• blue heart 72
    2.4k
    Kak se već i prošle godine pisal. Ako se golmani do zimskog prolaznog roka ne skockaju išel bi po Vidovšeka. Sa njim bi trebali dobiti dugotrajno rješenje, jer budimo realni, kak izgleda niti je ovo kaj imamo TO, a niti su neke realne šanse da nam se Livi vrne
  • rokikaciga
    3k
    Jebote statistika, pa i prosle godine po statistici Kule ispada napadac za vrh hrvatske repke. Koliko puta se Haalanda kritiziralo jer je imao 5 dodira na utakmici, jer nije udarac u okvir gola itd...

Haalandu treba jedan polusansa da zabije gol, ali on je xx puta kritiziran jer ne pridonosi buildupu igre Cityja

Evo npr ovdje pogledaj komentare, statistiku jedne utakmice protiv Arsenala

https://www.sportskeeda.com/football/news-completely-invisible-horrific-player-fans-take-aim-manchester-city-superstar-manhandled-draw-vs-arsenal

Podsjeca li te na nekog.

Da se razumijemo, nikako ali apsolutno nikako ne usporedujem Kuleta i Haalanda po fizickim, takticko tehnickim ili nekim drugim nogometnim mogucnostima. Samo usporedujem da obojica pate ako nemaju nekog da im serviraju loptu u sesnaestercu.
  • Bosskovitz
    17.7k
    Dvoumio sam se napisati ovo ovdje ili u nepopularna mišljenja, ali ajde - ako se želi vratiti, doveo bih Livakovića makar i na posudbu, ako ga već Fener neće pustiti za neki simboličan iznos. Dobro nama jer nam je nasušno potreban dobar golman, dobro njemu jer će ostati u formi za svjetsko, dobro Feneru jer će ga lakše prodati nakon sezone kod nas i SP-a jer trenutno očito ne mogu, a više ne računaju na njega. Čavlinu bih onda poslao na posudbu negdje gdje može bez pritiska odigrati sezonu i vratiti samopouzdanje, a Nevistića bih se riješio ako može pronaći klub.

Mislim da je odrađen brutalan posao u prijelaznom roku, ali slabi smo na poziciji vratara na više načina jer imamo njih četiri od kojih ni jedan nije zaista dobar. To je vjerojatno i glavni razlog zakaj nećemo dovesti “još i petog”, no mislim da bi zaista dobar golman ovoj momčadi bio šlag na tortu.

Nije to nesto hitno, imamo vremena do kraja prijelaznog roka.
  • DiddyGuela
    3.9k

Ali za sada navodno nemaju ponudu koja bi ih zadovoljila.Kada bi ostalo tako do kraja prijelaznog roka,uz pretpostavku da je Livi zbilja otpisan, scenarij u kojem ga mi dovodimo na posudbu uopce ne zvuci nerealan. Pogotovo ako bi i sam Livi to pogurao.
  • Dada
    6
    Kule da igra u bilo kojem drugom hnl klubu zabio bi 5 golova, u ovoj momčadi napadač treba zabiti samo ono kaj treba,a ne promašis prilike na početku i umjesto da vodis ti gubis 0:1...
  • Georginho
    180
    Statistika je majka svih zajeba. Svatko tko zna nešto o nogometu vidi da je Kule toliko limitiran da osim što nije spaner niti tehnicar, nije niti fox in the box. Na ovih 20 golova je fulao jos bar 30 mrtvaca i to na način da se spetlja, pukne na sjever, pogodi semafor i sl....

I baš je u tome ključ svega. Svaki prosječni napadač kluba Dinamovog ranga će od 50 vrlo izglednih prilika utrpati 15-20 komada. Nije Kule taraba, postigao je dobrih golova, i bit će tu još dobrih golova... ali je isto tako činjenica da je previše toga promašio. I to ne zato što je imao lošu sreću, nego jer naprosto nema potrebnu klasu i taj urođeni instinkt za gol da ga pospremi čak i iz polušanse, iz ničeg, a kamoli ne iz mrtve šanse. Naprosto nije killer. Za rezervu nam je dobar, a bit će još i bolji ako se bude morao potući s nekim za status druge špice.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k

Apsolutno. Golman je općenito pozicija koja je praktički najjeftinija i obzirom na doprinos koji može imati stvarno ne valja štediti na istoj. Do prije par godina rijetko koji je uopće imao dvoznamenkasti iznos transfera i uvijek imaju među nižim plaćama u svlačionicama. Još jedna prednost je kaj teško rade transfere odnosno jednom kad potpišeš nekog tipa da smo sad Kotarskog, znaš da možeš računati praktički 5 sezona na njega, ako ne i duže. Ako nećemo dovodit probat Čavlinu i vidimo je ili nije
  • CastAway1986
    3.5k
    Beljo je skupo plaćen , jedan od najboljih mladih napadača u državi i biti ce milijun posto prva opcija!
    Kule s druge strane je uvijek u očima dinamovih navijača samo Kule , koristan kao rotacija u napadu ali isto tako i redovno popljuvan od strane istih ..Imam dojam da sto god napravi uvijek ce navijačima biti ništa vise od rezervne opcije..Dao je 15 golova lani , da ove godine da i vise opet bi većina bila protiv njega..S druge strane ako Beljo da 15 većina ce biti zadovoljna..
  • Orc123
    12.6k
    Livi? Uvijek, bilo kad, pod bilo kojim uvjetima!
    Ako postoji i mala mogucnost da se to ostvari isao bi bez pardona po Livija!

Bakrar ni na klupi danas, ocito je to gotov transfer. Ne vidim drugacije objasnjenje!
  • OsamŠest
    5.8k
    Sa pravim Livakovićem smo barem 30% jača momčad. Ne znam koliko je realno, eventualno jaka njegova želja za povratkom.

Rekao je na odlasku "čuvajte mi Dinamo". Pa evo Livi, sad ti je Dinamo još bolji.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Rekao je na odlasku "čuvajte mi Dinamo"OsamŠest

Reko je i jedan tip tako čuvajte mi Jugoslaviju pa znamo kak je završilo
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Livaković nam je nažalost potpuno nerealna opcija sad. Jedina šansa bi mogla biti ako ga nitko ne kupi do kraja prijelaznog roka pa mi tad uletimo u priču. Ako je otpisan onda će tad Fener ipak biti popustljiviji kod pregovora. Ako tako bude, nadam se da nećemo to propustiti.
  • CastAway1986
    3.5k
    Mozda treba prestati s bajkama o Livakovicu, podržati Nevistica koji uz bolju i uigraniju obranu moze dignuti svoju formu..Pa nije preko noći zaboravio braniti..
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Pippo Izaghi je bio lik koji bi neprestance trcao, dotrci-odigra pa odvuce i tako u besvijest. A svakog protivnickog golmana je analizirao do detalja, puno toga u vezi njega nije slucajno. Mislim, volim Kulenovića, ali ovakve usporedbe su nakaradne, Pippo je bio čudesan napadač
  • Ijayi Atiemwen
    3.4k
    moze dignutiCastAway1986

Nažalost klub kao Dinamo ne može čekat golmana od 26 godina hoće li klinkut
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.