• Blueshadow86
    3.7k
    Ima negdje sažetak utakmice, nisam uhvatio Varelin gol?San Lorenzo

Gol kao gol, ništa posebno. Ostao je sam na drugoj stativi i zabio u prvi kut. Ali generalno je odigrao odlično čim je ušao u igru.
  • jp23
    3.2k
    Nije niti golman Kryvbasa

Sad nek me netko ispravi, al jel tad na golu bio ovaj što je ušao kasnije, Khoma?
  • Ivan1
    39
    Oce li tekme sljedeci vikend biti otvorene za gledatelje?
  • Ludovic IX
    9.2k
    Jest da je 8.8. (Spica turisticke sezone) prva domaća tekma, ali očekujem otvaranje zapada gore na prvoj domaćoj.
  • skener
    5.2k
    Nadam se da će u klubu ozbiljno razmisliti da i iduće subote otvore utakmicu za gledatelje.

Danas je bilo puno ljudi koji nemaju godišnju i koji nisu ni članovi. Znači sigurno nisu baš redoviti posjetitelji.
    Treba ih navući na Dinamo. Imaju to oni u sebi, ali treba očito mali poguranac.

U subotu opet otvoriti stadion, ljudi će doći uživati kao i danas i sigurno će bar neki od njih nastaviti dolaziti i dalje.
    Ako ništa drugo jako je lijepo bilo vidjeti puno djece na tribini
  • NVKOD
    5.9k
    Velik plus priprema je taj što smo napadački izuzetno raspoloženi i ne ovisimo samo o jednom igraču (9 različitih strijelaca), ali zato smo obrambeno kriminalno.

Primljen gol u svakoj utakmici, dio njih možemo pripisati neuigranosti stopera i različitih kombinacija, a dio golova definitivno priprada golmanima, pogotovo Nevistiću. Imam osjećaj da nije ama baš ništa obranio, curi na sve strane. Svaka mu čast za pretprošlu sezonu i neke obrane u prošloj sezoni, iako je i tada zajedno sa senatorima kumovao drugom mjestu. Jednostavno mi ne ulijeva nadu da bude kontinuirano dobar. Golmani su nam nažalost prošle sezone bili među najgorima po statističkim parametrima. Na kraju smo na golmanskoj poziciji najslabiji...

Čavlinu bi gurao umjesto Neve jer Nikola ima puno bolju, a i puno bržu pas igru. Ima mrvicu prejak taj cocky stav (kad se zaigrao u 16 m), ali svaki golman mora biti malo lud haha
  • Pacho
    2.4k

Bolje lud nego uplasen kao Nevistic
  • Igor VG
    295
    Jako lijepa večer u Maksimiru. Biti će ih još dosta u to sam siguran. Nešto mi govori kako će ovo biti sezona za pamćenje.
    Jučerašnji intervju Bobana je dobrim dijelom danas bio vidljiv. Vizija, odgovornost, skromnost od strane Kove, kemija u momčadi koja se tek stvara, odgovornost i želju za dokazivanjem. Boban i ekipa nisu radili momčad samo za ovu godinu nego za iduće 3 do 4 godine. Puno bolji balans momčadi nego prije, spoj mladosti i iskustva, puno perspektive i jako puno novca ćemo utržiti od ove ekipe. Neki će otići za 5, neki za 10+, ali svi će imati priliku se iskazati.

p.s. Ovo za oboren nos od Kuleta prilikom gola Ljubičića nisam skužio ali kod Varelimog gola ga je baš grlio i čestitao od srca. Kule nije vrhunski igrač ali je vrhunski Dinamovac. Pojede mi živaca za 3 života ali volja ili pristup kod njega nije problem. Ja ga jednostavno kao takvog volim i branim ga kao Franjo Šafranek svoju suprugu: "možda nije neš vredan al ga nedam vređati"!

DZIS
  • Crni86
    12.8k
    tome se u manageru kaze fan day.

I da ne bi bilo lose jedno kolo u sezoni napraviti dan otvorenih vrata. I stavit karte neku simbolicnu cijenu i doslovce napravit takav fan day - da ih se privuce prvi put i zarazi plavom bojom da dolaze konstantno onda
  • antecacic
    67
    Došao doma s klincima oduševljen, skoro kao i oni.

Moris top, Matteo također, Villar bi u Manchesteru mogao u prvih 11 komotno. Lija vrhunski, prodor kao Robben. Stoperi vrhunski, Ljubi bi netko trebao reć da manje puca jer će ubiti 4-5 golmana u HNL ove godine ovim tempom.

Neva malo štekao, ali sam siguran da će u ritmu ove najbolje Dinamove igre u klupskoj povijesti od danas, i on zasjati i završiti u Bayernu.

Koreografija i instinktivna, spontana pjesma s tribina vrhunske, top!

Trener potencijal veliki!

Bit će ovo prava i duga sezona
  • Crni86
    12.8k
    Kak one tekme protiv brava, upjesta, radomlja itd nisu nista previse znacile tako i ova ne znaci (makar je pozitivan rezultat)

Odlicna pobjeda za moral, ali opet samo pripremna tekma. Treba ovakve izvedbe ponavljati u kontinuitetu i nadogradivati. Nadam se samo da necemo poletiti nakon danas, ima jos puno posla pred ekipom.
  • Filip85
    347
    jako puno novca ćemo utržiti od ove ekipeIgor VG

Ajmo mi utrživati od jedno tri zaredom ulaska u LP...
  • hb1
    120
    Pozdrav braćo, nisam stigao gledati tekmu, jeste zadovoljni generalno?
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k
    Stojke mora biti u udarnoj, po mogućnosti bliže sredini

Mudri prije Kuleta (iako nije to ta pozicija, al Mudri je od onih koji znaju zabiti gol pa ona povratna ne bi otišla na jug), odnosno prva ofenzivna alternativa (ak računamo da je Beljo zacementiran na foru)

Ljubo od svih veznih u pripremnima najmanje pokazal, a kad ono, baaaam, dva gola..malo kak da mi se previše skriva po terenu za razliku od Villara koji stalno traži loptu i igru, gestikulira da se njega odigra, full aktivan i sudjeluje u svakom napadu...lajkam

MPV i Vidović budu odlični prema naprijed, al me brine praznina koja iza ostane kad su obojica visoko gore

RPG mislim da je još uvijek puno ispred Morisa

Nadam se da bu netko zagrizel za Hohxu nakon današnje aktivnosti i one akcije kak protiv repke u Hamburgu

Jel možda Fener zainteresiran za kakvu posudbu Livija?

Danas je bilo puno ljudi koji nemaju godišnju i koji nisu ni članoviskener

U redu za pivu švabo iz Kaiserslauterna...veli kupil avio kartu još pred par tjedana za ovaj vikend nadajući se da bu uhvatil neku tekmu dinama...a i na tribini okolo sve se nešto pričalo engleski, španjolski...bude to tak na ljetnim tekmama, dosta turista navrati, ne samo naše dijaspore
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.