• Paggini
    59.3k
    Stalno mi na TikToku iskaču ovi videi sa Soccer AM, ovi voleji

Prezabavno je ovo gledati, bilo bi kul raditi ovakve stvari i za Dinamo kanal, da se javljaju ekipe iz kvartova ili gradova van Zagreba, pa se natječu jedni protiv drugih ili protiv Dinamovih igrača, ne znam.

Ili alternativno, da se napravi neko kvartalno natjecanje sa tri tima - obrana/veza/napad, gdje bi se natjecali jedni protiv drugih u ovakvim glupostima - voleji, slobodni udarci, penali, udarci sa 30 metara, driblanje između čunjića i slično, ful je to zanimljovo za gledat, a i malo natjecanja između tri tima, a i zbližavanja unutar tima.

Top mi je to content, uvijek gledam te gluposti.
  • badjibadara
    6.6k
    pa se natječu jedni protiv drugih ili protiv Dinamovih igračaPaggini

Protiv Misica ne moras ni igrati, znas da si pobjedio
  • Crni86
    12.7k
    Marketinski jako jako jako slabo iskoristen danasnji dolasci. Imas rekordan hnl transfer , stavis fejs objavu sa par slika. Dolazi ti skotski reprezentativac sa velikim brojem nastupa u spanjoslkoj i engleskoj prvoj ligi - fejs objava u pola 11 navecer

Doso ti je prije koji tjedan igrac barce. Ej igrac barce - fejs objava. Pa bemu misa, ne treba za svakog igraca rsdit pres ali dajte da cuje svijet zasto su dosli, nek cuju mladi zas igrac barve dolazi vamo. Pa ta poruka ide u svijet, a samim time tjeras i strah u kosti protivnicima.

Al eto, mi upoznajemo mudrog, soldu i lisicu. Ista stvar ko za snimanje reklama slali uvije jadnog stojekta, mogu, hoxhu, kacu. Sve pet sve super, al ljude zanimaju najvece zvijezde i ta slika ce dospijet onda i u vise domova.

Koliko god su odradeni brutalni potezi po pitanju sportske politike toliko sam razocaran sta nemamo viziju niti malo instinkta za prepoznat ovakve stvari u promociji svojeg kluba.
  • fakin
    1k
    slažem se s tobom. koliko je jako pojačanje Beljo i koliko se priča o njemu mislim da je zaslužio barem neki dobar video za predstavljanje, ali eto idu samo generičke objave.
  • Pacho
    2.4k
    I ja mislim da je trebalo jace. Ovo je rang onih objava da je neki klinac dobio profi ugovor.
  • Crni86
    12.7k
    ma brate ne samo za belju, imao si stvarno 3,4 bolesna transfera. I trebao si dodatno podignut hype oko njih, a ne stavljat genericke objave u pola noci. Kao da je nekom to ono na popisu, pa ajde da i tu stavku skinemo vise s popisa i stavimo kvacicu da je odradena.

Bas jako jako jako razocaravajuce.

upravo to. Samim time pokazujes i okolini da znas radit na promociji, zainteresiras mozda i neke internacionalne firme za suradnju (sergi i mckenna). Onak beljo i mckenna dobili isti tretman ko mikic i horvat.

Neki klinac vidi presicu bivseg igraca barce u dresu dinama na tvu itd. I nisam ja neki strucnjak za marketing, imam doticaja ali ne izravnog i ja mogu rec da je ovo bas ispod razine dinama odradeno i ne koristi se prilika koja bi mogla donijeti jos mnogo toga dobroga nasem klubu.
  • Davieboy86
    686
    Meni je jos smjesnije evo gledajuci Rtl reportazu opet , kako novinar govori kako su porazgovarali sa Beljom nakon medicinskog pregleda. Jutros! Dakle najveci transfer u povijesti kluba, cijeli dan znas da je sve rjeseno i onakvo amaterstvo od marketinga, a da ne kazem kako je vrijeme objave totalno promaseno. Znaci da si covjeka jutros ili danas odveo u prvu birtiju, dao mu dres i zvao mu rundu te sve to prenosio u liveu , objava bi ti bila najveci spektakl ikad. Ljudi ne kuze da je danas vrijeme sve. Neprihvatljivo za nas Marketing! Lose decki i cure! Nudim se za savjete kao IT Strucnjak i dvije godine Novinarstva. Besplatno!
  • don
    14.2k
    marketing baš osjetno odskače koliko je loš za razliku od sportskog sektora, al ok već ispričana priča
  • prefontaine
    2.9k
    Ja sam baš suprotnog stava. To što vi zagovarate je hajp, euforija, koja ti se kasnije razbije o glavu ako ne uspiješ. Ovo je meni pravo fakinski, ono kao "ajmo, obećali smo očistit smeće, maknuti viškove, dovesti beka, veznjaka, stopera, napadača..."

E sad idu objave
    Smeće očistili - check
    Maknuli viškove - check
    Doveli beka - check
    Doveli veznjaka - check
    Doveli stopera - check
    Doveli napadača - check
  • Paggini
    59.3k
    A iskreno, ne znam šta su trebali napraviti? Snimili su video, riješili reportažu na TVu (što se gleda kao normalno, ali kad je neki igrac davao intervju na TV nakon transfera?), rijesili su objavu.

Nezz sta bi jos trebali? Kao, igrac dodje, rijesi lijecnicki, potpise - objava mora biti vani odmah
  • rioda
    9.2k
    Kaj vi stvarno mislite da su i RTL i Nova slučajno sreli Belju danas na parkingu?
  • Paggini
    59.3k
    I dodatno, evo gledam sad - Arsenal predstavio Nordgarda.

Sta su napravili?

Slika s njihovom Dabcem. Slika u dresu i dobrodosao. I kratak video.

Kao sto smo i mi za Belju.

A u marketingu Arsenala radi 1000 puta vise ljudi nego u Dinamu. Malo ste fkt smijesni nekad.
  • fakin
    1k
    A iskreno, ne znam šta su trebali napraviti? Snimili su video, riješili reportažu na TVu (što se gleda kao normalno, ali kad je neki igrac davao intervju na TV nakon transfera?), rijesili su objavu.

Nezz sta bi jos trebali? Kao, igrac dodje, rijesi lijecnicki, potpise - objava mora biti vani odmah
    Paggini

sad govorim bezveze iz glave, ali recimo sličan video kao kad je nikola kalinić došao u hajduk?
    nešto toga tipa da zapalimo potpuno društvene mreže i da se dodatno nahajpaju i nabriju ljudi.

nije to neosnovana euforija kao dole, to je jednostavno "dizanje morala" i dodatno nabrijavanje za početak sezone.
  • Crni86
    12.7k
    Pa kako najveci klubovi predstavljaju svoja najveca i spektakularna pojacanja? Sigurno ne sutnu ssmo objavu na fejs i to je to. I to u pola 11 navecer… kad te prati i gleds nitko. Tocne se zna kads je peek time za objave na drustvenim mrezama.

NordgardaPaggini
    Koga? To je rang naseg solda ili mudrazije. Ne treba za njih radit cirkus. Ali za ove tri bombe se trebas malo vise promovirat i pohvalit.

Pogledaj kak je Milan iskoristio Modrica. On mi je prvi pao na pamet jer je najfriskije.
  • ToTo96
    67
    Zaboli nas cuki za instagram i facebook, ajde maknite se sa modernog nogometa , trebaju oni (i mi) pokazati na terenu kakvi smo, ebo ti lajkove i sirenje straha drugim ekipama sa takvim stvarima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.