• pešća
    455
    Sandro Perković. Povijesna sramota na gostovanju u Koprivnici i prokockavanje titule na gostovanju u Gorici i doma protiv Lokomotive. Znači u ključnim utakmicama za obranu titule tebi momčad izgleda bolesno nemotivirano i bezidejno, over and out.

Spominjat će neki pobjedu na Poljudu ali taj Hajduk je bio užasan drugi dio sezone, jedna od nagorih momčadi u ligi po tadašnjem učinku.

A press konferencija u kojoj su glavnu riječ vodili Petković i Ademi a on pokunjeno sa strane sjedio... nemam komentara, sramota za jednog trenera da si tako nešto dozvoli.

Neki će reći da nije bio glavni trener nego pomoćni i uskočio u tu ulogu. A šta je radio kao pomoćni? Navodno bio zadužen za segment obrane koji je bio očajan, po broju primljenih golova jedna od najgorih sezona ovog stoljeća, curilo je na sve strane i jedan stoperski par se cijelu sezonu nije mogao uigrat.

Pa pleme ti židovsko j kaj je taj lik radio svo vrijeme u klubu i kako se švercao iz stožera u stožer meni nije jasno.
  • Crusades
    17.1k
    Cannavaro ti je Marićeva cikla, a mlađi brat ti je "Zoks" :clap:

Što se tiče teme, Cvitanović i Jurčević uvjerljivo najlošije rezultate i najgori nogomet igrali, ostali su bar neki kurac pobjeđivali i osvajali za razliku od ove dvojice (Bišćan završio prvenstvo, osvojio Superkup protiv magaradi, Petev 80+ bodova, Fabio maznuo Milana...)
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Petev nije tako loš trener i imao je još okej sekvenci u drugim klubovima, a uz to je s našim tadašnjim odronom od kadra izvukao top broj bodova, ali i naišao na najjaču Rijeku u povijesti.

Za mene Jovićević. Razjebavanje onakvog Bjelicinog Dinama mi je ipak level Pro Max .
  • SAS1987
    17.9k
    M. Cvitanović

Branko Ivankovićmiro

Ajax i pregazio HNL (koji je bio lošiji nego danas, ali svejedno)
  • NitkoBitan
    29.5k
    Da cikli nisu bili senatori u momcadi osvojili bi prvenstvo. Trener koji je napokon uveo red pa je bio sabotiran.
  • CISCO
    421
    Liga za bedaka briše i prvenstvo i kup.
  • emilperska
    11.1k
    Cannavaro ti je Marićeva cikla, a mlađi brat ti je "Zoks" :clap:Crusades

Tagaj me, jel to takav problem ili misliš da si pametniji od drugih jer za tebe to ne vrijedi?

Sve Zorane za koje znam, zovem "Zoks". Pa i Glavu mlađeg. Lijepo je da si to uočio..
  • Crusades
    17.1k
    Sve Zorane za koje znam, zovem "Zoks"emilperska

Svi Zorani su krali novac iz kluba za koji navijaš? Gle, znam i qoutat :nerd:
  • NitkoBitan
    29.5k
    Volem raspravu, kako ce tek gorit za najgoreg igraca ikada :fire:

Svi imamo tog jednog...
  • emilperska
    11.1k

Lijepo za tebe, nisi samo lijep već si i pismen.

Tema je najgori trener Dinama u povijesti, ovaj to očito nije. A opet si ga se sjetio..
  • cibona
    5.8k
    Jurčević nedvojbeno. U drugom mandatu je skoro uništio već dobiveno prvenstvo, a i prvi je bio Bože sačuvaj.

Znači jedini trener koji je u oba mandata bio katastrofalan.
  • vlatkomarkovic
    1.7k

Pa da, ali nije sam kriv za to…. Mislim nije sigurno bio najbolji ni među najboljima…, ali u kontekstu vremena i ekipe, po meni ne bi trebao biti među najgorima…

Po meni ona Cvitina igra i rezultati s onom ekipom je puno veći neuspjeh nego liga za bedaka + Ilija je i imao uspjehe ovaj nije imao ništa.
  • badjibadara
    6.6k
    Marijo Tot - mada je vodio tek dvije tekme mislim
    Mario Cvitanović
    Nikola Jurčević
    Hrvoje Braović
  • Blue98
    795
    Cannavaro
  • shameless86
    399
    jurcevic i fabio....
    kad smo kod "zaboravljenih " trenera,kaj je sa soldom? on skroz odustao od trenerske karijere ili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.