• Efes Pilsen
    11.8k
    Ne tvrdi ni Boban da ce sve bit pogodeno, ali cemu ponavljanje kao papiga? Ok, izrazio si misljenje, sad cekaj da sezona pocne pa ozezi.
    Bakrar se statisticki s obzirom na godine svakako ne uklapa u narativ. No, onog Bakrara iz Istre sam htio vidjet u Dinamu jer je pokazao tehnicki visoku razinu i zanimljiva rjesenja u zavrsnici. Za njegov razvoj je bilo pogubno otici u MLS, a moze li ozivjet karijeru ovdje ostaje za vidjet.
    Mislim i taj Kovacevic je izvukao Grgica..
    Ja bi, osobno, volio imat cistu 6icu u kadru pa bi imali vise opcija i za sredinu slagat, ali Zvone je rekao da im to nije cilj i jebiga.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Meni je glupost ako je uopce istina da placamo Bakrara , koji ce biti tu za rotaciju. Milja eura a mi poklanjamo naše i Jos ih placamo da napuste klub. Pa Bulat i Špikic su barem nesto odigrali ,imali i jako dobrih utakmica mi bo slavoli da ih se rijesimo. A placamo milju za istog takvog u rotaciji. Bolje je onda igrati sa Kulušicem pa pokupiti nekog boljeg a jeftinijeg ako ispadne do kraja prelaznog roka ,i cak mi je opcija sa mudrijem kao laznom devetkom Jos bolja
  • njurci10
    118
    Nit je sve od Bobana savrseno, nit je lose.
    Ali neke upise cim vidis znas ime autora i bez da procitas ime autora.
  • BPAM
    288
    Mierez gleda tekmu i otkazuje punomoci agentima...
  • Noel
    13.4k
    Bakrar ako dolazi, ne dolazi za milju eura fiksno. Mislim da su pola toga razni bonusi minutaža/golovi/prvenstvo/kup osvajanje i nastupi i rezultati Europska liga.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Gledajuci Kulenovica Bakrar bi vrlo lako mogao postat druga spica.
  • Dani Olmić
    1.9k
    Bakrar bi vrlo lako mogao postat druga spica.NitkoBitan

Bakrar moze bit i prva špica, samo nadam se ne Dinamova
  • Brusa
    3.6k
    hahahahahhaahhaahhahahahabahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhaahahhaahhahahaahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha
  • Cif
    437
    nije smiješno nego tragična istina
  • Dani Olmić
    1.9k
    igrao je Mierez…
  • Ludovic IX
    9.2k
    ako ćeš čekati da @droljo dobije nešto na kladionici, nacekat ćeš se. Kad se on kladi na neki klub, taj ce u 91-oj vodit 1-0, u 95-oj ce dobit gol za 1-2..i to bas onda kad nas ne poslusa i ne uzme cashout
  • BPAM
    288

Mislio sam gleda Dinamo i želi biti dio toga
  • Brusa
    3.6k
    hahahahahaahhahaahhahahaahhaahhaahhahhahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahahhahahahaahhahaahhahahahaahahahahahahhahaahahha
    Ti i ja uostalom imamo okladu... vidit ćemo na kraju sezone :wink:
  • Str1nger Bell
    2.4k
    Nek se neki ljute koliko hoce, ali dok je Kulenovic u napadu mi smo 30% bezopasniji.

Kretanja bez lopte 0, stoperi mogu stajat od njega i 3 metra totalno je bezopasan u igri 1 na 1.
    Kad uđe u 16m opasan je ima dobru skok igru, ali ocekujem kad Beljo uđe u formu da ce se Kulenovic i Bakrar boriti za zadnjih 10 minuta i prva kola kupa.
  • Crni86
    12.8k
    Kule je cak danas bio i dobar u odnosu na prije. Puno se pametnije postavljao u duelim i dosta dugih lopti je i uspio pokupit. Samo i dalje mislim ds je kalibar samo za 3. napadaca
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.