• OsamŠest
    5.8k
    Šestica (Jakić) prije osmice (Zajc) - može! :grin:
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    sretan put brate,javi se kad sletis da je sve dobro
  • Jurki
    18.5k
    Kristijan Jakić na avionu za Zagreb.Sajla

Znas kaj se s takvima radi. U gepek šnjim.
  • rakurs
    1.6k
    Onaj Azon za kojeg smo (bili) zainteresirani ušao u igru i odmah zabio gol. Navijači Coma oduševljeni njime, mislim da je taj vlak prošao.
  • emilperska
    11k
    Jel sletio Sajla?
    Koliko traje taj let iz Njemačke hahaha..

Mozda je proradila imoCka veza :lol:

Ali to bi bajka bila, covjek zarađuje milijun i pol i vredi 6 milja, vjv na neku svadbu ide usred priprema..
  • đole
    409
    Vrtim programe na televiziji i taman naletim na Vikend Vatrenih na MaxSportu 2, gost Jakić i izgovara rečenicu: “kratko sam ostao u Dinamu, nadam se da ću se jednog dana vratiti.” :rofl:

Ajmo na ozbiljnije teme: HERE WE GO! Insajderi, kad Zeko ima medical? :snicker:
  • Zagi
    10.7k
    Istesat novog Jakića iz Solde.
  • mrgud
    478
    Ma bolje da nam Mudri odigra kao lažna devetka ako će nam trebati nego da bacamo lovu ko pijani milijunaši na Bakrara
  • mrgud
    478
    Isto ko i Kanga
  • scooniepenn
    5.1k

Nisam ni za kakvo dramatiziranje, jer je Boban sa suradnicima odradio odličan prijelazni rok. Svatko sa tri čiste u glavi zna da se ne može trošiti kao pijani milijarder. No, koliko ima smisla platiti i jedan euro za nominalno 3. napadača što Bakrar po svemu je. Iz moje perspektive bih radije Topića ili Kulušića imao kao treću špicu, prodao Špiku za 500.000 (to valjda možemo dobiti od Poljaka), ne dovodio Bakrara i Lisicu i onda imao praktički 3 milje za ozbiljno desno krilo. To je moj neki sukus razmišljanja bez dodatnih novaca u odnosu na ovo što se potrošilo ili će se još potrošiti.
  • mrgud
    478
    Čemu onda bacati lovu na njega
  • CastAway1986
    3.5k
    od njega i nisam imao neka očekivanja
  • Marcinko
    761
    Bakrar je imao dominantniju sezonu u Istri nego Lisica, a ovaj nam je nominalno prvo desno krilo. Bakrar daje dodatnu dimenziju koju nemamo u Kuletu i Belji, niži je i okretniji, velike probleme je stvarao visokim stoperima kakva je većina u ligi. Zašto je tako loš u Americi ne znam, ali znam kakav može biti i nemam ništa protiv da dođe. Kulušić je mlađi, jeftiniji, sve je to ljepo i krasno, no u realnosti on bez ozbiljne seniorske sezone gdje će imati prostora za igru, ne može imati nikakav doprinos u Dinamu.
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Meni se svidja što dovodimo drugačiju vrstu napadača, pogotovo kad ćemo igrat europu.

Sve da je i došao Mierez,on je sličniji igrac Belji i Kuletu ,samo što može igrat puno intenzivniji presing.
  • Noel
    13.4k
    https://youtu.be/Tle4E9vZ3tg?feature=shared
    Daj ga.
    Meni je Bakrar solidna opcija za rotaciju u napadu. Ima brzinu i snagu. U nekim slučajevima može ga se i koristit na krilu. Ima nešto Soudanijevsko i Alžirsko u njemu.

U Istri ga se sjećam kao latentnu opasnost. I sjećam se tovarima na poljudu jednog gola pod gredu.

Edit: evo gola na poljudu na 2:40
    https://youtu.be/3LdI-CIRXZ8?si=06VuBOzhyL9FZb62
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.