• Hnlovac
    2.7k
    "Problem u dinamovoj svlacionici" - novinarski žohari
  • mrgud
    479
    Sada je stojke problem,i kada će on početi tekmu protiv Osijeka onda če Lisica biti problem,Rovare gdje stignu,muka mi je od njih
  • Paggini
    59.9k
    Hoce nama itko igrat jer svi su BOBANU problemi?
  • Eduardo
    25k
    igrat će Boban... jedva čekam da se instalira u početnih XI i uzme Vidoviću desetku.
  • bongo
    1.2k
    Ako će Stojković dobro reagirati i igrati nema tog trenera koji bi ga se odrekao. Ovo vrijedi za bilo kojeg igrača.

Činjenica je da svaki trener ima svoju viziju i kod nekog će prije igrati Stojković kod nekog Vidović, Lisica ili npr Hoxha. Ali sigurno da nijedan trener neće ignorirati učinak koji dobiva od nekog igrača i namjerno ga zapostavljati.
  • hardek
    5.3k
    Stojke će vrlo vjerovatno sezonu krenuti kao prvi igrac s klupe za 3 pozicije. Biti će sasvim dovoljno minuta za njega da pokaže da su Boban i Kovačević bili u krivu
  • BBB Sibenik
    6k
    Upravo je ovo plan Dinama i Bobana. Stalno govori o tom pa i Kovačević da želimo imat al pari konkurenciju, da grizu svi ka bijesni psi. Samo tako ćemo izvuc maksimum iz svakog igrača i držat ekipu nabrijanu.
  • Krizy
    59.3k
    Ista priča za Pierre-Gabriela, Galešića i Stojkovića :lol:
  • The Octopus
    339
    Stojkovic je prva opcija na desnom krilu 90% sam siguran
  • don
    14.4k
    Capellas: "Uvjerio sam se u ovih mjesec i nešto dana da je Dinamo više od kluba. To je klub s dušom, klub s primjedom hrvatskog štiha.
    Nemojte se čuditi, prošao sam s loptom ovu divnu kuglu i mogu to reći: vidim klub u kojem se ljudi osjećaju ponosno i srčano. Kako ga osjećaju svojim. Ono što žele postići u ovom klubu je veliko, ne samo s novin stadionom ili novom akademijom nego i s navijačima koji strasno vole klub i jako su mu spremni pomoći da krene na sljedeću razinu. To je bilo ključno u mom dolasku.

Nisam ovdje došao da bih jednog dana sjeo na klupu jer mnoge stvari u seniorskom nogometu doživio sam prljavima i nikad im neću vratiti. Ovdje se mogu vratiti onoj iskonskoj čistoći uz bogomdani talent koji traži da ga se obogati nogometnim vrijednostima koje su ključ uspjeha. Došao sam uz ugovor uz četiri godine i iskreno se nadam da ćemo stvoriti temelje za koje ne bih imao ništa protiv da u Zagrebu nakon toga i završim svoju karijeru..."

IMG-2729.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.