• Dadox
    534
    znam tko nije - Uremović. Ukoliko te zanima traži.Za njega znam činjenično da nije.Tvoj dojam je takav ,ali ga ne možeš navoditi kao činjenicu jer ne postoji.
  • Dadox
    534
    evo, Radeljić je izabran.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Kaze Markan kakva pojacanja takva i frizura. Ovaj iz godine u godinu sve ludi.

untitled-design-2025-07-20t202752-591.png
  • gaTeDZG
    1.8k
    Uh, oh, svi znamo kako će se ovo i iduća sezona rasplest :)
  • hardek
    5.3k
    Frizura za headbuttat suigrača na treningu
  • Jos-Optimus
    6.5k
    ja jednu stvar ne razumijem, ne znam jesi li ga ti gledao u Italiji jer me baš zanima. Ja zaista nisam pa mi nije jasno da lik koji onako igra u repki propadne u Bologni i da nema ozbiljnog interesa u Serie A za njega, možda je jedan od onih likova koji u repki igraju brutalno, a klupski su teški prosjek (Asanović, Scifo, Kranjčar), nikako ne mogu povezati da ga nigdje nema.
  • DiddyGuela
    3.9k

E bas to, Shifo i meni prvi padne na pamet kada netko prica o Erlicu. Tocno to, odlican u repki ali slab na klupskom nivou.

Erlica se najvise sjecam iz Sassuola u kojem je igrao dobro. Ali to je mali klub koji se 70% utakmice brani u svojoj polovici pa je i stoperima lakse igrati jer pokrivaju manji dio terena u odnosu kada moraju hvatati kontre. U Speziji je on zapravo skrenio pozornost na sebe, isto tako ekipa koja se uglavnom branila pa ni neke njegove slabosti nisu dolazile do izrazaja.

On je u repki bio dobar ali opet premali broj utakmica da bi mogli govoriti o igracu koji je stabilan,klasa,bla bla... Bio je posebno dobar u dvomecu protiv Francuske.

Mislim da je on nahajpan u domacim medijima na temelju nekoliko odlicnih utakmica u reprezentaciji.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    očigledno, jer nema drugog objašnjenja, da je toliko dobar bi igrao
  • criticus
    4.3k
    Iz perspektive južnoga kluba ja ne vidim kako bi im ikako bilo pametno u ovom trenutku dovoditi igrače.

U financijskoj situaciji u kojoj se nalaze i vjerojatnosti da uhvate grupu KL (mjeri se u malim jednoznamenkastim postotcima), sada dovoditi igrače dok imaju još opcija sa drugim klubovima ili nedaj Bože plaćati odštetu za njih je suludo. Oni nisu spremni za modus operandi Dinamo već bi se tribali prebaciti na Rijekin model. Maksimiziraj prodajni potencijal i unovči koliko možeš, a skautingom čekaj pretkraj roka da se igračima smanji broj opcija i hvataj šta ti je dohvatljivo, a imaju sigurno širi raspon kandidata od Rijeke + veći potencijal škole. To radi godinu, dvije ili tri koliko je potrebno da se osoviš na noge i čekaj Dinamov kiks (kao npr lani) i/ili hvataj drugo mjesto/kup da krećeš iz EL kval i daš si ozbiljniju šansu za grupe di možeš ubrzat financijski oporavak. To za mene znači stabilizacija. Tek nakon toga prelaziš na ozbiljnije akvizicije i ulaganja. S te strane ako prodaju Uremovića i imaju nekog stopera besplatnog na lageru mi apsolutno ima smisla. Al u tu priču se ne uklapa plaćanje odštete za Marešića i dovođenje raznih Rakitića ili Rebića. To je nastavak hvatanja repa. Navijajmo za destabilizaciju i da nisu ništa naučili.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k

Nadam se da će sad dobivat više kartona, ako ništa drugo zbog ove frizure.

Nemoj im savjete ove davat. Dečki ako čitate ovo, Rebić će vam biti super potez.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Najbolje kaj mogu napravit je prodat Uremovica da dovedu Rebinha :wink:
  • Jurki
    18.5k
    cital sam post do dijela kad si spomenul skauting.. i dobrano se nasmijal.
    Sve to stoji kaj si napisal.. ali ima jedan veliki ali.. to su tovari, klub totalno sjebanog nacina rada i upravljanja.
    Klub u kojem i oko kojeg obitavaju sekta, manageri, navijaci sva ta ekipa koja gleda svoje interese, a ne one klubske.
    Uz to su im financije za razmatranje Uskoka, porezne i Dorha.
    U Hnlu kaj se skautinga tice najbolje rade Rijeka i Istra (najvise izvuku iz omjera ulozeno/dobiveno).

I kad malo sve pogledam, sagledam.. ako se bu koga pitalo ove godine.. za bilokaj u Hnlu, pitalo se bu nas.
    Dole se nema vremena za napraviti stabilizaciju jer je to tolko sjebana sredina.. pa taman ako se i krene tim putem.. oni to mijenjaju jer nije dalo zeljeni rezultat odmah.
    Nogomet i pojam "rezultata odmah" ne postoji ili je takva anomalija koja se moze izmjeriti u promilima.

Nama idealni tajming za napraviti remont ekipe kaj se i dogodilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.