• prefontaine
    3k
    Hrvoje Braović
  • Sajla
    11.3k
    ni ne pokušavam nas lagati :smile: samo preuveličavam radi poante
  • emilperska
    11.1k
    Bjelica
    Ćiro
    Zoran Mamić

Nadovezao bi se na Zoksa. Prica se o "najboljem" treneru. Sad je najlakše glumit najvece osloboditelje Dinama, ali u suštini čovjek je kada se gleda samo trenerski posao - jedan od najuspješnijih.
    Unazad 15 godina u istu recenicu s njim stanu Bjelica, Čačke i Vaha.
    O drugim ljudskim aspektima necu razgovarat jer nisu tema izbora. Ne treba fabricirat povijest. Trofeje, grupu EL bez poraza i Tottenham mu ne može nitko uzeti.

Ćiro je tu jer 82' je povijest, a i kad stavis u kontekst da je naslove osvajao kroz 3 desetljeca, moras ga uzet u obzir.

Moj dragi Kuže po statistici nije tu, ali ako je Bjelica tvorac ovog danas na racun 2018. Ona cijela uspjesna serije je krenula 2005. Kužeovim dolaskom.
  • Crusades
    17.1k
    Isto kao što mu se ne može uzeti ni grupa sa Černomorecom i ostalim velikanima. Tad nije imao posloženu ekipu od nečije druge ruke.
  • Infinity
    19.1k
    Došo do finala klupskog svjetskog. Sad će netko reć jebeš Arape, ali imali smo mi koliko naših trenera dole pa nitko nije bio tak dobar.Tvrdica McTvrdi

Ne bih da umanjujem uspjehe Zorana Mamica, kao trenera ga stvarno cijenim, ali...

Zoran Mamic je dosao do finala SP samo zato sto je njegov klub bio domacin. Nije on osvojio azijsku LP. Koliko ja znam, nije ju nas trener nikad ni osvojio, ali su Dalic i Ivankovic igrali finale.

I Kruno Jurcic je prije dva mjeseca osvojio africku LP. Osvojio ju je nekad i Vaha.

Imali su mnogi treneri s ovih prostora uspjehe po Aziji i Africi.
  • Noel
    13.8k
    Vidim ja tu se neki raspisali o kriminalcu i osuđenom pljačkašu Dinama ali nitko ne spominje da je dotični imao jedini kontinuitet od svih trenera Dinama unazad godinama. Bilo kaj da se dogodilo dotični nije mogao dobit otkaz. Baš me zanima kolko bi Dinamo imao uspjeha i "najboljih trenera" da su se davali krediti i kontinuitet nekim drugim trenerima koji su zaslužili. Svi znamo zašto nisu i onaj tko priča suprotno namjerno laže. Neki ko da zaboravljaju povijest.
  • cibona
    5.8k
    Momčad 2018. je većinski složio Mamić stariji. Bjelica je zaslužan za dolazak Dilavera, Kadziora i Šituma, a ostale poslove u tom prijelaznom roku sredio je Mamić.

Međutim, momčad kojom je mamić junior harao europom 2020./2021. nije bila već unaprijed posložena, već se dosta razlikuje od one iz Bjeličine ere. Nije bilo olma, dilavera, šunjića, hajrovića, rahmanija, mora...To je više od polovice prve postave. Dakle, nije imao potpuno posloženu momčad, već ju je obnovio i dodatno nadogradio.

Naravno neću umanjiti zasluge Bjelice iz 2018.
  • Infinity
    19.1k
    Izmedju Bjelice i Mamica je jos bio Jovicevic koji i jest razvalio sve sto je Bjelica gradio.
  • cron1ck
    1.8k
    Glasanje otvoreno na prvom postu
  • prefontaine
    3k
    Moj kandidat zlatni brk Hrvoje Braović na iznenađujućih 8% glasova. Bravo Hrvoje, zasad prelaziš izborni prag!
  • Jos-Optimus
    6.6k
    i Karl Malone je jedan od najboljih igrača u povijesti pa ga nitko ne spominje jer je spavao s maloljetnicom. Ne znam zašto bismo išta razdvajali, Zoran Mamić je imao dobar period, vrhunski, ali je kriminalčina koji je krao Dinamo navijačima i od Dinama... i prema tome bi trebao isključen iz svake takve rasprave
  • Ludovic IX
    9.3k
    super je sto je zoki kao trener to uspio dok mu je izvršni ulazio u svlacionu, jebo mu majku, određivao tko mora igrat da se proda itd...

A ne, zajebo sam se, to nije bio on..to su bili svi drugi za vrijeme braceka njegovog.

Tko zna kakve bi mi uspjehe imali da su svi imali iste uvjete ko zoki
  • Sused
    43
    Žalosno da je Zlikovac jr. na 12%, a Cico nije niti ponuđen (netko ga je nominirao)
  • cron1ck
    1.8k

Ispričavam se svim, slučajno mi se omaklo kod copy paste da nisam stavio Cicu. Nažalost ne možemo na postojeću anketu dodati novo ime.
  • cron1ck
    1.8k
    Up! glasanje na prvom postu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.