• zmujcinslbrod
    58
    Dabac pregorio, ne zna gdje goni više.. #fala zvone
  • badjibadara
    8.4k
    Miran, neproblematican, odnedavno otac, privatni zivot drzi dalje od drustvenih mreza... I LIKE IT!NitkoBitan

b32f28e8298369bac0cf.jpeg
  • Krizy
    64.5k
    "Dinamo će se raspasti ako ne osvoji naslov, biti će financijskih problema".

Dva mjeseca kasnije:
    Došlo 14 igrača
    Potrošeno oko 16 milijuna eura
    Najskuplji prijelazni rok u povijesti kluba

Neka se nastavimo ovako raspadati.

AJMO DINAMO!!!
  • NitkoBitan
    34.2k
    Potrošeno oko 12 milijuna euraKrizy

Rekao bih sa otpremninama i bonusima slobodnim igracima sigurno preko 15, mozda i blizu 20.
  • Krizy
    64.5k
    Vjerojatno, ali većinom se piše koliko je potrošeno isključivo na odštete transfera.

Nije bio Beljo dodan, promijenio sam u 16.
  • vjeko1701
    22k
    Došlo 14 igračaKrizy

Ovo s jedne strane zvuči impresivno a s druge zastrašujuće.
  • NitkoBitan
    34.2k
    Nije bio Beljo dodan, promijenio sam u 16.Krizy

Eto, samo 16 na transfere. Znaci sa otpremninama i bonusima blizu 20.

Pokazao Bobam muda bome, ali to ce se lako isplatit ulaskom u LP.
  • Odani Zgd
    1.1k
    I s otpremninama za trenere skurili smo mi možda i 18,19 milja ove godine,al neka
  • Orc123
    14.3k
    I zaradili 40mil.....smjena se morala dogoditi.....95%posla odrađeno....
  • zmujcinslbrod
    58
    jedva čekam Bobanov diplomski, tj. slj transfer rokove kad ne bude pod vremenskim pritiskom kao sada (obećao je složiti momčad do priprema), kad krene tamo rujan a on fino krene tražiti igrače kojima ističu ugovori pa samo okrene broj.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Kapnut će nešto i od Lige Uefa,i tamo je sad neloša lova,samo da odigramo dobro
  • NitkoBitan
    34.2k
    I s otpremninama za trenere skurili smo mi možda i 18,19 milja ove godine,al nekaOdani Zgd

To je ludo koliko smo trosili na otpremnine trenera, doslovno u kratkom vremenu skurili novac za jednog kapitalca poput Belje. Treba istrpit trenera i to je cinjenica i put kojim treba ic. Zajebat i ankete i misljenje javnosti, a mislim da se dosta tome podilazilo.
  • Jurki
    21.3k
    Jos se rijesiti par viškova... Ova tema moze komotno pod ključ.
  • Georginho
    469
    Otpremnine za te pojedine igrače nisu rashod, nego umanjenje rashoda. Jer ti bi trčkarali maksimirskom šumom ili sjedili na tribinama za tu svoju lovu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.