• deda
    38.8k
    Broj pretplata na Dinamo+ aplikaciju koliko čujem sasvim solidan.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    normalno kad mi, koji nismo bili u mogućnosti ići na utakmicu, nismo imali drugoga izbora. Izdvojio sam kao student tih 19 eura, sada računam na kvalitetan sadržaj i samo čekam da zatvore za javnost sljedeću pripremnu utakmicu nakon što su za tu jednu utakmicu uveli godišnju pretplatu i maknuli mjesečnu pretplatu od 2 eura i još to promoviraju kao "Nevjerojatna pogodnost, maknuli smo mjesečnu pretplatu da se ne mučite svaki mjesec s plaćanjem, jednostavnije je platiti jednom!", kao da se nije automatski produživalo svaki mjesec. Strašne li pogodnosti, da je ostalo kao prije, kupio bih mjesečnu pretplatu za sve skupa 3 mjeseca što bi me izašlo 6 eura, a toliko je otprilike i bilo sadržaja prošle godine za još veću godišnju pretplatu. Sada očekujem neki kvalitetan sadržaj, za početak cjelovite snimke utakmica, očekujem podcaste gdje bi samo pretplatnici mogli postavljati pitanja i slično.
  • dinamo u srcu
    2.2k
    dobar primjer su tenisači. Redovno pratim mnoge profesionalne tenisače, što naše, što strane. Ali istina da bi se sa takvim stvarima i redovnim objavama igrača dinama,što sa treninga, što sa utakmica, klub još više približio navijačima i postigao željeni efetkt promocije i jačanja sebe među navijačima.
  • deda
    38.8k
    Sadržaj će biti bolji sigurno.
  • dumitrumitu
    1.5k
    Za početak su mogli objaviti snimku utakmice protiv kryvbasa. Ovako moramo gledati na njihovom youtubu.
  • rakurs
    1.6k
    Apsolutno se slažem da bi snimka morala biti na Dinamo Plusu, ali ne moraš je gledati na YT Krivbasa. Imaš je i na Dinamovom.
  • Crni86
    12.8k
    na dinamovom yt se nalazi samo sazetak. Ukrajinci su objavili bas sninku cijele utakmice
  • rakurs
    1.6k

Istina, totalno sam zablokirao i mislio da se govori o sažecima. Da, onda kritika itekako ima smisla.
  • hardek
    5.3k
    Stvarno bi minimum minimuma trebao biti da se za plaćeni content na D+ može pogledati snimka. Inače kolega Izet ima malo divlje take-ove u zadnje vrijeme ali sve što je rekao vezano za Dinamo+ je u pravu.
  • Pacho
    2.5k
    Uzet cu D+ kad bude na nesto licila aplikacija i kad bude sadrzaja. Jebes taj iznos, ali ne zelim podrzavati nes kaj ne ispunjava ni neke minimume. Radije bi donirao 20 eura klubu nego placao za nes ovako lose.
  • BBB Mataa998
    2.6k

znas i sam da nebi donirao klubu 20€
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.