• CastAway1986
    4.7k
    Pustimo Bakrara , prvi golman Vukovara Mandic odlazi u Portugal , po meni idealan klub za posuditi ili Cavlinu ili Filipovica
  • Mlađi referent
    14.9k

Pa kad je Erceg bio suspendiran, nije im imao tko igrat
  • CastAway1986
    4.7k
    Erceg je 9 utakmica bio suspendiran, imas podatke na Transfermarktu koliko je minuta igrao Bakrar pa vidi da li je mogao biti rezerva ..Ne sviđa ti se i gotovo, evo nisam ni ja za njegovo dovođenje ali pričati da je bio truba u Istri nema smisla..Uostalom ako ga Zvone i Dabac stvarno žele tko sam ja da sudim
  • NitkoBitan
    33.7k
    Nemoj Zvone molim te.
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Nek ide u hajduk
  • Zoran
    365
    Al stvarno nam netreba 9 stopera. Definitivno DA prije dva tjedna, ali sada kada su kupljena 2 stopera netreba nam jos jedan.
  • CastAway1986
    4.7k
    na osnovu ovog videa dalo bi se zaključiti i da nije imao sreće sa stativama kao ni Kanga :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k

Ali otkako je u NYC mu je 6 puta pala vrijednost. Ne znam, ja ga ne bi dovodio da sd bilo di u HNLu, osim možda Vukovara. To je igrač koji nikad nije bio dobar, a nije mlad da možeš reći da vidiš da bi mogao postati. Za Kangu smo barem govorili bio je dobar u mladosti, možda se opet otkjuca haha, Bakrar nema ništ
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Iskreno ako je već propa Mierez a ne možemo dovest igrača sličnog kalibra trenutno, rade bi razvija nekog mlađeg našeg napadaca. Ovaj Alžirca nit ćemo na njemu sutra zaradit a sigurno neće bit game changer
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Dojma sam da se pumpa priča oko Alžirca kako bi na miru Zvone dovršio nekog Villara špicu
  • OsamŠest
    6.4k
    Treba ti drugi napadač, ako ne jednako, onda blago manje kvalitetan od Belje. Glupo je (opet) dovodit se u situaciju da ti je Kulenović prvi napadač u slučaju ozljede Belje. Kulušić bi mogao biti vrlo zanimljiv u budućnosti i jako je glupo zadržati ga kao trećeg. Posudba je idealna.

Šteta za Matkovića..
  • Hebimir Strašni
    164
    Ma nemožeš ti nekom objasnit da je netko ok ako si lik zabije iz nekog fiktivnog razloga da nije tako. Istra je proigrala kad je lik počeo igrat u prvoj i stvarno je bio zvijer (u kakvoj je sad formi nebi ulazio u to). Da je bio kod nas tu sezonu utrpao bi 20+ komada. Uopće ne tvrdim da ga treba i da će ga se dovesti, ali kad čitam neke komentare o njemu nemogu vjerovati. Tu se slinilo nad nekim odronima koje se nikad nije niti gledalo, a po dečku koji je ok igrač i koji se u ovaj našoj lizi koja je kakva je pokazao top pljuvačina. :vomit:
  • Bosskovitz
    19.8k
    Ima li netko tko može objasniti kaj se vidi u Bakraru?

Ni ne hinim da imam neko preveliko nogometno znanje pa ako Boban i Dabac misle da nam treba, neću uopće argumentirati protiv toga, ali volio bih od nekoga od vas ovdje koji ste puno dublje u tim analizama čuti kaj je to dobro kod Bakrara? Ja kad ovak preletim, dečku pada vrijednost već dvije godine, u 11. klubu MLS-a ove sezone nije odigrao ni jednu cijelu utakmicu i u 500-injak minuta ima 2 gola (u pobjedama 4:0 i 3:1), prošle sezone ima 4 gola u 1.400+ minuta, a s 24 godine ukupno nema 20 prvoligaških golova.

Ok, u formi je jer MLS traje pa može odmah uskočiti, prednost mu je to kaj je već igrao u Hrvatskoj pa mu nije potrebno neko veliko privikavanje, a i to malo kaj je igrao u HNL-u bilo je skroz pristojno: 8 golova i 3 asistencije za 1.600 minuta na terenu. Volio bih od nekoga neku detaljniju analizu ili barem dojam jer sigurno se vidi nešto u njemu ako ga se stvarno dovodi.
  • Twisted1
    1k
    Jel samo meni Zajc nije nikakav upgrade u odnosu na Kačavendu? Slična pozicija, slični igrači.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.