• ElDorado
    4.8k
    Predstavljeni Beljo i McKenna. Koliko vidim jos nista u Dinamo app. Ima samo na YT od vecernjeg uzivo. Al najvise se cuje Olivari koji ne slusa igraca nego trkelja nest bezveze. Katastrofa
  • veselko tenžera
    4.7k
    Blago nama kad nam je 20 dana prije početka prvenstva najveći problem treći napadač.

Bakrar uopće nije taraba kakvim ga se prikazuje. Kao ključni argument se uzima statistika nastupi/golovi, ali ne gleda se minutaža. Ima samo 9 nastupa ove godine u kojima je igrao 60+ minuta. U 14 nastupa s najmanjom minutažom ima ukupno 163 odigrane minute. Znači piše mu se 14 nastupa, a to su manje od 2 cijele utakmice.

Zabio je 3 gola.

Što se godina tiče 2 mjeseca je stariji od najboljeg mladog igrača HNL-a prošle sezone. Da, sprdam se s tim izborom, ali čovjek nije star. Po komentarima dok je bio u Istri radi se o ok karakteru spremnom učiti tako da prostora za napredak sigurno ima.

Koliko se sjećam njegove brzine i tehnike, od njega se za par mjeseci da istesati minimalno dobar igrač zadatka. Ako bi mogao doći za neku sitnu lovu, ne bih imao ništa protiv.

Kulušić ne može ni blizu minutaži koja mu u ovom trenutku treba pored Belje i Kuleta, a ako i Bakrar ne bude ok tu ulogu može pokriti Topić.
  • Fatos Beqiraj
    3
    Pa sta cemo sa Kulenovicom , lik ima 15 golova prosle sezone? Valjda zasluzuje bit drugi napadac. Na stranu to sto ga vecina ne voli kako igra, al on je tu i zabija i dok je tako ne moze mu se nista rec.
  • scooniepenn
    5.1k

Usporedba Zajca i Bakrara je kao da uspoređujemo Modrića i Krovinovića. Bakrar je nedokazani igrač s 24 godine, a Zajc standardni slovenski reprezentativac koji je igrao u ozbiljnim klubovima u Italiji, Francuskoj i Turskoj, koji ispred sebe ima još najmanje 2 do 3 vrhunske sezone. Kako da je predstavio Stojko, vjerojatno i više, jer je ultimativni profesionalac. Za sve klubove u HNL-u slovenski Velimir Zajec je igrač za početnih 11. Poanta je ta da Zajc kao besplatan ne da je dobar za rotaciju, već je nestvarno dobar. Bakrar s druge strane može eventualno biti 3. napadač Dinama i to je to.
  • Laugreano
    4.5k
    Ovisi kakav profil ti treba. Zajc i kača su dva razlicita svijeta. Zajc je odlican tehnicki, kreativac sa odlicnim prekidima,udarcem i pas igrom, ali spor ko blato. Ako se recimo ozljede Villar i Misic u isto vrijeme, mi nemamo kreativca. Opet ponavljam da bi u toj ulozi rađe Badelja vidio.
  • gaTeDZG
    1.8k
    Popularni FB insider kaže ovako:

Miha Zajc i Dinamo su danas završili i zadnje detalje, sve je dogovoreno, a igrač je pristao na veliko rezanje plaće da dođe u Dinamo.
    Sad se čeka potez Fenerbachea koji je rekao raskinuti ugovor s igračem, a Dinamo se nada da će se to dogoditi u idućih nekoliko sati jer žele da Miha Zajc bude već u subotu na utakmici Dinama u loži te završi transfer u Dinamo.

Počeo mi je pop up-at na feedu, vrijeme je za deaktivaciju fejsa...
  • Laugreano
    4.5k
    To sam ja ujutro napisao. Da li sam i ja insajder?
  • Fatos Beqiraj
    3
    Pa ja i mislim da on dolazi ko treci napadac, Kulenovic sigurno to nece biti ili ce biti drugi ili otici. A sa Bakrarom dobijes drugaciji tip napadaca naspram Belje i Kulenovica u slucaju da ti zatreba
  • Ivdzo11
    7.9k
    Vukovar zainteresiran za Filipovica i Kulusica
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Bilo bi odlicno za obojicu @Ivdzo11a i za Vukovar
  • ShanKu
    1.6k
    Haha... HVALA /////// Samy Mmaee :smile:
  • Jay
    2.1k
    Ili će zabljesnuti pa će ga neke naivčine kupit ili će za Božić slati mailove da ga uzmemo nazad, nema sredine s našim Mmaeom
  • don
    14.2k
    malo kojem novom igraču se veselin kao Zajcu, na prvu.
  • Crni86
    12.7k
    nit je kulenovic za drugog napadaca dinama niti je to bakar. Obojici je najveci domet treci napadac mocnog europskog dinama, drugi napadac mora biti netko malo ispod Beljine razine, eto recimo Mierez bi po meni bila dobra opcija.
  • Krulek
    859
    Mislim da je Stojanović rekao da je Zajc prvenstveno " osmica", ali može odigrati i " šesticu " uz nekog defanzivnijeg suigrača. Nije mi jasno uz toliko "osmica" šta će nam još jedna?, a na "šesticama"smo tanki. I da, mislim da je Mierez u Kovačevićevoj igri presinga prioritetniji čak i od Belje i da tu Dinamo ne smije pokleknuti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.