• Dzoni
    1.7k
    Marton Bukovi
  • Noel
    13.8k
    Po svim dostupnim relevantnim činjenicama Zebec i Bukovi bez jebemti.
    Ovi noviji Ćiro 82. i Bjelica 2018.

Sve ostalo svaka čast svima više sreće drugi put.
  • Salas
    55
    Nenad Bjelica 2018
  • Goncalo Santos
    254
    Zoran Mamic je opcenito najtrofejnija osoba u Dinamovoj povijesti, 28 trofeja kao igrac, trener i sportski direktor.

Ne bih htio spuštati Krznara, ali ekipa koja je pobijedila Spurse je realno Zoranova.
  • Noel
    13.8k
    Ako već pišete Zoran Mamić onda budite iskreni do kraja pa napišite Damir Krznar. Čovjek mu je slagao sam sve vezano uz taktiku..
  • cibona
    5.8k
    Za jednu od najvećih, ako ne i najveću pobjedu u Dinamovoj povijesti, onu protiv Tottenhama, zasluge idu isključivo Mamiću. On je slagao momčad i pripremio ju za uzvratnu utakmicu. Krznar je došao u već posložen tim.

U prvom mandatu Mamić je u potpunosti izdominirao HNL-om, a u drugom mandatu ostvario povijesni uspjeh u europi, zaustavljeni smo od strane tadašnjeg prvaka.

Dakle, Mamić je moj izbor. Da nije napravio to što je napravio, imao bi vrhunsku trenersku karijeru.

Naravno, ne treba zaboraviti niti Vahu i bjelicu.
  • Zoran
    287
    Damir Krznar- roknul Tottenham 3:0 i jedan od rijetkih koji je dao ostavku, a ne ko pič.. cekao otkaz i otpremninu
  • Mr Anderson
    13k
    Miroslav Blažević
  • Bjelko77
    34
    Neno.

I po meni drugi mandat nije nikakva mrlja. HNL je bio takakv kakav je bio, ali Liga Prvaka možda i bolja nego 2019.
    Da nije imao toliko ozljeda, dobivao bi se i HNL, dobio bi se i Celtic.
    A i da je Neno ostao, siguran sam da bismo digli i prvenstvo s kompetnim kadrom.
  • Blue98
    795
    Zabec i Bjelica
  • Crusades
    17.1k
    Nenad Bjelica

Bez njegovog stvaranja u prvom mandatu nit bi mlađi lopov napravio to kaj je 2021. nit bi Čačić i Jakir (ovaj ga je skoro i ispušio) mogli osvajat naslove da nisu imali kičmu (sa par nadogradnja) Bjeličine ekipe.
  • antecacic
    79
    Josip Kuže!
  • Hebimir Strašni
    123
    Mislim da ovdje nebi trebalo biti rasprave. Najveći sigurno Branko Zebec (i po karijeri i po najvećem rezultatu u povijesti kluba). Meni najdraži Joža Kuže.
  • cron1ck
    1.8k
    Josip Kuže!antecacic

možda moraš malo razmisliti o nicku ili je riječ o kolegijanosti da ne možeš sebe napisati :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.