• Hebimir Strašni
    102
    Ma nemožeš ti nekom objasnit da je netko ok ako si lik zabije iz nekog fiktivnog razloga da nije tako. Istra je proigrala kad je lik počeo igrat u prvoj i stvarno je bio zvijer (u kakvoj je sad formi nebi ulazio u to). Da je bio kod nas tu sezonu utrpao bi 20+ komada. Uopće ne tvrdim da ga treba i da će ga se dovesti, ali kad čitam neke komentare o njemu nemogu vjerovati. Tu se slinilo nad nekim odronima koje se nikad nije niti gledalo, a po dečku koji je ok igrač i koji se u ovaj našoj lizi koja je kakva je pokazao top pljuvačina. :vomit:
  • Bosskovitz
    17.6k
    Ima li netko tko može objasniti kaj se vidi u Bakraru?

Ni ne hinim da imam neko preveliko nogometno znanje pa ako Boban i Dabac misle da nam treba, neću uopće argumentirati protiv toga, ali volio bih od nekoga od vas ovdje koji ste puno dublje u tim analizama čuti kaj je to dobro kod Bakrara? Ja kad ovak preletim, dečku pada vrijednost već dvije godine, u 11. klubu MLS-a ove sezone nije odigrao ni jednu cijelu utakmicu i u 500-injak minuta ima 2 gola (u pobjedama 4:0 i 3:1), prošle sezone ima 4 gola u 1.400+ minuta, a s 24 godine ukupno nema 20 prvoligaških golova.

Ok, u formi je jer MLS traje pa može odmah uskočiti, prednost mu je to kaj je već igrao u Hrvatskoj pa mu nije potrebno neko veliko privikavanje, a i to malo kaj je igrao u HNL-u bilo je skroz pristojno: 8 golova i 3 asistencije za 1.600 minuta na terenu. Volio bih od nekoga neku detaljniju analizu ili barem dojam jer sigurno se vidi nešto u njemu ako ga se stvarno dovodi.
  • Twisted1
    843
    Jel samo meni Zajc nije nikakav upgrade u odnosu na Kačavendu? Slična pozicija, slični igrači.
  • Hebimir Strašni
    102
    Nije ni meni (kao što izgleda nisu i neki drugi koji su ostali). Meni je Kača najveći misterij ovog prijelaznog roka i nadam se da bu netko objasnio kaj je tu zbilja bilo.
  • marcio amoroso
    43.4k
    Ima li netko tko može objasniti kaj se vidi u Bakraru?Bosskovitz

Bakrar je dosta drugačiji tip napadača od ovih koje imamo i to je vjerujem glavni razlog zbog kojeg se gleda. On je agresivna radilica koja ima dosta dobru brzinu i nije sa loptom na vi. Naravno da u svim tim elementima nije na elitnoj razini, ali to je po meni otprilike realan razlog zašto baš on.
  • Mlađi referent
    13.5k

I u tih 9 utakmica je Bakrar skupio 732 minute, odnosno čak 43.5% svoje ukupne minutaže te sezone.

Uz to još 3 utakmice nije bilo Ercega, a Bakrar je tu dodao 242 minute. Kad to zbrojimo, 58% njegove minutaže.

Dvije utakmice Bakrara nije bilo u sastavu, što nam daje izračun da je u preostale 22 utakmice uspio skupiti čak 705** minuta.
  • Odani Zgd
    701
    Ako misle dovodit Bakrara,onda Kangu nije trebalo ni prodavati.
  • CastAway1986
    3.5k
    ja se samo sjećam sto je radio našem reprezentativnom stoperu kad smo igrali međusobno..
    Da se razumijemo ja bi Miereza ali ovaj nije takva taraba kakvom se predstavlja..
  • Dudu 9
    760

Prednost mu je što je puno iskusniji igrač, ali mislim da on nije previše zagrijan za nas. Inače bi već došao.
  • keppi
    423
    Više od 90% pozicija je posloženo. Još je mjesec i pol prijelaznog roka ostalo. Zašto sada nužno žuriti s igračem koji je ipak upitnik (Bakrar). Sigurno će do kraja prijelaznog roka biti još zanimljivih imena na tržištu. Ako već ne možemo do Miereza po meni bolje malo sačekati.
  • Orc123
    12.6k
    Bakrar uopce nije taraba od napadaca kakvim ga se zeli prikazati i necu biti nezadovoljan ni malo ako dođe iako ako bi vec morao birati rađe bi doveo desno krilo ali bakrar je profil napadaca kakvog smo zeljeli u Mierezu. Ja imam osjecaj da ce se Bakraru otvoriti, kad ce eksplodirati jer on ima dosta kvaliteta i ako se poklopi sezona mogao bi biti veliko iznenađenje! On je jos uvijek dosta mlad za napadaca, 24godine......ima vremena za eksploziju...
  • Bosskovitz
    17.6k
    Ako misle dovodit Bakrara,onda Kangu nije trebalo ni prodavati.Odani Zgd

Mislim da su njihova primanja teško usporediva, a teško i da će Bakrar biti lošiji od Kange - koliko god, budimo iskreni, Kanga baš prokleto nije imao sreće s okvirom gola.
  • ElDorado
    4.8k
    Kad vidim highlightse napadača bez ijednog driblinga, e jbga
  • Fatos Beqiraj
    3
    A sta vi mislite da bi netko dosao za 2. Ili 3. napadaca, da je zabio 15 golova prosle sezone?Naravno da ce doc neko ko Bakrar. Lik poznaje ligu ima 24 godine. Sezona mu traje moze odma pocet igrati.

Isto tako Zajc ima 31 godinu i dolazi tu odigrati kad trebai ne smeta mu ako ce sjediti na klupi.Besplatan je i igrao je u ligama petice. Dok Kacavenda vjerovatno zeli negdje igrat stalno i nije htio sjediti na klupi. Tako da vam usporedbe nemaju smisla.
  • Crni86
    12.7k
    maricu jesi to ti?

Kak smo imali petka i gavru kao duo? Kak je doso moris pored rpga? Kak su dosli goda i vinlof? Te price su za malu djecu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.