• IceMan
    3.3k
    Meni je ovaj Zajc zanimljiva opcija.

Čovjek koji je skupio 5k minuta u Turskoj lizi, i 3k minuta u Seriji A, uz to da ima i internacionalno iskustvo (istini za volju od 2023. nije zaigrao za Sloveniju) mi se čini kao dobra opcija. I još naravno, kao free agent.

Samo je onda pitanje di će svi oni igrati, tu je Soldo, Ljubičić, Mišić, Villar, sad i Bulat, prema ofenzivnije su Vidović, Stojković... al za to nek brinu oni sami. Ako budeš dobar budeš igrao.
  • Olmic
    5.1k
    Samo je onda pitanje di će svi oni igrati, tu je Soldo, Ljubičić, Mišić, Villar, sad i Bulat, prema ofenzivnije su Vidović, StojkovićIceMan

Rekao bi da ce stojke i vida biti vise krila nego vezni, a onda za tri pozicije imas
    Misic/soldo
    Ljubicic/Zajc Villar/mudri

Bulat bu prodan/posuden
  • Jos-Optimus
    6.5k
    ovo razmisljanje mi djeluje ok/ jako dobro
  • SanctaSanctorum
    37
    Kaj je s Pavićem? Mislite da bude dobivao prilike s klupe il u manjim tekmama il da se gleda posudba?
  • Droljo
    18.7k

Ak se ja uključim nebumo za kiflu imali. Šta vam je ljudi?
  • Dani Olmić
    1.9k
    Welcome Miha :fire:
    Ramon :eyes:
  • Paggini
    59.7k
    Ramon :eyes:Dani Olmić

Ispucao si svoju kvotu spominjanja Miereza za danas
  • Dani Olmić
    1.9k

Sorry Sír, ali nisam rekao „Mierez“ već Ramon :eyes: Ima ih više na svijetu
  • tp1997
    1.7k
    Welcome Miha :fire:Dani Olmić

Zajc riješen?
  • Maximo
    799
    Stvarno ćemo monsefa dofurat za milju eura?
  • tp1997
    1.7k
    Promašeno ako je istina, takvog ladno nađeš u HNLu ili Sloveniji/BiH i platiš ga u najmanju ruku pola te cijene

Ali to valjda Dabac gura, ne znam, ne mogu razumjeti taj transfer
  • Odani Zgd
    710
    Bakrara bi dofurao samo da ne moramo više čitati o njemu na Zoni
  • Maximo
    799

Još bi rekao da je besplatan, pa ajde treći napadač možemo probat..
  • Jos-Optimus
    6.5k
    pošalji Bobanu popis igrača, možda dobiješ posao
  • tp1997
    1.7k
    Malo je već naporan taj narativ da Boban ne može pogriješiti i da je svatko tko ima ikakvo neslaganje imbecil.

Mislim da se odradio u globalu vrhunski prijelazni rok, ali minusi su mi Kovačević i, ako dođe, Bakrar. Imam svoje razloge zašto mislim da su pogreške, argumentirao sam ih. Možda sam u pravu, možda (daj Bože) u krivu, ali neku potrebu za ismijavanjem, sarkazmom i ironijom čim se propita neki Bobanov potez zaista ne vidim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.