• skener
    5.2k
    Nije mi jasno da nakon utakmice fan shop u sklopu stadiona ne radi. Jednostavno je zatvoren

Imaš na tribini 5000 ljudi, novi dresovi su izašli prije par dana, imaš i novu kolekciju purger i ti zatvoriš fan shop
  • Danijel1990
    7
    Baš htio kupit purger kolekciju i razočarao se,a i na web shopu nema već dostupnih veličina hlačica.
  • Crni86
    12.7k
    buraz pun zapad ko cep neke kucice za cugu ne rade. Sparina, vrucina umires od zedi a nemres nigdje do cuge doc osim da cekas pola sata valjda…
  • Pacho
    2.4k

Ovo mi je neshvatljivo...
  • NORTE
    17.7k
    Tko je u klubu zadužen za ovakve odluke i organizaciju utakmice?
    Fan shop ne radi u 21:00, a 5.000 ljudi silazi sa zapada.
    Ovakve odluke su na štetu kluba i navijača pa da znamo tko je to neodgovoran bez ikakvih posljedica.
  • BBB Mataa998
    2.6k
    Pon-Pet 9-20 i sub 9-15 sasvim dovoljno vremena za svakoga da ode do shopa i kupi si sto zeli.
    A najbolje da ce vam raditi shop do dugo u noc nakon prijateljske tekme…
  • Zoran
    269
    Ovo je lose što fan shop nije radio poslije tekme, zato sam ga ja posjetio prije. Uglavnom ima NOVE robe od Castorea. Vidio sam nove tamne trening majce bez rukava, tamne trening hlačice, crne polo i crne obicne majce. Bilo je jos trening majca plave nijanse boja. Sve Castore. Bila guzva i velika vrucina u fan shopu tak da podrska curama kaj nutra rade ( stvarno su ljubazne). Ps - slobodno im neku klimu stavite.
  • NORTE
    17.7k
    Pon-Pet 9-20 i sub 9-15 sasvim dovoljno vremena za svakoga da ode do shopa i kupi si sto zeli.
    A najbolje da ce vam raditi shop do dugo u noc nakon prijateljske tekme…
    BBB Mataa998

Nije problem u tome, nego što se fan shop stadion itekako veže uz utakmice i tada ostvaruje najveći prihod.

Zadnja domaća tekma bila je prije mjesec i pol, a peakovi prodaje su ti na tih par dana mjesečno u tih par sati utakmice.

To je kao da zatvoriš cvjećarnu na valentinovo u 3 popodne, jer eto ko je trebao već bi kupio.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Uglavnom ima NOVE robe od Castorea. Vidio sam nove tamne trening majce bez rukava, tamne trening hlačice, crne polo i crne obicne majce. Bilo je jos trening majca plave nijanse boja. Sve Castore.Zoran

Kakvi su dojmovi, jel oku ugodno? Cekam trening opremu tjednima...
  • Jima
    323
    Bila gužva, ali cure dobro rade. Uzeo malom gornji i donji dres, sve ok. Jedino je premali dućan, ima samo jedna kabina, pa nastane dosta velika gužva prije tekme. Nisu svi iz ZG i okolice, pa da će doći samo u shop. Pogotovo sada kada ima dosta izvana naših i turista, treba to iskoristiti.
  • Pacho
    2.4k

Ali mnogi nece osjetiti taj impuls da kupe kao prije/tijekom/nakon utakmice. Pa nisu valjda blesavi svi ozbiljniji klubovi iz svih sportova koji zele sto vise sadrzaja na i oko stadiona.

I koliko bi to tocno klub kostalo da fan shop bude otvoren "dugo u noc" na dan utakmice? Satnica radnicima + struja?
  • Zoran
    269
    Za moj pojam ovak….Kupit ću si sigurno trening hlačice, a trening majcu bez rukava mozda nakon kaj je isprobam ( čini mi se dosta velika rupa tamo di se ruke provlače kod pazuha pa mi djeluje više košarkaški nego nogometni, ali kažem treba probati). Ostalo sto sam vidio ok, ali mi netreba. Bilo je jako vruce unutra i na knap sam bil s vremenom prije tekme i bil sam previse zivcan uopste ici išta sprobavat. A gužva fullll.
  • pešća
    442
    Fan shop kluba kod stadiona treba radit cijeli dan na dan utakmice i barem minimalno sat i pol poslije završetka same utakmice. Dajte curama neki bonus na dodatne radne sate, ekonomska računica definitivno postoji jer u tih sat i pol poslije tekme više ljudi uđe u shop nego na prosječan radni dan.

Iz pozicije kupca praktičnije mi je obavit shopping poslije tekme nego prije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.