• don
    14.4k
    hvala Bogu greške su sastavni dio nogometa. A puno bitnije od toga je da nije pogriješio jer ne zna, već je samo pogriješio.
  • El Madrigal
    524
    Uvijek čitam sve na temi koja me zanima i ono što mogu zaključiti da ekipica na 5 tema već 4 tjedna rapstavlja o Sandru Kulenoviću i pitam se: 1. Gdje vam je kraj? 2. Zašto?
    Sandro Kulenović uopće ne treba biti tema na transferima. Ako se pojavi kupac za 4+ milje eura onda može, do tada, on je igrač Dinama, naš trenutno prvi napadač. U redu, većina misli da nije za Dinamo, a ja mislim da nije za prvu špicu, ali svakako je igrac za Dinamo. Očito tako misle i Boban, Kovačević i Dabac, pa su shodno tome doveli igrača sa šireg popisa hrvatske reprezentacije, DD Belju, koji ce biti prvi napadač. Neka Kule svake sezone kao druga špica isporuči 10 -12 golova na utakmicama kada ce dobiti priliku, a Bogu hvala bit ce ih, i evo već je itekako igrac za Dinamo. Previše pljuvačine, previše analiza i tupljenja jednog te istog. Također, kada se radi o vratarima, činjenica je da ih imamo 4, ali Neva i Cavlina su u prednosti. Na temelju puno segmenata struka se odlučila za jednog kojemu se treba dati 10-15 utakmica minimalno kako bi se u kontinuitetu pokazalo je li netko za 1 inicu ili nije. Novi vratar dolazi u obzir samo ako je izvjesno da ova dvojica mogu biti transferirani. Iz HNLa možda Zelenika, od ostalih, nabrojani redom:
    1. Livaković
    2. Kotarski
    3. Horkaš
    4. Stranac
    Sad, koliko je to ostvarivo, znaju Boban I ekipa.
    Inače, Ivušić će, očito, postati prvi vratar reprezentacije ako Livaković ne sredi svoj status, a Dinamo treba dovesti vratara koji može biti i jedinica reprezentacije, ako ne hrvatske, onda barem neke osrednje države u okruženju, ali ovo drugo u krajnjoj nuždi. Ova trojica koje sam naveo, svakako bi bili konkurentni ako bi dobro branili u Dinamu. (LIVI sigurno)
    Smatram da je prijelazni rok odrađen sjajno, a za konačnu ocjenu pokazat ce vrijeme.
  • Dani Olmić
    1.9k
    Morata sigurno ide u Como - mozda onda ipak dodje onaj španjolac - iako nisam zagovarao te price o njemu, nekako bi mi bolje legao nego Bakrar
  • Sbkbbb
    404
    Sto se tice golmana, nas najbolji trenutno je Filipovic. Najkoncentriraniji, inteligentan decko i dobru igru nogom ima. Prosle sezone da ga je Sibenik imao od pocetka bili bi na sredini tablice.
  • rokikaciga
    3k
    Dobra igra nogom ali kaj se branjenja tice je ispodprosjecno. Pustio vise golova nego sto bi prosjecan golman trebao.

wobxsym.jpeg
  • Sbkbbb
    404
    istina, ali je igrao sa najslabijom obranom u ligi. Sa ekipom koja se 90 minuta branila.
  • rokikaciga
    3k
    Nema veze. Odnos primljenih golova i xG protiv njega bi trebao biti oko nule da bude prosjecan golman. Cini mi se da Fila to nazalost nije, cak i ono sto sam ga gledao uzivo ne uljeva povjerenje da moze Dinamo jedinica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.