• cibona
    5.8k
    Tko zna kakve bi mi uspjehe imali da su svi imali iste uvjete ko zokiLudovic IX

Hvala Bogu vodio je i druge klubove i to vrlo uspješno pa ovaj argument pada u vodu.

S Al Ainom je osvojio naslov prvaka UAE-a i odveo klub u finale svjetskog klupskog prvenstva.
  • Droljo
    19.2k
    I ja sam sa fc koplje iz doktor konga osvojio sve plemensku ligu prvaka...
  • marcio amoroso
    43.6k
    Ajmo sad lijepo i ovdje. Zona Dinamo je od prvog dana postojanja bila jasna kao dan i zauzela stav da tu neće biti dopušteno veličanje braće koja su besramno i na najjadniji način pokrala klub. Nisu ga pokrali samo financijski nego na sve moguće načine.

Vidim da tu mlađeg brata mnogi zovu po nadimku, zahvaljuju se Bogu na njegovom uspjehu i stavljaju ga među najbolje trenere Dinama. To ovdje neće prolazitii i zato je ovo zadnje upozorenje za sve. Vjerojatno ima dovoljno stranica gdje ga možete hvaliti, veličati i tepati mu. Ovdje to nije moguće.

I ovo je ujedno zadnja opomena svima. I zaboli me klinac za demokraciju, za anketu i za sve ostalo. Prešli ste granicu dobrog ukusa.

Bez odgovora na ovaj upis!
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    A ja mislio da moj prijedlog Tomislava Ivica će biti kontroverzan :lol:
  • cron1ck
    1.8k
    Glasanje zatvoreno, molim moderatore da zatvore temu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.