odgovor? Malo mi je smiješno kak se vraćaš na to. Opet kažem, može rastanak ali nekad bude normalan. Razmišlja se o svemu, a ne o jednoj rečenici unutar razgovora.
  • Mislav24
    15

Malo da odmorim od Mihe pl. Zajca. Prestajem. Obečajem...
  • Paggini
    60.6k
    Pa daj mi objasni tvoju argumentaciju da ti Boban kaže "stari treniraj kako spada", što je JEBENI MINIMUM profesionalizma, ovaj kaže "daj mi tjedan dana DA RAZMISLIM HOCU TRENIRATI KAKO SPADA"

I ti sad okrećeš priču da treba za takve odluke tjedan dana, daj ne budi smiješan sa svojim alternativnim razmišljanjem koje mi ostali ne vidimo jer smo zasljepljeni tom bolesnom PR pričom oko Bobana.
  • Mislav24
    15

Nije Petko rekao da ce razmisliti da li ce mu angažman biti jači. Da više neće biti neozbiljno i slično. Cijeli paket je u pitanju, a slikovito Bobanove rečenice nisu. Jer da je tako ne bi ni bilo razgovora. Ili bi, ali sa već odlučenim krajem
  • Mislav24
    15

Nisam rekao da treba tjedan dana nego da Bobanov odgovor može biti. Ne može, imaš 3 dana, do sutra hoću odgovor itd.
    A koji to mi imaju isto mišljenje o tome i valjda svemu. Alternativa CKSKH-u nije ni loše.
    Bobanu želim svu sreću jer time i Dinamo napreduje. Samo prema zaslužnima želim respekt
  • blue heart 72
    2.4k
    Kaj je zatvorena tema o bivšim igračima, da se o nekima i dalje treba ovdje pisati?
  • Paggini
    60.6k
    Samo prema zaslužnima želim respektMislav24

Momak, ti zaslužni prvi nisu prikazali respekt prema Dinamu kad je Dinamo pokazao maksimalni respekt prema njima.
  • NitkoBitan
    29.5k
    Nije tu ni do volje, ni do zelje, niti do kapetanske trake nego cinjenice da Boban ne zeli previse riskirat sa Bruninim zdravstvenim stanjem i u skladu s tim je vjerojatno i izgledao novi ugovor, bonusi za nastupe bitna stavka. Sve je jasno kad je Boban u intervjuu napomenuo kako prosle sezone Petko nije nastupio u otprilike 70% utakmica.

Boban je u klupskom intervjuu zastupao Dinamo, Petkovic ce u podcastu branit sebe a istina je negdje u sredini.
  • Mislav24
    15

Kada? Kada je Petko kao i Orša godinu ranije ostao u klubu pa se pričalo da je 'najveće pojačanje ovog ljeta ostanak Petka.' To ljeto su nam otišli ili bili na odlasku Livaković, Šutalo, Ivanušec... Predviđali su nam velike probleme, a ono dvostruka kruna na kraju. Navodno da se igrači nekada ozljede u nogometu. Da, ali Petku ne dajemo za pravo isto.
    Opet, nemam problema s rastankom, ali mi se ne sviđa prebacivanje krivice. Ali ti znaš, Davorin ti rekao...
  • Mislav24
    15

I sve u redu. Narativ je pogrešan jer su u njemu hračkani igrači sa više strana. Sve iz intervju smo već danima znali jer smo pročitali.

Može se reći da Boban ide sa strane Dinama, a Bruno sa strane legende Dinama. Ne mislim da ce Petko ići svim snagom. On voli Dinamo svim srcem koliko god mu u zadnje vrijeme to žele umanjiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.