• Orc123
    14.1k
    je, bio je veliki talent bas...jbg nije se razvio....nesto ko nas Coric,..
    da, bas procitao.,..unakaznila ga ozljeda...ima talenta u njemu...mogao bi biti među boljim igracima Vukovara ako je donekle zdrav i spreman.
  • Kikster21
    2
    upravo to jednostavno ima nešto u njemu sad hoće li to pokazati ili ne vidjet ćemo, ali dobiva preveliki hate .
  • Sajla
    15.6k
    umjesto Bobana, Jakića je na aerodromu čekao Bolt :meh:
    izgubio mi se iz vida, mislio sam da je možda i skrenuo na presjedanje za ST ili DU i onda ga vidim vani kako uletava u taksi. nije ni torbu imao, samo neki mali ruksak na leđima. valjda je dobio slobodan vikend pa malo skočio do Hrvatske.
    ali ima još nade - nije letio poslovnom klasom, gužvao se s narodom u ekonomskoj. sigurno štedi da se može lakše odreći velike plaće u Njemačkoj ;)

kad sam vidio KJa da čeka let za ZG, jednostavno mi se krenulo svašta vrtjeti po glavi. da sam izašao van s terminala i vidio Bobana da ga čeka mislim da bi me na licu mjesta herc strefil.

e da, pohvala marketingu - veliki reklamni pano uz rampu na izlasku s aerodroma: ogromni najljepši grb i "Svi putevi vode u Maksimir". ima jedno mjesto, dragi zonaši, lijepo je kad te to dočeka na povratku kući...
  • Cosimo
    52
    13 sati bez komentara na ovu temu je pritajen i dobar pokazatelj mnijenja o kompletnosti rostera pred novu sezonu.

Hell yeah, finally.
  • Cosimo
    52
    Ali i pored toga mi se čini da ovdje još ima onih koji će i nakon trećeg napadača te još jednog veznjaka potaknuti raspravu: možda ne bi bilo loše uzeti još jednog stopera, još jedno ili dva krila, kao i trećeg desnog beka, vođeni mišlju 'šta je sigurno, sigurno je'.

Tako da transfer rasprave žive i kada mislimo da su mrtve!
  • Jurki
    20.8k
    e moj Sajla prijatelju stari.. pa znas kak se to delalo u ona "zlatna vremena" znas na koja mislim.
    V gepek žnjim, malo spikica, malo prijetnjice i to je to.
    I jos rikverca dobis gratis.
    Toliko godina pratis Dinamo a jos se nisi nafcil kak se posel dela. :joke:
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    koja bi fora bilo da de to i desilo i da @Sajladopelja jakica u gepeku na maksa , i posalje po Bobana i kaze evo vam šestica koji zona trazi ,ja Sam vam ga dopeljao a vi ga rešite :rofl:
  • Jurki
    20.8k
    bu ga Zona platila.. @Droljo, @BBB Baranja i ja naberemo to na bejzbolu za 2 vikenda.
    Boban mu samo nek narihta štelu da mu prek reda odštampaju dres.
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    haha istina , u kulenu ga platimo
  • Sajla
    15.6k

ma bi ja, ali nemam dvojno državljanstvo i utočište za bijeg, samo me to muči :rofl:
  • Jurki
    20.8k
    sve sjevernije od Sljemena ti je posebna drzava. Mi Zagorci smo navek bili dobri s Hrvatima, ali smo posebna drzava.
    Bumo ti dali i putovnicu i imunitet.. samo bus moral prije prejti test izdrzljivosti - da vidimo na kolko si zbaždaren.

Edit: ljudi sori malo smo je offtopic, ali se moramo malo zajebavati..
  • IceMan
    3.8k
    Meni je ovaj Zajc zanimljiva opcija.

Čovjek koji je skupio 5k minuta u Turskoj lizi, i 3k minuta u Seriji A, uz to da ima i internacionalno iskustvo (istini za volju od 2023. nije zaigrao za Sloveniju) mi se čini kao dobra opcija. I još naravno, kao free agent.

Samo je onda pitanje di će svi oni igrati, tu je Soldo, Ljubičić, Mišić, Villar, sad i Bulat, prema ofenzivnije su Vidović, Stojković... al za to nek brinu oni sami. Ako budeš dobar budeš igrao.
  • Olmic
    5.5k
    Samo je onda pitanje di će svi oni igrati, tu je Soldo, Ljubičić, Mišić, Villar, sad i Bulat, prema ofenzivnije su Vidović, StojkovićIceMan

Rekao bi da ce stojke i vida biti vise krila nego vezni, a onda za tri pozicije imas
    Misic/soldo
    Ljubicic/Zajc Villar/mudri

Bulat bu prodan/posuden
  • Jos-Optimus
    8.3k
    ovo razmisljanje mi djeluje ok/ jako dobro
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.