• fatalerror
    44

Kad sam ga vidio jučer nakon tekme da izlazi iz one novinarske lože jedva sam se suzdržao, dobro da je klinac bio sa mnom.
  • Sixthway111
    23
    Puno je prerano nešto komentirati i najavljivati ali ja sam rekao da kad se riješimo baturine ,Petkovića i nekih da će dinamo proigrat. Teofil je i dalje opasnost za sebe, suigrače i protivnike, mali Jakirovic zaslužuje priliku i minute.
  • Noel
    13.5k

Ukrajinci objavili sažetak.
  • Filip 91
    1.7k
    Sesvete iduci vikend, zatvoreno za javnost.
  • don
    14.4k
    i bez prijenosa
  • Bosskovitz
    17.7k
    Spontani huk, cijele tribine valjda, na ulazak Mudrog, wow!!! Odmah se okrenuo i zahvalio.
    Miljenik tribine u startu?
    mlinchica

Mudri je romantika, realno dečko je još prošle sezone sjedio na toj tribini i navijao, sad je dole na terenu. Imat će tu neku ulogu s klupe u HNL-u, nadam se da će ju iskoristiti. Posve suluda kupovina prema svim objektivnim kriterijima, ali ima priliku da pokaže kako srce nije samo još jedan organ.

Nego, hoćemo sad svaku utakmicu slušat Balkan Dedu?Tvrdica McTvrdi

Gotovo sigurno ne, ali ne zato kaj će se mamićevom ološu zatvoriti vrata klubu nego zato kaj će biti navijanja.
  • ZgDLions
    1.2k
    Netko je nosio dres sa natpisom Deda i broj 60 mislim, kaj je to Balkand ili naš deda?
    Top stvari, gospon sa škrlakom i pivom vodi navijanje, dio atmosfere sa sjevera.
    Svi u dimu na nogama i pjevamo.
    Hrpa klinaca ispred nas sa mamama i tetoviranim tatama u bbb majicama.
    Dosta sparno, ali atmosfera i ekipa predobri, ko je propustio, magarac.
    :grin:
  • mlinchica
    3.4k
    koliko puta se zapjevalo “I nikom nije lepše neg je nam” :grin:
    Baš je bila odlična atmosfera.
  • Crni86
    12.8k
    Uz sesvete kova reko da se trazi protivnik za generalku. Da je ideja dve tekme. Protiv sesveta oni iz drugog plana a onda u nedjelju protiv nepoznatog protivnika udarna ekipa

Ima igdje snimka od jucerasnje tekme? Vidio sam sazetke ali volio bi u miru jos jednom pogledat i poslusat tekmu jer je bio bas pravi gust.
  • deda
    38.7k
    Vas deda je na Rabu. :smile:
  • Sajla
    11k
    dres sa natpisom Deda i broj 60 mislimZgDLions

Dedo 65 je nekoliko puta prošao kraj mene. Ne znam tko je, ali nije nijedan od spomenutih :smile:
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Posve suluda kupovina prema svim objektivnim kriterijima, ali ima priliku da pokaže kako srce nije samo još jedan organ.Bosskovitz

Drugi strijelac lige, odličan za ulazaka i kvalitetnu širinu sa klupe(ono što nam je bilo neophodno prošle sezone) kao i Soldo. Ili tipa kao desetka u nekom 4231 sistemu prilikom ulaska ako se mjenja sistem.

To da li je klasa ili kakav je igrač, uvjerili smo se u zadnjem gostovanju u Kranjči kad je vozao Torrentea, RPG i Pavića ko na ringišpilu.

Ja prvi počevši od sebe nisam bio za Mudrog na zimu, ali me totalno razuvjerio od tad. Ne kažem, nije za prvotimca Dinama, ali za 12og-13og igrača ima sigurno mjesta.

Druga stvar, Soldo i on su top a jeftine zamjene za Ljubičića i Villara/ Stojkovića, e sad da nismo ih doveli te zamjene bi bili Branko Pavić, Baković i valjda Marko Bulat koji po ničem nisu bolji nego ova dvojica.
  • Crni86
    12.8k
    Gledam nas sazetak i gledam sazetak ukrajinaca. Na sazetku ukrajinaca vise se vide tribine nego kod nas…

Puna zapadna tribina cini mi se ni jednom prikazana kod nas.
  • DiddyGuela
    3.9k
    Mudri se i jucer nasao u dvije prilike. Jednom nakon pete Hoxhe ali mu je udarac blokirao Kulusic, izgledalo je kao da bi bio gol.

Druga prilika u kojoj se nasao je prije gola Varele kada je okrznuo loptu. Decko jednostavno ima nos za gol, uvijek je tamo gdje treba biti. I vise nego dobra rotacija, siguran sam da ce imati zapazen ucinak.
  • hardek
    5.2k
    Koji je na kraju plan za sljedeći vikend? Ako sam dobro skuzio u subotu sa Sesvetama bez publike i prijenosa (ovi koji su manje igrali) i onda u nedjelju zadnja provjera sa nekim za ajmo reći prvotimce?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.