• Thor
    301
    Ocekujem da bu "gazda kluba" rekel sve onak britko kak on zna i objasnil "svoje" igrace i "svoje" odluke i objasnil kako je po tiho usel da preuzme klub i radi na tome da se "njemu" omoguci neogranicena moc upravljanja i vodjenja i da bu skupo kupoval i jeftino prodaval, uzimal provizije i da treba raspustit sva tjela i ukinut pravo glasa jer to "njemu" nije potrebno i da je to sve tak ok i normalno :naughty:
  • Filip85
    343
    Volio bih kada bi Dinamo imao praksu da umirovi pokoji broj...nije to tako česta praksa kao u košarci i(li) hokeju, ali ima toga i u nogmetu.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_retired_numbers_in_association_football
  • Zoran
    268
    Vidis ja nebi volio da se umirovi koji broj. Kako je Totti rekao na oproštaju nešto u smislu da NE zeli da Roma umirovi njegovu 10-ku jer svaki klinac Rima ima pravo sanjati da jednog dana nastupi za AS Romu sa brojem 10 na leđima. Da ne želi djeci oduzimati snove.
    Pa i kod nas… evo poslije Zeke je Ademi nosio 5 -icu. Poslije Bobana Modrić 10-ku… di piše da neće doći i bolji igrači, a posebno vjerniji i lojalniji klubu. Svaka čast Modriću na karijeri, al meni je bitno kaj je on dao za Dinamo, za Real me ionako boli ona stvar.
  • tp1997
    1.7k
    Rečeno je da se bar ove sezone 5-ica neće davati nikome jer bi to bio velik pritisak nakon što ju je godinama nosio Ademi
  • criticus
    4.3k
    Zamislite dat nekom 5?! Pa pritisak koji bi čovjek morao nositi nakon što ga je nosio velikan Adrian Calello bi bio nezamisliv i neizdrživ. Ne činite to ko Boga vas molim!
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Ovaj članak na indexu Vis a vi Galesica je meni užas, po meni je Galesic jedna od svijetlijih točaka prošlog proljeća i mislim da će biti starter, ako ne starter sigurno visoko u rotaciji….
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Svjetlijih tocaka? Osim Poljuda gdje je i Max briljirao nije pokazao bas nista vise od 50% jeftinijeg igraca.
  • Danko
    2.2k
    Galešića i Radeljića su Selahi i Petrovič učinili dobrim stoperima .
  • Paggini
    59.5k
    Odnosno, Misic, Sucic, Ristovski su ga ucinili losim. Moze se i tako gledat.
  • mrgud
    478
    I opet Mišić na šestici će ga učiniti lošim
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Pa ja mislim da je Galesic izrazito pristojno odigrao sve utakmice, jebiga onaj crveni protiv Hajduka malo je izgorio u derbiju… Ali pokazao je da stabilan, ono skidanje sa crte, nekoliko sjajnih izlazaka i dugih lopti. Mislim jebiga izgubili smo titulu, pa sada je sve u crnili, ali definitvno mislim da je bio svijetla točka osobito kada se adaptirao. Mislim u zadnjih 7 utakmica u kojima je on igrao smo primili samo 3 gola…

Mislim možemo pričati o tome da li je možda preplaćen, ali mislim meni bi trenutno on i Mckenna bili starteri. I da u takvom sastavu sigurn to nije najslabija karika u ekipi, prije mi je dubina na špici ili Lisica kao startno desno krilo puno veći upitnik…
  • Goncalo Santos
    211
    Vjerujem da je taj clanak o Galesicu objavljen jer je Boban (d)novinarima rekao da su nepismeni, neodgojeni i bezobrazni pa su iz nekog revolta i frustracije morali objaviti takvu splacinu.

Vjerujem da su se mnogi od njih prepoznali u Bobanovim komentarima tako da bit ce ovakvih rusilackih clanaka jos.
  • Jurki
    18.5k
    ti isti smrdljivi, neobrazovani smecari su prije samo 7 mjeseci pisali kako je taj isti Galesic stoper za reprezentaciju.

Kak ga Dinamo mora kupiti itd itd.

Kurvini sinovi bi za 5 eura prodali i vlastitu majku.

Ljudi bez obraza.. dno dna kace minimalne ljudskosti.
    Te smradove samo treba vrijeđati na dnevnoj razini po forumima i drustvenim mrezama.. pa nek fukare vide i citaju kaj mi obicni mali ljudi mislimo o njima.

Imate li srama i obraza govnari?

Njihove novine su smece, njihovi portali su smece, clanci pa i oni sami su smece.
  • Goncalo Santos
    211
    Novinarska struka je pokazala o kakvim karakterima se radi kada je Cannavaro okupio njih par najglasnijih i vrhunski strucLJaci i beskompromisni karakteri se prodali za jednu sugavu veceru i sliku.

Svi prenijeli "ekskluzivni" intervju upravo s njima (i 5 ostalih), izvjestili o vrhunskom gospodinu, dzentlmenu, strucnjaku i nadasve skromnom Cannavaru.

Nije tema Fabio, ali mi je to bio jedan od njegovih rijetko simpaticnih poteza kada je pokazao koliko su jeftini njihovi tekstovi, zamislite onda koliko je lako gurati nekog igraca preko menadzera, ako trener kupi mir u kuci jednom vecerom.
  • Fan
    1.2k
    Boban je napravio prema novinarima ono što bi svaki navijač Dinama napravio, samo što je on to napravio na kulturniji način.
    S druge strane, ako se Dinamo njima zamjeri još više nego sad, nemojte se čuditi još gadnijim člancima koji ipak formiraju mišljenje javnosti, pogotovo onim neutralnijima ili običnim simpatizerima Dinama koji su potencijalni članovi (a valjda je poanta da bazu širimo).
    Netko će reći da im se mora javno i službeno spustit, ja bih rekao da takve stvari, kao npr s Galešićem koji nisu pretjerano štetni iako su bezobrazni, treba ignorirat, a reagirat demantijima po potrebi. Borba protiv novinara je borba s vjetrenjačama nažalost...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.