• miro
    10k
    Zoran Mamić je bio vrlo dobar igrač i odličan trener, ali je sam odlučio kako to neće biti ono po čemu ćemo ga pamtiti
  • Ličani1986
    1.4k
    Zoran Mamić zaslužuje bit na ovoj listi radi puno stvari koje je napravio nakon igračke karijere u Dinamu ali kako kaže kolega Miro iznad sam je odlučio da ga nećemo pamtit po igračkoj karijeri
  • Navijač Dinama
    13k
    ali je sam odlučio kako to neće biti ono po čemu ćemo ga pamtiti — miro

Ne znam baš koliko je on sam mogao birat kakav ćemu kreten biti brat. Mislim da ljudi u generalno većinskom razmišljanju i mišljenju o dotičnome imaju prije svega radi Zdravka, pa onda tek njega kao njega.
  • miro
    10k
    On, kao on, je rekao da će odslužit kaznu, da bi 2 tjedna poslije toga pobjego u Bosnu, tako da ne bih ga abolirao samo zato što je slatkorječiv i pristojan, za razliku od brata mu
  • Dadox
    1.5k
    Povlačim svoj upis za Hoxhu. Probudio se i više me ne iritira….jako…
  • Brusa
    4.3k
    pa da... tako sam i ja shvatio, dok je igrao
  • emilperska
    18.6k
    Kranjcar kao igrac s 10kg viska igrao na racun prezimena, rusio autoritet 5 trenera, presao komunistima iz Splita jer nije htio u Moskvu i Rennes i poslije krivio sve druge za transfer.

Da ne spominjem da je Modric godinu dana u reprezentaciji za vrijeme tate Ciceka morao glumit rezervu primadoni. Usprkos cijelom hypeu za Dinamo odigrao 4 ozbiljne utakmice.
    Definitivno u top 4 najiritantnijih i nikakvi PRovi za života ga nece oprati.

Dalje od Dinama s njim uvijek i zauvijek!
  • Dadox
    1.5k
    potpisujem svaku!
  • Pacho
    21.1k

Ni meni nije jasno kako i zasto mu je znacajan broj ljudi oprostio prelazak orjunasima. Dapace, vide ga kao gospodina, boema i sta vec ne. A on je iskoristio opravdanu mrznju prema nasmrkanom smecu da bi glumio nekog pacenika.
  • cron1ck
    2.5k
    up! glasanje na prvom postu
  • cron1ck
    2.5k
    Glasanje zatvoreno, molim moderatore da zatvore ovu temu
12345Next
bold
italic
underline
strike
code