• ksapi
    5k

Preduhitrio si me, htio sam tocno ovo napisat:rofl:

Odigram jos Hrvatsku under 10.5 1.poluvrijeme, 11ti gol su dale u 48.min :rofl:
  • ksapi
    5k
    Rukomet, Euro u19 W sutra

Rumunjska-Norveška over 53.5-54.5
  • Peškaman
    7.4k
    Santa Coloma - Borac BL ( 1. utakm 4-1 ) - pobjeda Borca 1.90 , prolaz Borca 8.60.

Koper - Željo , prolaz Želje 2,45.
  • Infinity
    19k
    Imam neku teoriju da ce ih Santa Colom opet dobit ili ce Borac proci. Isplati se odigrati obje opcije.
  • Peškaman
    7.4k

Svakako ali kvote se već počinju spuštati,već je na 7.60 prolaz došao.
    A Željo mi je isto jako dobra kvota, pobjeda 3,55/prolaz 2,35.
    Gledao sam prvu utakmicu i Željo ih je nadigrao totalno + prema njima preko 2000 navijača dolazi.
  • Filip85
    340
    Željo mi je isto jako dobra kvota, pobjeda 3,55Peškaman

4,20 je pobjeda u SS
  • ksapi
    5k
    Opet zenski rukomet jedva :groan:
  • Filip85
    340
    Hegelmann Kaunas - Saint Patrick´s Athletic x2
    BK Hacken - Spartak Trnava 1
    Partizan Beograd - AEK Larnaca 1x
    Penybont FC - Kauno Žalgiris 1x
    NK Koper - FK Željezničar 2

ulog 4,75 dobitak 122 eura
  • Ivdzo11
    7.9k
    Ujpest Osijek 1 1.90

Jucer imali tekmu protiv Dynama K. prvi sastav igrao, danas ce biti dosta rotacije, a Ujpestu generalka

Trener im je Hrvat Damir Krznar, a jako su nam dobro poznati i neki igrači koji su mu na raspolaganju. Posebice naš nekadašnji stoper Andre Duarte, kao i bivši Dinamovci Fran Brodić i Arian Ademi koji se u Mađarsku otisnuo ovoga ljeta. Osim njih je tamo još dosta internacionalaca i ovo će im biti ujedno i „generalka“ uoči službenog početka sezone. Što se nas tiče, jasno je da će momčad koja je iznijela veći dio dvoboja s Dynamom, ovaj puta dobiti manju minutažu, najviše pola sata. To znači da će startati oni koji su dan ranije ušli u drugom poluvremenu, izuzev kapetana Vedrana Jugovića koji ima poštedu jer je zaradio lakšu ozljedu. Zamijenit će ga Šimun Mikolčić kojemu se ciljano doziraju minute jer je imao nešto dužu stanku.
  • ksapi
    5k
    Bome Osijek klinci + Malenica postava :cool:
  • Ivdzo11
    7.9k
    Teskom mukom na kraju
  • ksapi
    5k

Piše se prolaz :cool: bravo kolega!
  • Mihael2305
    209
    Šta uradi zeljeznicar
  • Filip85
    340
    jebem ti i trnavu i zeljeznicara
  • Jurki
    18.4k
    IMG-0584.png

Nema veze kaj je sitno, ali veseli,. Jos na kraju Ciprani prosli - odlicno :starstruck:

Prvi tiket ove sezone.. ako ovak nastavi.. idemo po Miereza :blush:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.