• fakin
    1k
    Pa opet, daj mi ideju kako iskoristiti ovaj transfer na SM da se "digne hajp" a da je razina našeg kluba i kapaciteta koje imamo unutar kluba?Paggini

minimum je napraviti video kakav su turci napravili za petkovića, eto to je minimum za igrače poput belje i mckeena kad dođu u Dinamo.
  • shameless86
    351
    ma trebali su škota na konja stavit,i da glumi Williama
    Wallace-a iz hrabrog srca..na konju da uleti u maksimirsku 128
  • mosad
    1.6k
    Nadam se da će se format 'Novo lice' nastaviti i s novim stranim igračima. Ne vidim puno smisla u tome da gledamo samo domaće koje uglavnom već poznajemo
  • Crni86
    12.6k
    Za jednog mmaea smo ovo napravili prosle sezone. Nista uvau, nista da padnes na guzicu ali cisto dovoljno. Ne treba ni 10 minuta, moze 4,5. Navijaci su gladni toga.

https://youtu.be/weQdvkHek0E?si=Q35yBRZ3_wGc-DIT
  • Paggini
    59.2k
    minimum je napraviti video kakav su turci napravili za petkovića, eto to je minimum za igrače poput belje i mckeena kad dođu u Dinamo.fakin

Da Dinamo napravi takvo suludo smece od videa, bilo bi me sram.

Ovo je vrh, da. Al opet, imali su cijeli tim koji ga je pratio, to su rezali xy dana i objavili. Ne spada mi ni to u definiciju nekog hajpa, odnosno, da ovo radimo, izaslo bi za tjedan dana, a tad bi nam bilo zanimljivo za pogledat, al sad bas da je neki hajp, nezzzzzzz
  • Fan
    1.2k
    Marketing nam je trenutno minimum minimuma, ali opraštam to još sezonu, dvije, dok ne sredimo potpuno sportski sektor.
    Također, netko je već spomenuo predstavljanje Ogija, meni top, a snimanje nije trajalo mjesec dana.
    Jebote, čak je i Bočkajev teaser bio space shuttle za cijeli ovaj rok dolazaka haha
  • NitkoBitan
    29k
    Marketing nam je trenutno minimum minimumaFan

Marketing je pozadina iza koje se igrac fotografira, kvaliteta slike, sva roba na web shopu, web shop i da ne nabrajam dalje. I meni je zao sto nije bio barem jedan teaser video predstavljanja ali jbg, ne znaci da je marketing los. Imaju bitnijeg posla trenutno.
  • don
    14.2k
    pozadina iza koje se igrac fotografiraNitkoBitan

manje više

kvaliteta slikeNitkoBitan

danas i dite od 14 godina ima mobitel čija je kamera skoro dovoljno kvalitetna za objave kluba
    sva roba na web shopu,NitkoBitan

nemojmo se lagat, do nedavno nam je ponuda na web shopu bila blago rečeno katastrofa. U zadnje vrime se diže šta je pohvalno.

a ovaj gore video i 2018 godinu je malo teško uspoređivat sa današnjim vrimenom :sweat:
  • NitkoBitan
    29k
    danas i dite od 14 godina ima mobitel čija je kamera skoro dovoljno kvalitetna za objave klubadon

Ma dobro ja sam pod time mislio i na vjestine fotografa, odlicne su fotke sa treninga i to sve. Nije tu samo do megapiksela, treba to pod dobrim kutem fotkat, uredit itd.
  • Orc123
    12.6k
    video dolaska Vinlofa nije napravio Dinamo i nasi ljudi iz Marketinga vec mislim da napravili Vinlofovi ljudi, agencija koja ga vodi...nek me ispravi netko ako se varam!?
  • don
    14.2k
    normalno, pogotovo su odlične bile dok nije otiša onaj lik kojen san zaboravia sad ime. Šteta da ga se nije zadržalo.
  • Crni86
    12.6k
    znam to, na to sam i ciljao.

Jednostavan video koji je prikazao cijeli posao. 5 puta bolje nego sta je klub bilo sta napravio za nekog od nasih novih pojacanja ovo ljeto.

Cak je jedan mmae dobio vise pozornosti i vremena i snimio se sa njim na dan potpisa 10 minutni intervju. Znaci moze se.
  • Fan
    1.2k
    Marketing je pozadina iza koje se igrac fotografira, kvaliteta slike, sva roba na web shopu, web shop i da ne nabrajam dalje. I meni je zao sto nije bio barem jedan teaser video predstavljanja ali jbg, ne znaci da je marketing los. Imaju bitnijeg posla trenutno.NitkoBitan

I sa svim tim što si nabrojao imamo više manje problema :)
    Da ne vadim sad stvari iz zadnjih par mjeseci, i kvaliteta slika je bila loša, ponuda shopa loša, svakakve greške s objavama, revija i još brdo marketinških stvari...
    To treba dići za 200% u kvaliteti.
    Najlakše je bježati od problema, al jbg treba reći da nije dobro da bi moglo ići u boljem smjeru.
    A ovo zadnje što si napisao, pa to sam bio i napisao da im opraštam još sezonu dvije dok ne sredimo do kraja sportski sektor, onda se Boban baca i na taj dio :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.