• pešća
    483
    Sandro Perković. Povijesna sramota na gostovanju u Koprivnici i prokockavanje titule na gostovanju u Gorici i doma protiv Lokomotive. Znači u ključnim utakmicama za obranu titule tebi momčad izgleda bolesno nemotivirano i bezidejno, over and out.

Spominjat će neki pobjedu na Poljudu ali taj Hajduk je bio užasan drugi dio sezone, jedna od nagorih momčadi u ligi po tadašnjem učinku.

A press konferencija u kojoj su glavnu riječ vodili Petković i Ademi a on pokunjeno sa strane sjedio... nemam komentara, sramota za jednog trenera da si tako nešto dozvoli.

Neki će reći da nije bio glavni trener nego pomoćni i uskočio u tu ulogu. A šta je radio kao pomoćni? Navodno bio zadužen za segment obrane koji je bio očajan, po broju primljenih golova jedna od najgorih sezona ovog stoljeća, curilo je na sve strane i jedan stoperski par se cijelu sezonu nije mogao uigrat.

Pa pleme ti židovsko j kaj je taj lik radio svo vrijeme u klubu i kako se švercao iz stožera u stožer meni nije jasno.
  • Crusades
    18.7k
    Cannavaro ti je Marićeva cikla, a mlađi brat ti je "Zoks" :clap:

Što se tiče teme, Cvitanović i Jurčević uvjerljivo najlošije rezultate i najgori nogomet igrali, ostali su bar neki kurac pobjeđivali i osvajali za razliku od ove dvojice (Bišćan završio prvenstvo, osvojio Superkup protiv magaradi, Petev 80+ bodova, Fabio maznuo Milana...)
  • Tongo Doumbia
    6.9k
    Petev nije tako loš trener i imao je još okej sekvenci u drugim klubovima, a uz to je s našim tadašnjim odronom od kadra izvukao top broj bodova, ali i naišao na najjaču Rijeku u povijesti.

Za mene Jovićević. Razjebavanje onakvog Bjelicinog Dinama mi je ipak level Pro Max .
  • SAS1987
    18.6k
    M. Cvitanović

Branko Ivankovićmiro

Ajax i pregazio HNL (koji je bio lošiji nego danas, ali svejedno)
  • NitkoBitan
    31.3k
    Da cikli nisu bili senatori u momcadi osvojili bi prvenstvo. Trener koji je napokon uveo red pa je bio sabotiran.
  • CISCO
    432
    Liga za bedaka briše i prvenstvo i kup.
  • emilperska
    11.6k
    Cannavaro ti je Marićeva cikla, a mlađi brat ti je "Zoks" :clap:Crusades

Tagaj me, jel to takav problem ili misliš da si pametniji od drugih jer za tebe to ne vrijedi?

Sve Zorane za koje znam, zovem "Zoks". Pa i Glavu mlađeg. Lijepo je da si to uočio..
  • Crusades
    18.7k
    Sve Zorane za koje znam, zovem "Zoks"emilperska

Svi Zorani su krali novac iz kluba za koji navijaš? Gle, znam i qoutat :nerd:
  • NitkoBitan
    31.3k
    Volem raspravu, kako ce tek gorit za najgoreg igraca ikada :fire:

Svi imamo tog jednog...
  • emilperska
    11.6k

Lijepo za tebe, nisi samo lijep već si i pismen.

Tema je najgori trener Dinama u povijesti, ovaj to očito nije. A opet si ga se sjetio..
  • cibona
    6.2k
    Jurčević nedvojbeno. U drugom mandatu je skoro uništio već dobiveno prvenstvo, a i prvi je bio Bože sačuvaj.

Znači jedini trener koji je u oba mandata bio katastrofalan.
  • vlatkomarkovic
    1.9k

Pa da, ali nije sam kriv za to…. Mislim nije sigurno bio najbolji ni među najboljima…, ali u kontekstu vremena i ekipe, po meni ne bi trebao biti među najgorima…

Po meni ona Cvitina igra i rezultati s onom ekipom je puno veći neuspjeh nego liga za bedaka + Ilija je i imao uspjehe ovaj nije imao ništa.
  • badjibadara
    7.5k
    Marijo Tot - mada je vodio tek dvije tekme mislim
    Mario Cvitanović
    Nikola Jurčević
    Hrvoje Braović
  • Blue98
    795
    Cannavaro
  • shameless86
    762
    jurcevic i fabio....
    kad smo kod "zaboravljenih " trenera,kaj je sa soldom? on skroz odustao od trenerske karijere ili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet