• Paggini
    59.4k
    Previše drame oko igrača koji ce odigrat max 500 min ove sezoneGOAT

Ako dolazi za dž, sve pet, nemam problem. Al ako iskeširamo neke pare za 500 minuta igrača, onda ne vidim rezon u tom potezu.

Imamo već dva 500 minuta igrača, Cutuka i Kulusica, neka se oni razvijaju jel.
  • GOAT
    3.6k
    Imami već dva 500 minuta igrača, Cutuka i Kulusica, neka se oni razvijaju jel.Paggini

Nakon tih 500 min ce bit razvijeni kao albanski turizam hahah

Radije ih salji na posudbu umjesto da trunu na klupi i izgube godinu
  • Paggini
    59.4k
    Radije ih salji na posudbu umjesto da trunu na klupi i izgube godinuGOAT

Pa mislim da je pametnije držati Kulusica da trenira s nama, razvija se s nama, ulazi dozirano nego da coltamo milju eura za igrača koji će to isto raditi, a koji će jako teško eksplodirati za pretprodaju, jel.

Kazem, ako dolazi za dz na neki korektan ugovor, sve pet, ali coltati parice mi nema smisla.
  • ElDorado
    4.8k
    potpuno si u pravu. I još ce se Beljo vjerojatno izvlačiti i razigravati
  • Omake
    10.5k
    Sviđa mi se profil više nego sam igrač. Dabac vjerojatno vjeruje i uspio je uvjeriti ostale odgovorne da sve ono zanimljivo što je Bakrar radio u HNLu i MLSu se u Dinamu može spojiti u jako dobrog napadača. Ja sam pesimist po tom pitanju. Uglavnom radi godina. Dojma sam da će biti jako dobar radni napadač, koji će vertikalnosti smanjiti šanse da nam protivnici igraju visoki presing 1v1. Lani je u MLSu imao jako zanimljivu statistiku, pogotovo ono gdje smo lani bili baš loši bez Petka, primanju progresivnih dodavanja.

Općenito o prijelaznom roku, dugo nismo imali više "tricaša", baš me zanima koliko ćemo zabiti golova van 16m. Mogao bi to biti jako impresivan highlights mixtape na kraju sezone.

12m7uJI.jpeg
  • CastAway1986
    3.5k
    ok imas razloge da ti se ne sviđa Pašalić ali on bi trenutno bio u prvih 11 Dinama..Naravno ono sto je kolega napisao da ga treba platiti 8-9 M je za pišanje od smijeha
  • Sajla
    10.9k
    Kristijan Jakić na avionu za Zagreb. Neka glasine započnu! :lol:
  • tp1997
    1.7k
    Bio bi, ali bio bi jer trenutno na desnom krilu imamo još limitiranije igrače od njega.
  • Paggini
    59.4k
    Kristijan Jakić na avionu za Zagreb. Neka glasine započnu! :lol:Sajla

Brate banirat cu te, kunem ti se, ne radi mi ovo :lol:
  • Sajla
    10.9k
    a gledam ga tu par metara od mene, pratit ću tko ga čeka kad sletimo. ako nema prijevoz, trpam ga u gepek :wink:
  • Fan
    1.2k
    Dosadili ste i Bogu i narodu sa krilima.

Natječemo se u ligi u kojoj prvaku na krilima igraju Janković koji nije krilo i Menalo, tovarima igraju Šego i Bamba. Nismo u la ligi ili premierligi jbt. Daj malo spustite apetite i ohladite.

Postove koji se ponavljaju ćemo smatrati spamom i vući sankcije. Doista nemam volje svaki dan pročitati 566 puta da nam treba krilo, a nažalost kao moderator moram čitati sve.
    marcio amoroso

Razumijem tvoje frustracije jer moraš sve čitat.
    Ali ne razumijem usporedbe sa Rijekom i Hajdukom. Za početak, Boban je taj koji forsira tu priču sa 4-3-3 i krilima, ne mi. Usuđujem se reć čak da bi vrlo mali broj ljudi i spominjao krila bez te priče jer bi svi očekivali neki 4-3-2-1, bez krila, kad imamo top igrače za to.
    A druga stvar, kad već jest ta priča s krilima, pa valjda je red da se uspoređujemo s europskim klubovima jer ćemo igrat protiv njih u Europi, a ako ćemo igrat u takvoj formaciji s ovim kadrom...ne znam, taj dio mi se ne sviđa.
    Eto, ovo je moj zadnji upis o krilima zbog novog pravila, daj Bože da sve bude bomba i da ih više nikad nećemo morat ni spomenut.
  • skener
    5.1k
    gledam ga tu par metara od mene, pratit ću tko ga čekaSajla

Ma nemaš ga kaj pratit nego u glavu: "Jakiću kada je dogovoren lječnički?"
  • hardek
    5.2k
    Jel vi stvarno ovdje mislite da je s našim budžetom moguće pokriti sve pozicije u jednom prijelaznom roku? Ne govorimo ovdje o nekom tranzicijskom rebuildu od 2,3 igrača, ovdje se doslovno govori o 15+ novih igrača. Neki će bit top neki će bit flop, na zimu će se vidjet šta još treba dovest i pojačati ćemo te pozicije. Ništa vam ne paše i cmizdri se čim 2 dana nema novog transfera

Ja bi prvi volio vidjeti klasno krilo, na kraju krajeva možda i dođe do kraja prijelaznog roka.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Kad vec placamo Augsburgu, da ne vraćaju kusur od 10 mil, odmah daj za to Jakića.... :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.