• NitkoBitan
    29k
    I s otpremninama za trenere skurili smo mi možda i 18,19 milja ove godine,al nekaOdani Zgd

To je ludo koliko smo trosili na otpremnine trenera, doslovno u kratkom vremenu skurili novac za jednog kapitalca poput Belje. Treba istrpit trenera i to je cinjenica i put kojim treba ic. Zajebat i ankete i misljenje javnosti, a mislim da se dosta tome podilazilo.
  • Jurki
    18.4k
    Jos se rijesiti par viškova... Ova tema moze komotno pod ključ.
  • Georginho
    157
    Otpremnine za te pojedine igrače nisu rashod, nego umanjenje rashoda. Jer ti bi trčkarali maksimirskom šumom ili sjedili na tribinama za tu svoju lovu.
  • BPAM
    277
    Očekujem Zajca u subotu u Maksimiru. Mozda i u loži na utakmici.
  • Odani Zgd
    699
    Tumači ti to kako želiš,ali činjenica je da smo dali dosta love za otpremnine trenerima zadnju sezonu.jbg
  • Pacho
    2.4k
    Jos kad bi neko dobro krilo sletilo
  • Zoran
    252

… 4 trenera da nisu valjala… mislim da se zna dobro tko je kumovao smjenama trenera…
  • Orc123
    12.6k
    Evo i nesuđeni l. Bek Greg Taylor lajkao objavu Dinama i njegovog sunarodnjaka Scotta.....sad mu krivo sto nije i on dosao ali ja mislim da smo doveli ako ne mozda trenutno boljeg, ali dugorocno sigurno puno potentnijeg beka Vinlofa!
  • Krizy
    59.2k
    Klubovi izvan liga petica koji su trenutno potrošili najviše na odštete u ovome prijelaznom roku:

46.10 - Porto
    34.40 - PSV
    26.00 - Benfica
    20.55 - Feyenoord
    20.00 - Fenerbahce
    17.90 - Kopenhagen
    16.57 - Braga
    15.80 - Dinamo Zagreb
  • Mihaljević
    13.3k
    Još samo golman i mirni smo do prvog kola :wink:
  • El Madrigal
    522
    Vjerovao sam od početka u potpunosti Zvonetu, kao i Mariju Kovačeviću. Ovo što je napravljeno u 45 dana, otkada je Zvone službeno ustoličen, je doista mega posao. Svaka čast i hvala. Nadam se, to jest vjerujem, da smo na početku najboljih vremena u Dinamovoj povijesti. Što se mene tiče, jos se riješiti nekih viškova, možda jedno krilo renomea Belje, ali i da se ništa više ne dogodi, ovo je strašan prijelazni rok.
    DZIS
  • Odani Zgd
    699
    Šta bude s Kulenovićem?Kojim slučajem da i dođe Mierez,ovaj postaje tek treća opcija,sumnjam nekako da mu se sjedi na klupi.Postoji li šansa da sam zatraži transfer?
  • Orc123
    12.6k
    I jos nesto...znam da smo svi nestrpljivi, krecem od sebe ali treba dati apsolutnu podrsku ljudima u klubu na celu sa Zvonom. Isto tako, nisam bio za Kovacevica na pocetku ali sviđa mi se njegov stav i kupio me. Bit ce puno uspona i padova ali moramo biti uz ekipu. Ovo je veliki reset, posao kakav nitko ne bi valjda odradio osim Zvone, remont kojeg, barem u ovom obujmu nitko nije ocekivao. Nitko nije ocekivao da u jednom prijelaznom roku, prije pocetka sezone i to u mjesec i pol se moze napraviti potpuna rekonstrukcija momcadi i to ne samo reda radi vec kvantitativno ali bome i kvalitativno, a jos sam siguran da to nije kraj.

Znam da se mene sprdavalo puno puta kad sam zazivao pojacanja na pocetku roka, za vrijeme priprema, kad su se pisali posprdni komentari, kako ima vremena ovo ono....ali prijatelji moji sad ste vidjeli kako to radi covjek koji zna posao, koji ima viziju i koji radi. Koji dovodi igrace koje zeli a ne one koji ostanu na kraju pa daj sta das. Kako god zavrsila ova sezona vodstvo ima moju punu podrsku jer sada se odradio posao koji se prolongira godinama i sad je vruci krumpir uzeo Zvone, a tko bi drugi, i ne da je taj vruci krumpir ogulio vec je napravio i pire od njega. Na Kovacevicu je sad da napravi jos glavno jelo i zacini ovu Zvonetovu kuhinju.

Kad gledas doveden je spoj stranaca i domacih, spoj mladosti i iskustva, spoj igraca u usponu i dokazane kvalitete. Ove sezone smo zrtvovali puno ali sam siguran da cemo plodove ovog rada ubirati godinama!

Bravo moj Dinamo!
  • Crni86
    12.7k
    ne da je taj vruci krumpir ogulio vec je napravio i pire od njegaOrc123

Mozds je vrijeme da se otvori i tema kulinarstva na zoni. Neki dan torta, sada pire :smile:

Sve si lijepo napiso kolega. Mislim da svi sa nestrpljenjem cekamo novu sezonu
  • Dani Olmić
    1.8k
    Bas sam sreo jednog mozda 50-godisnjeg škota na ljetovanju i zapitam ga jel mozda pozna McKennu i on meni veli da naravno da ga poznaje …

Pitam ga i jel dobar a on odgovori da je solidan ali za hrvatsku ligu vrlo dobar stoper - cvrst, jak i vrlo dobar u skoku i igri s glavom… to je bas sam od sebe naglasio … kaze da za celtic nije dovoljno dobar (a lik navija za Celtic)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.