• Thor
    285
    Ocekujem da bu "gazda kluba" rekel sve onak britko kak on zna i objasnil "svoje" igrace i "svoje" odluke i objasnil kako je po tiho usel da preuzme klub i radi na tome da se "njemu" omoguci neogranicena moc upravljanja i vodjenja i da bu skupo kupoval i jeftino prodaval, uzimal provizije i da treba raspustit sva tjela i ukinut pravo glasa jer to "njemu" nije potrebno i da je to sve tak ok i normalno :naughty:
  • Filip85
    338
    Volio bih kada bi Dinamo imao praksu da umirovi pokoji broj...nije to tako česta praksa kao u košarci i(li) hokeju, ali ima toga i u nogmetu.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_retired_numbers_in_association_football
  • Zoran
    262
    Vidis ja nebi volio da se umirovi koji broj. Kako je Totti rekao na oproštaju nešto u smislu da NE zeli da Roma umirovi njegovu 10-ku jer svaki klinac Rima ima pravo sanjati da jednog dana nastupi za AS Romu sa brojem 10 na leđima. Da ne želi djeci oduzimati snove.
    Pa i kod nas… evo poslije Zeke je Ademi nosio 5 -icu. Poslije Bobana Modrić 10-ku… di piše da neće doći i bolji igrači, a posebno vjerniji i lojalniji klubu. Svaka čast Modriću na karijeri, al meni je bitno kaj je on dao za Dinamo, za Real me ionako boli ona stvar.
  • tp1997
    1.7k
    Rečeno je da se bar ove sezone 5-ica neće davati nikome jer bi to bio velik pritisak nakon što ju je godinama nosio Ademi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.