• rokikaciga
    3k
    Villar je zvijer. Očaran sam njim.rokikaciga

Ovo sam primijetio i zamjetio nakon 20 minuta sporadicnog gledanja. Kakav ce tek biti za mjesec dana kada se ekipa zalaufa i krenu europske utakmice.
  • NVKOD
    5.9k
    Kako je danas proigravao, za prste polizati! Uzeti mu loptu je nemoguća misija jer se lopta praktički zalijepi za nogu, a uz sve to ima tu lidersku crtu, vidjelo se nekoliko puta kako je podržavao suigrače i govorio što svaki od njih treba raditi.

Ako ovo radi dok je ekipa skupa mjesec dana, što će sve raditi kad se uigraju?
  • NitkoBitan
    29.2k
    Kako je danas proigravao, za prste polizati! Uzeti mu loptu je nemoguća misija jer se lopta praktički zalijepi za noguNVKOD

Tako je izgledao svaki put kad je igrao. Optimizma vezanog za njega ne manjka. Misterij je kako je u najboljim igrackim godinama zavrsio u drugoj spanjolskoj ligi. Ali zato Boban ispljunuo 3 milje za njega bez ramisljanja u tisini... zna znanje.
  • austrijanac
    7.5k

Volio bi znat što se može s ovom informacijom.

S obzirom da se i puno veće informacije šire, a i da se zna cca 75% identiteta dugoročnih profila na zoni - kao i moj.

I ovako sve manje komentiram ovdje, nije problem da još više smanjim.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    mislim da je sala bila u pitanju.. o centimetrima u gacama.
  • Crni86
    12.8k
    Na zagrijavanju se vec primjetilo ovo sta je marcio napomenuo, nakon svake vjezbe plijesak, bodri, gestikulira.

Na lopti je sjajan, ali mene malo brine defanzivno. Imali smo dosta problema na toj strani di je bio on, upravo preko te strane smo i dobili gol, nisam pogledo snimku da li je bas preko njega, ali i na ostalim pripremnima sam primjetio da mu je defanziva slabija strana. Istina bog, kasnije se i prikljucio ekipi pa sigurno da zaostaje sa spremom jos za ostalima pa se nadam da ce se to popravit jer je na lopti bru ta lan.
  • PetkoDaniOršaGol
    392
    Meni je njegovo iznošenje lopte iz naše trećine čisti sex. Lopta zakeljena za nogu, prolazi kroz dvojicu, trojicu i onda fino razigravanje. Predivno.
  • Orc123
    12.6k
    ne znam po cemu je njemu defanziva tocno slabija? A kad bi se inace primali onakvi golovi onda nam golman ni ne treba na golu. Danas defenzivno jako odgovoran, bas ko i Misic koji je danas bio totalno drugi Misic.....Villar je takav igrac da gdje god ga stavis bit ce odlican jer ima taj nogometni IQ.

Opcenito danas par puta nas proigrali ali puno vise sa desne strane nego lijeve...iako, ajmo se ne lagati, pa nIsmo igrali protiv amatera vec protiv jedne solidne ekipe i nemoguce da ri ne stvore bas nista....a nama su stvorili jako jako malo
  • Crni86
    12.8k
    kazem meni je dojam takav, moguce i ds je zato jer je krenuo malo kasnije ss pripremama, mozda mu fali jos uigrnsosti s deckima, ali taj dio veze mi je dosta defanzivno stekao.

Ono sta im je ilic napravio kod gola kad ih je trojicu proso je da im se da po guzici. Kazem nisam gledo snimku i nisam siguran, ali ako sam dobro vidio villar je bio taj kojeg je okrenuo.
  • Orc123
    12.6k
    nikoga nitko nije okrenuo, imas snimku..jednostavno lopta je prosla između 2 igraca, zalwtjeli se jedan i drugi, ni prvi ni zadnji put, ispala 2 igraca poslje toga se sve jako lijepo pokrilo, svak je pokrio svog igraca, cak i povratni pas, napadac se istjerao u kut i onda udarac kakav treba braniti pionir a ne golman Dinama. Pogledaj utakmicu jos jednom izbroji koliko puta su nas probili desno a koliko lijevo...suma sumarum jako malo i s jedne i s druge strane. Isto tako je iluzirno ocekivati da se to nece desavati u svakoj doslovno utakmici ali zato postoje korekcije iza....opcenito smo defanzivno to dobro danas radili...oba beka dobri, veza je uzgledala odlicno...dominantnije puno nego sa Sucicem, Batijem i Misicem.....a na nasoj lijevoj strani uvijek cemo vise trpiti defanzivno jer Vidovic malo rezerviran u obrani i ne radi toliko na defanzivi, a morat ce.....
  • Crni86
    12.8k
    dominantnije puno nego sa Sucicem, Batijem i MisicemOrc123

Slazem se skroz. I viklar tome jako pridonosi. Nekad se malo previse zaigra, ali ispeglat ce se i to kad se decki do kraja upoznaju i uigraju.
  • Dudu9
    1.9k
    Danas se pokazao kao najbolje pojačanje dinama, vidit ćemo hoće nastavit kad dođu bolje momčadi kako će reagirati
  • Orc123
    12.6k
    ma bit ce to sve super.....samo nam treba strpljenja...svi novopridosli igraci pokazuju da imaju kvalitetu za Dinamo....naravno, ne mogu svi igrat u prvih 11, a neki su dovedeni ko pojacanja, a neki ko rotacije.....svi ce imati bitnu ulogu.....ja sam jako zadovoljan....
  • Heisenberg1986
    362
    Villar je ekstra klasa jednostavno i najbolje pojačanje ovog ljeta.
  • deda
    38.7k
    Zapanjen sam da je ovaj dečko bio lani u drugoligašu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.