• miro
    7k
    Zoran Mamić je bio vrlo dobar igrač i odličan trener, ali je sam odlučio kako to neće biti ono po čemu ćemo ga pamtiti
  • Dubbbrava
    938
    Zoran Mamić zaslužuje bit na ovoj listi radi puno stvari koje je napravio nakon igračke karijere u Dinamu ali kako kaže kolega Miro iznad sam je odlučio da ga nećemo pamtit po igračkoj karijeri
  • Navijač Dinama
    10.3k
    ali je sam odlučio kako to neće biti ono po čemu ćemo ga pamtitimiro

Ne znam baš koliko je on sam mogao birat kakav ćemu kreten biti brat. Mislim da ljudi u generalno većinskom razmišljanju i mišljenju o dotičnome imaju prije svega radi Zdravka, pa onda tek njega kao njega.
  • miro
    7k
    On, kao on, je rekao da će odslužit kaznu, da bi 2 tjedna poslije toga pobjego u Bosnu, tako da ne bih ga abolirao samo zato što je slatkorječiv i pristojan, za razliku od brata mu
  • Dadox
    533
    Povlačim svoj upis za Hoxhu. Probudio se i više me ne iritira….jako…
  • Brusa
    3.6k
    pa da... tako sam i ja shvatio, dok je igrao
  • emilperska
    11.1k
    Kranjcar kao igrac s 10kg viska igrao na racun prezimena, rusio autoritet 5 trenera, presao komunistima iz Splita jer nije htio u Moskvu i Rennes i poslije krivio sve druge za transfer.

Da ne spominjem da je Modric godinu dana u reprezentaciji za vrijeme tate Ciceka morao glumit rezervu primadoni. Usprkos cijelom hypeu za Dinamo odigrao 4 ozbiljne utakmice.
    Definitivno u top 4 najiritantnijih i nikakvi PRovi za života ga nece oprati.

Dalje od Dinama s njim uvijek i zauvijek!
  • Dadox
    533
    potpisujem svaku!
  • Pacho
    2.4k

Ni meni nije jasno kako i zasto mu je znacajan broj ljudi oprostio prelazak orjunasima. Dapace, vide ga kao gospodina, boema i sta vec ne. A on je iskoristio opravdanu mrznju prema nasmrkanom smecu da bi glumio nekog pacenika.
  • cron1ck
    1.8k
    up! glasanje na prvom postu
  • cron1ck
    1.8k
    Glasanje zatvoreno, molim moderatore da zatvore ovu temu
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.