• Mr Anderson
    19.6k
    Ma da, Parazit nije u prvih 11, takvo mega pojačanje? Mislim da je krivo, vjerojatno će Šego na drugo krilo, a ne Skoko.
  • Crni86
    22.1k
    ne znam buraz ali sk ovo istrci protiv zire ja cu umrijet od smijeha.

Pise da pajaziti i karacic nece igrat. Na kraju moguce da su fulali sve ali sama pomisao na ovo me tjera na urlanje
  • Mr Anderson
    19.6k
    Možda žele namjerno ispasti da se posvete borbi za titulu #vol. 21:lol:
  • Ivdzo11
    9.9k
    Ja sam mislio da je pizdarija, ali kad i Duplancic pise, onda smijurija...

Noa Skoko i Marko Capan trebali bi biti starteri za Hajduk u gostujućem dvoboju protiv Zire. To je ideja trenera Gonzala Garcije, s tim da ostavimo još prostora da se nešto i promijeni nakon današnjeg treninga u 19.30 sati po lokalnom vremenu (17.30 po hrvatskom).

Na klupi bi tako ostali Michele Šego, te novo pojačanje Adrion Pajaziti od igrača koje se možda očekivalo u startnoj postavi
  • NORTE
    24.6k
    Tportal najavljuje ovakav hajduk protiv zire:

Vjerojatni sastav: Ivušić, Hrgović, Šarlija, Skelin, Sigur, Capan, Kalik, Krovinović, Brajković, Skoko, Livaja

:rofl: :rofl:
    Crni86

Ovo zvuči obećavajuće...

Bila bi to priča da Rijeka ako ispadne ide na Shelbourne. :fire:

U Osijeku jako loša atmosfera oko kluba, a nove dresove još nisu predstavili.

Mučki je to odradila Istra.
    Hajdug prodao Urema za 1.5 m, a Istra traži 2 m za Marešića.
    Nema džabe ni u Istre.
  • Paggini
    86.6k
    Za tovarske maloumnike, manja bi sramota bila ispast od Zire nego od shqiptarskog Dinama

Podrška!
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Nema džabe ni u Istre.NORTE

Oni tvrde da je nama Istra poklonila 2 igrača ispod cijene, dok su njih jebavali za trenera mjesec dana! Sad ne puštaju ni Marešića! #korporacija
  • Nogo
    11.2k

Bili smo i ostali gospoda! :clap:
  • Zagi
    17.7k
    Vjerojatni sastav: Ivušić, Hrgović, Šarlija, Skelin, Sigur, Capan, Kalik, Krovinović, Brajković, Skoko, LivajaCrni86

2 mjeseca do otkaza
  • Mr Anderson
    19.6k
    Noa Skoko i Marko Capan trebali bi biti starteri za Hajduk u gostujućem dvoboju protiv Zire. To je ideja trenera Gonzala Garcije, s tim da ostavimo još prostora da se nešto i promijeni nakon današnjeg treninga u 19.30 sati po lokalnom vremenu (17.30 po hrvatskom).

Na klupi bi tako ostali Michele Šego, te novo pojačanje Adrion Pajaziti od igrača koje se možda očekivalo u startnoj postavi
    Ivdzo11

Ako stvarno tako bude, onda treba priznati Garciji da ima muda. Ostaviti dva pojačanja na klupi, a gurnuti dva mlada igrača u igru. Biti će pukovnik ili pokojnik.
  • Ivdzo11
    9.9k
    Prema informacijama Geo Teama, Gagua je već bio na putu prema Cipru, ali se u zadnji trenutak vratio kući izravno s aerodroma. Razlog? Naprasno je odustao od potpisa za AEL Limassol i odlučio karijeru nastaviti u slovačkom Dunajská Streda, gdje ga već čeka liječnički pregled i praktički zaključen transfer.
  • Bosskovitz
    21k

Rekli bi neki malo podliji - sretno svim hrvatskim klubovima i sretno Hajduku.
  • marcio amoroso
    51.2k
    Malo je nespretno napisano jer Hrvatska već ima predstavnike u Europi, nema ih u grupnoj fazi osim nas.
  • Zg123
    3.6k
    Fina kvota na Azere sutra, ispratit ce se to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.