• Paggini
    74.5k

A nista, sad moram sebe uvjeriti da je dobar :cry:
  • Juznjak
    4.5k

Gledaj mu ovaj gol na 2:40 i sve će bit dobro
  • Dani Olmić
    2.1k
    Ne, ne i ne….
  • Odani Zgd
    1.1k
    Jel se plaća nekakva odšteta za njega ili?
  • Orc123
    14.1k
    Odlican izbor za 3. Napadaca! Bit ce iznenađenje....vidjet cete.
  • blue heart 72
    2.9k
    samo reci da nije ovaj koji se zadnjih par dana spominje
  • Facke
    7.1k

Zadnje je bili oko miljun eura i postotak od iduceg transfera.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Nije velika lova,za rotaciju valjda bude ok
  • Blueshadow86
    4.7k
    Nemam ništa protiv ako je Bakrar novi napadač, dapače.
    Beljo je siguran kao 1. napadač, a Bakrar i Kulenović neka se bore tko će biti 2. Ne sumnjam uopće da će to biti Bakrar.
  • Filip85
    1.2k
    Ma Beljo ne ide nigdje ;) Stiže Wolfa po broju golova
  • Olmic
    5.5k
    Bilo bi fora da ga objave uz fotku od prije godine ili koliko kad je vec bio u dresu
  • Mlađi referent
    14.9k
    A nista, sad moram sebe uvjeriti da je dobar :cry:Paggini

Ne odustaj, jednom je propalo na slikanju, možda će opet :pray:

Hypeat ćemo ga tek nakon objave
  • GeneralNapoleon
    2.4k
    S obzirom da Bakrar moze igrat i krilo ak se me varam i s obzirom da ga se vidi "samo" kao treceg napadaca, sto znaci da Kule ostaje, po meni ok opcija.

Jedino kaj se sijecam od njega je ona tekma pod Biscanom 0:0 gdje je terorizirao Sutala i Perica. Dijeluje dost brz i sa solidnom tehnikom. Tak da progutat cu.
  • Nogo
    9.4k
    Mene samo zanima ako već neće doći Mierez zašto se nebi doveo neki drugi napadač sem Bakrara.

Ja se opet nadam da su ovo spinovi i da će Mierez ili netko treći stići kod nas.
  • Jurki
    20.9k
    Znali smo da se nebu dopeljala klasa od špice jer Beljo je definitivno 1. napadač.
    Glupo je u tu priču uplitati tovare, ali moram.. da oni dopeljaju Bakrara.. vec bi bili katastroficni napisi ovde da ce oni uzeti titulu i da mi moramo jos skuriti 3-4 klaftra eura da se pojačamo jer nece ova nova ekipa biti dovoljno dobra u borbi za titulu.
    Ak bu mogel rjesavati.. Goricu, Vukovar, Belupo i Loksu - ok rjesenje.

Edit: da se ne zaboravi.. Rijeka je u zimi dopeljala penzionera Čopa koji im je bil od velike pomoci.

Trener koji zna kaj radi - moze od Čopa i u ovim godinama imati velike koristi.
    Trener koji ne zna - i od Belinghama dobije Slepičku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.