• Droljo
    19.1k
    Mislim da i je tak neka fora. Mora bit.
  • Nogo
    8.5k
    Petković asistirao u svom debiju za Kocaelispor

• Bruno Petković je debitirao za turski klub Kocaelispor, nakon što je nedavno potpisao ugovor.

• Ušao je u drugom poluvremenu i asistirao za drugi, odlučujući gol u pobjedi protiv Sivasspora rezultatom 2:1.

• Ovo je bila četvrta pripremna utakmica turske momčadi, a sezona u Turskoj počinje 8. kolovoza.

• Petković će tri dana nakon početka sezone igrati protiv Trabzonspora, bivšeg kluba Nenada Bjelice i Mislava Oršića.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-medjunarodni/video-znali-su-dobro-koga-dovode-petkovic-asistirao-u-svojem-debiju-za-novi-klub-pogledajte-potez-bivseg-modrog-15607256
  • Sajla
    11.3k
    evo video za one koji ne žele davati klik SN:
  • nemapredaje
    5.6k

I dalje mu treba pol minute da se digne nakon pada
  • Droljo
    19.1k
    Petko asist za drugi Golümüz :lol:

Kako se mali rešava lopte u prvoj sekundi sunce mu njegovo. Nema nepotrebnih driblinga. Super odigrao po ovome videu.
  • Dani Olmić
    1.9k
    Nekako svi dobro odigraju/proigraju kad odu iz Dinama:

- Petkovic
    - Bockar
    - Baturina
    - Belcar
    - Ristovski

Znam tek je jedna posteno odigrana tekma ali ipak ono, dosta upadljiva cinjenica

Nadam se da je slucajnost a ne Dinamovi uvjeti :rofl:
  • BBB Sibenik
    6k
    Nije slučajnost u najmanju ruku neki igraci su mogli nekad pomoć u datom trenutku. Zašto se inače rješavamo igrača tako lako il poklanjamo nadam se da će to prominit ubuduće. Isto tako i da ne kupujemo sve i svasta pa se nagomilavamo igračima. Očekujem da u budućnosti ne poklanjamo igrače bar da uzmemo neku minimalnu odštetu. Činjenica je da sve šta mi kupujemo moramo dosta pregovarat da postignemo željen iznos koji smo spremni platit, ocu rec da svi cijene svoje igrače.
  • Teofil Kateran
    2.9k

Jesi li realan? :lol:

Petković je klasa, ali sigurno nije proigrao asistencijom protiv turskog drugoligaša. Bočkaj i Belcar će sigurno raditi razliku u Varaždinu, ali to ne znači da su "proigrali" već jednostavno nisu igrači za Dinamo svojom kvalitetom. Baturina je tek došao u Como i nadam se da će proigrati, ali su teške gluposti da je proigrao u debiju u kojem je odigrao punih pola sata. Ristovski je ovdje u zadnjoj sezoni opako visio i ispao iz postave i sigurno ne znači da je magično proigrao ako radi razliku u FK Sarajevu protiv Universitatee iz Craiove.

Nadam se da je slucajnost a ne Dinamovi uvjeti :rofl:Dani Olmić

Mora da je do uvjeta, mislim ovdje su sigurno imali kritične uvjete i igrali za crkavicu.
  • Kumerle
    807
    Nekako svi dobro odigraju/proigraju kad odu iz Dinama:

- Petkovic
    - Bockar
    - Baturina
    - Belcar
    - Ristovski

Znam tek je jedna posteno odigrana tekma ali ipak ono, dosta upadljiva cinjenica

Nadam se da je slucajnost a ne Dinamovi uvjeti :rofl:
    Dani Olmić
    Problem je što gledamo kroz druge naočale te igrače.

Ako proigrati znači izboriti penal koji je li-la, asistirati u prijateljskoj protiv nekih drugoligaša i slično onda si u pravu.
    Kada mi dovodimo igrače onda se priča kako ima par golova u MLS-u, da igra španjolsku Segundu ili da je taraba koji je osvojio HNL s polomljenim koljenima i ne zna hodat, nezgrapan ovakav onakav, ali bivši igrač kad asistira protiv turskog drugoligaša u prijateljskoj ili Bockaj koji uspije par puta centrirat "e šteta, nadam se da nismo pogriješili što smo ga pustili".
  • Dani Olmić
    1.9k
    Jesi li realan? :lol:Teofil Kateran

Nisam uopce htio zapalit vatru haha, zato sam i napomenuo da se radi tek o prvoj igri, jos pogotovo ako su to neke prijateljske ili slicno onda se te tekme ne bi trebali shvacat toliko ozbiljno

Ali ipak zanimljiv podatak, nisam mislio lose :kiss:
  • deda
    38.9k
    Zanimljivo je i da su svi otišli u za klasu slabije klubove.
  • NitkoBitan
    29.4k
    U 5 slucajeva 5 slucajnosti.
  • jedan u nizu
    14.2k
    A ljudi, pa normalno je da dolaskom u novu sredinu, ce ti igraci malo vise dati od sebe.
    Treba se pokazati i dokazati.

Pa i svi mi, ako promijenimo radno mjesto, pazimo na pocetku da odradimo sve ok. Neki dalju taj extra - mile, neki se uvlace nekome u supak, ali vecina nas pazi da smo na nivou.
    Nakon koju godinu ne pazis toliko jer si se dokazao puno puta, pa si i dozvolis da imas los dan ili nesto drugo.

Isto je i u nogometu.

Ako su ovdje bili klika, klan, pusacka soba, bili su svi zajedno i jedan drugog su povlacili u taj svijet bolipenisa, a sada su svatko u svojem klubu, novopridoslice, sami i prepusteni sebi i svojem nogometu.

Najnormalnija stvar da ce se vise zalagati nego u zadnjem dijelu svoje karijere u Zagrebu
  • Šteco
    1.1k
    Zabio je Kanga u prvoj tekmi za Gent niželigašu. Nek uđe u zapisnik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.