• DiddyGuela
    4.9k

Ali za sada navodno nemaju ponudu koja bi ih zadovoljila.Kada bi ostalo tako do kraja prijelaznog roka,uz pretpostavku da je Livi zbilja otpisan, scenarij u kojem ga mi dovodimo na posudbu uopce ne zvuci nerealan. Pogotovo ako bi i sam Livi to pogurao.
  • Dada
    13
    Kule da igra u bilo kojem drugom hnl klubu zabio bi 5 golova, u ovoj momčadi napadač treba zabiti samo ono kaj treba,a ne promašis prilike na početku i umjesto da vodis ti gubis 0:1...
  • Georginho
    469
    Statistika je majka svih zajeba. Svatko tko zna nešto o nogometu vidi da je Kule toliko limitiran da osim što nije spaner niti tehnicar, nije niti fox in the box. Na ovih 20 golova je fulao jos bar 30 mrtvaca i to na način da se spetlja, pukne na sjever, pogodi semafor i sl....

I baš je u tome ključ svega. Svaki prosječni napadač kluba Dinamovog ranga će od 50 vrlo izglednih prilika utrpati 15-20 komada. Nije Kule taraba, postigao je dobrih golova, i bit će tu još dobrih golova... ali je isto tako činjenica da je previše toga promašio. I to ne zato što je imao lošu sreću, nego jer naprosto nema potrebnu klasu i taj urođeni instinkt za gol da ga pospremi čak i iz polušanse, iz ničeg, a kamoli ne iz mrtve šanse. Naprosto nije killer. Za rezervu nam je dobar, a bit će još i bolji ako se bude morao potući s nekim za status druge špice.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k

Apsolutno. Golman je općenito pozicija koja je praktički najjeftinija i obzirom na doprinos koji može imati stvarno ne valja štediti na istoj. Do prije par godina rijetko koji je uopće imao dvoznamenkasti iznos transfera i uvijek imaju među nižim plaćama u svlačionicama. Još jedna prednost je kaj teško rade transfere odnosno jednom kad potpišeš nekog tipa da smo sad Kotarskog, znaš da možeš računati praktički 5 sezona na njega, ako ne i duže. Ako nećemo dovodit probat Čavlinu i vidimo je ili nije
  • CastAway1986
    4.7k
    Beljo je skupo plaćen , jedan od najboljih mladih napadača u državi i biti ce milijun posto prva opcija!
    Kule s druge strane je uvijek u očima dinamovih navijača samo Kule , koristan kao rotacija u napadu ali isto tako i redovno popljuvan od strane istih ..Imam dojam da sto god napravi uvijek ce navijačima biti ništa vise od rezervne opcije..Dao je 15 golova lani , da ove godine da i vise opet bi većina bila protiv njega..S druge strane ako Beljo da 15 većina ce biti zadovoljna..
  • Orc123
    14.1k
    Livi? Uvijek, bilo kad, pod bilo kojim uvjetima!
    Ako postoji i mala mogucnost da se to ostvari isao bi bez pardona po Livija!

Bakrar ni na klupi danas, ocito je to gotov transfer. Ne vidim drugacije objasnjenje!
  • OsamŠest
    6.4k
    Sa pravim Livakovićem smo barem 30% jača momčad. Ne znam koliko je realno, eventualno jaka njegova želja za povratkom.

Rekao je na odlasku "čuvajte mi Dinamo". Pa evo Livi, sad ti je Dinamo još bolji.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Rekao je na odlasku "čuvajte mi Dinamo"OsamŠest

Reko je i jedan tip tako čuvajte mi Jugoslaviju pa znamo kak je završilo
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Livaković nam je nažalost potpuno nerealna opcija sad. Jedina šansa bi mogla biti ako ga nitko ne kupi do kraja prijelaznog roka pa mi tad uletimo u priču. Ako je otpisan onda će tad Fener ipak biti popustljiviji kod pregovora. Ako tako bude, nadam se da nećemo to propustiti.
  • CastAway1986
    4.7k
    Mozda treba prestati s bajkama o Livakovicu, podržati Nevistica koji uz bolju i uigraniju obranu moze dignuti svoju formu..Pa nije preko noći zaboravio braniti..
  • Jos-Optimus
    8.3k
    Pippo Izaghi je bio lik koji bi neprestance trcao, dotrci-odigra pa odvuce i tako u besvijest. A svakog protivnickog golmana je analizirao do detalja, puno toga u vezi njega nije slucajno. Mislim, volim Kulenovića, ali ovakve usporedbe su nakaradne, Pippo je bio čudesan napadač
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    moze dignutiCastAway1986

Nažalost klub kao Dinamo ne može čekat golmana od 26 godina hoće li klinkut
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Pa dajmo i Mmaea nazad, uz ovakvu ekipu nije bitno ako primimo gol dva, pa zabit cemo 5
  • vjeko1701
    21.3k
    Možda. Mislim, da mi sad imamo ponude da prodamo Čavlinu i Nevistića za ukupno 3-4 pa kupimo Livija za 4-5, ja bi osobno išao po tu kombinaciju. Livi, Filipović i Zagi bi po meni bez problema izgurali ovu sezonu. Van tako nečega, jednostavno nemamo toliko novaca da dovodimo 5. golmana i to za višemilijunski transfer.
  • San Lorenzo
    23.6k
    Mozda treba prestati s bajkama o Livakovicu, podržati Nevistica koji uz bolju i uigraniju obranu moze dignuti svoju formu..Pa nije preko noći zaboravio branitiCastAway1986

Njegovi dobri nastupi su iznimka, a ne pravilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.