• Masto
    1
    Meni čudno što kopić tako malo glasova ima
  • Droljo
    19.2k
    Veza Knežević - Pavičić - Antolić! Pa ja ću se streljat! Kako sam ovo samo zatomio i izgurao iz sjećanja sunce ti jebem. Pa oni nebi pretrčali i izdominirali tri random lika sa zone... Dobro smo mi i prolazili...
  • Eduardo
    25.1k
    Cannavaro je ipak prekratko bioMr Anderson

Upravo zbog toga i može na listu... imao je on dovoljno vremena, više nego dovoljno da se pokaže da nema pojma, i da nema mjesta u ozbiljnom nogometu. Dovoljno je bilo baciti pogled na jednu tekmu da shvatiš da se radi o čistom promašaju.
  • Mr Anderson
    13k
    Zoran Mamić u top 5 najboljih i top 5 najgorih trenera.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Mozda je recency bias ali meni nagrada ide definitivno FCu. Imao je prakticki cijeli kadar osim Petkovica koji je bio jaci nego prekprosle sezone. Samo da bi napravio veliku sramotu. Rekordni poraz protiv Rijeke i jos samaranje od strane Istre. Pa Biscanovsko gubljenje bodova protiv tovara.

Jedina svijetla tocka mu je Milan. Ali i jedan Kopic ima pobjede protiv West Hama i Seville.

Uz to treba napomenut da je jedan Perkovic o kojem nemam bas nikakvo trenersko misljenje uspio visestruko nadmasit FCa cim se ovoga maknulo.
  • Droljo
    19.2k
    jedan Perkovic o kojem nemam bas nikakvo trenersko misljenje uspio visestruko nadmasit FCa cim se ovoga maknuloGeneralNapoleon

To možeš pripisati bušenju od strane svlačionice... Ništa drugo
  • Paggini
    60.6k
    Perković je tragedija od trenera, ne lažimo se. Svaki put kad je trebao biti "trener" a ne samo figura koja se predstavlja kao trener, donosio je grozne, grozne odluke.

Belupo je vjerojatno najgora utakmica sezone, a odluke u Gorici, uz ekstremnu bolikurcinu aktera na terenu su za oduzimanje licence
  • cron1ck
    1.8k
    Glasanje zatvoreno, molim moderatore da zatvore ovu temu.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.