• Paggini
    59.7k

Lik lupi šamar zaštitaru u sloveniji, odma krene brijat kao neka tvrda kmica

1312 OSLOBODITE MOG CRNJU LIVAJU
  • NORTE
    17.7k
    Ako ode Uremović, njima je to veliki gubitak. Jedan od najboljih stopera u ligi, a njima poslije Livaje najbitniji igrač. Ako i uspiju dovesti Marešića, on nije ta razina.Mr Anderson

Uremović želi otić zbog para (i luzerstva/fritulaštva), a Garciji je Marešić očito želja.
  • Pacho
    2.4k
    Magarad sad drka na Maresica kao da je reinkarnacija Beckenbauera
  • vjeko1701
    16.7k
    Pa oni su to više manje i radili do dolaska Jakobušića koji je pokrenuo dovođenje imena ispred sustava i stabilnosti.
  • jedan u nizu
    14.1k
    Lik lupi šamar zaštitaru u sloveniji, odma krene brijat kao neka tvrda kmica

1312 OSLOBODITE MOG CRNJU LIVAJU
    Paggini

k7v0wG.gif
  • Crni86
    12.8k
    Ajde da ni je vidjet da tovari daju 1,5 milijuna eura za igraca. Pa to bi im bio valjda rekordan transfer haha

Uz to sumnjam da bu istra lagana za pregovore s ozbirom na dramu u lipnju oko garcie. Ne bi me cudilo da traze bar milju eura odmah love, a ovi nisu inali ni 500 keka za garciu onda. Ovaj transfer mi djeluje kao sf.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Tovari na svom forumu najavljuju predstavljanje jednog pojačanja sutra, na prvu bi rekao Rebić, a možda i zamjena za Uremovića.
  • Pacho
    2.4k

Dali su oni vise prije 15-16 godina za Sharbinia i Ibricica, jer su se isli s nama financijski nadjebavat nakon sto smo mi vec par kapitalaca prodali. Naravno, zavrsilo je kolapsom i "netko nas sabotira" pricom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.