• Mr Anderson
    13k
    Ma da, Parazit nije u prvih 11, takvo mega pojačanje? Mislim da je krivo, vjerojatno će Šego na drugo krilo, a ne Skoko.
  • Crni86
    12.9k
    ne znam buraz ali sk ovo istrci protiv zire ja cu umrijet od smijeha.

Pise da pajaziti i karacic nece igrat. Na kraju moguce da su fulali sve ali sama pomisao na ovo me tjera na urlanje
  • Mr Anderson
    13k
    Možda žele namjerno ispasti da se posvete borbi za titulu #vol. 21:lol:
  • Ivdzo11
    8k
    Ja sam mislio da je pizdarija, ali kad i Duplancic pise, onda smijurija...

Noa Skoko i Marko Capan trebali bi biti starteri za Hajduk u gostujućem dvoboju protiv Zire. To je ideja trenera Gonzala Garcije, s tim da ostavimo još prostora da se nešto i promijeni nakon današnjeg treninga u 19.30 sati po lokalnom vremenu (17.30 po hrvatskom).

Na klupi bi tako ostali Michele Šego, te novo pojačanje Adrion Pajaziti od igrača koje se možda očekivalo u startnoj postavi
  • NORTE
    17.7k
    Tportal najavljuje ovakav hajduk protiv zire:

Vjerojatni sastav: Ivušić, Hrgović, Šarlija, Skelin, Sigur, Capan, Kalik, Krovinović, Brajković, Skoko, Livaja

:rofl: :rofl:
    Crni86

Ovo zvuči obećavajuće...

Bila bi to priča da Rijeka ako ispadne ide na Shelbourne. :fire:

U Osijeku jako loša atmosfera oko kluba, a nove dresove još nisu predstavili.

Mučki je to odradila Istra.
    Hajdug prodao Urema za 1.5 m, a Istra traži 2 m za Marešića.
    Nema džabe ni u Istre.
  • Paggini
    60.1k
    Za tovarske maloumnike, manja bi sramota bila ispast od Zire nego od shqiptarskog Dinama

Podrška!
  • Tvrdica McTvrdi
    1.2k
    Nema džabe ni u Istre.NORTE

Oni tvrde da je nama Istra poklonila 2 igrača ispod cijene, dok su njih jebavali za trenera mjesec dana! Sad ne puštaju ni Marešića! #korporacija
  • Nogo
    8.5k

Bili smo i ostali gospoda! :clap:
  • Zagi
    10.8k
    Vjerojatni sastav: Ivušić, Hrgović, Šarlija, Skelin, Sigur, Capan, Kalik, Krovinović, Brajković, Skoko, LivajaCrni86

2 mjeseca do otkaza
  • Mr Anderson
    13k
    Noa Skoko i Marko Capan trebali bi biti starteri za Hajduk u gostujućem dvoboju protiv Zire. To je ideja trenera Gonzala Garcije, s tim da ostavimo još prostora da se nešto i promijeni nakon današnjeg treninga u 19.30 sati po lokalnom vremenu (17.30 po hrvatskom).

Na klupi bi tako ostali Michele Šego, te novo pojačanje Adrion Pajaziti od igrača koje se možda očekivalo u startnoj postavi
    Ivdzo11

Ako stvarno tako bude, onda treba priznati Garciji da ima muda. Ostaviti dva pojačanja na klupi, a gurnuti dva mlada igrača u igru. Biti će pukovnik ili pokojnik.
  • Ivdzo11
    8k
    Prema informacijama Geo Teama, Gagua je već bio na putu prema Cipru, ali se u zadnji trenutak vratio kući izravno s aerodroma. Razlog? Naprasno je odustao od potpisa za AEL Limassol i odlučio karijeru nastaviti u slovačkom Dunajská Streda, gdje ga već čeka liječnički pregled i praktički zaključen transfer.
  • Bosskovitz
    17.7k

Rekli bi neki malo podliji - sretno svim hrvatskim klubovima i sretno Hajduku.
  • marcio amoroso
    43.6k
    Malo je nespretno napisano jer Hrvatska već ima predstavnike u Europi, nema ih u grupnoj fazi osim nas.
  • Zg123
    2.1k
    Fina kvota na Azere sutra, ispratit ce se to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.