• NKDZ86
    4.9k
    koja je pozadina te tekme u osijeku? zakaj se išlo na domaću tribinu i tak mala brojka?
  • ZGV
    3.6k
    BIla je klasična naša ekipa na gostujućoj tribini, a mi smo namjerno otišli na zapad, tj na njihovu tribinu
  • Neron53
    1.9k

Tih godina (kraj 90.ih) se vise puta otislo na zapad, malo iz zajebancije a malo zbog provociranja domacih. Naravno, nakon kakve setnjice po gradu.
    A sto se tice "male" brojke .. :) , sve je to bila iskusna/provjerena ekipa i brojka je bila dovoljna za izazove svih vrsta :)
  • Droljo
    19.5k
    Jedne godine (isto kraj devedesetih) je jedan gospodin (neću ga imenovati) malo otišao na istok sam i počeo navijati. Bila dobra zajebancija. A na našoj tribini isto bilo veselo.. letile kacige u nebo :snicker:
  • Thor
    397
    Ne znam u koju bi to citaniju temu stavio, pa sam odlucil to tu iskomentirat. Dobronamjerno,naravno.
    Ispast ce sad da ko neki stari deda radim reda (kak Đerko veli) no dobil sam na poklon od mladje ekipe naljepnicu BBB Utrina

[img]http://20250720-142736.jpg

Jako me razveselilo da mladja.ekipa iz kvarta (otisel sam iz kvarta ali moj kvart nikad nije otisel iz mene) drzi do starih vrijednosti.
    No kak sam dobil tu naljepnicu i stalvil u dzep uz zahvalu nisam obratil paznju na naziv.
    Znam da u kvartu je isti takav grafit istog sadrzaja i zapravo mi se tek sad zapalila lampica :smirk:

Utrine nikad nisu bile Utrina!!!!
    Dakle,mi stari Utrinasi kaj smo "rodjeni" i odrasli u kvartu koji se tek i gradio s nama i mi u njemu, nama su to oduvijek i zauvijek bile Utrine! :heart:

Naravno da sam svjestan da je to gramaticki i pravopisno krivo ali jbg. Utrine su Utrine!

Tak da eto porucujem mladjoj ekipi, volite dinamo, volite kvart, ali decki, to su Utrine a ne Utrina. :cool:

Nadam se da kuzite, bez ljutnje :heart:

edn1c29f68rk0xx2.jpg

zyacn2sjea2wf1fh.jpg
  • Zigi
    3.2k
    IMG-6485-1748889318109.jpg Dinamo - Željezničar 1991.
  • Thor
    397
    zgrada vrtica u Mareticevoj sa ekipom. Ne znam od kad je fotka, Kuzim, hvala :heart: ali nama starcima Utrine nikad nece biti Utrina :wink:
  • dinamo u srcu
    2.2k
    jel ovaj transparent Vrbani još uvijek živ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.