• NORTE
    27.9k
    Novi dres Schalkea u kojem možeš i na more...
    Gv6njKHXoAEqgTZ?format=jpg&name=large
  • rioda
    18.8k

Meni vjerojatnije zvuči scenarij u kojem će napuhati troškove obnove do ta dva milijuna, realno potrošiti milijun, a od drugog milijuna će im izvođač većinu vratiti kroz sponzorstvo
  • NORTE
    27.9k
    Hitna uplata, rok sanacije 2 godine :rofl:

Gdje Hrvatska pocinje, tu logika prestaje.

Edit: inace te leksan ploce po kvadratu dođe 23,97 eura... ocito treba natkriti i onu zadnju parcelu na Bracu koju su dali Ivusicu.
    — Jurki

Kako rok sanacije dvije godine?

Čitam da im je upitno odigravanje utakmica na Poljudu dok ne poprave štetu.

Kako god, tih 2 milijuna eura su vrlo upitna priča, u smislu je li šteta uopće tolika.

Ovo je Hrvatska, novac je državni, a sanacija je hitna, miriše na muljažu koja je zagarantirana.
  • Jurki
    27.9k

Pagginijev post dvije stranice prije.
  • Peškaman
    9.8k
    Nije njima oštećen samo krov već i teren,dio prostorija poplavljen, tko zna u kakvom su stanju električne instalacije i ostalo.
    Daleko od toga da se tako brzo moglo izračunati ali ima tu troškova.
  • Ludovic IX
    12.8k
    večina vas je bila na poljudu. znate i sami da je to jedan veliki wc. izgleda iz aviona lijepo ali je stadion u neznatno boljem stanju od maksimira - ima krov (bar večinu krova)
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    "Za pretpostaviti je da bi reakcija bila podjednako brza i u slučaju da neka slična sila prirode pohara još jednu, jedinu preostalu sportsku građevinu od nacionalnog interesa – stadion Maksimir u Zagrebu."

Ha mislim, nije da nas je pogodilo 3 potresa koji spadaju među najjače u povijesti države, pa koji se k zasad po tom pitanju napravio
  • NORTE
    27.9k
    "Za pretpostaviti je da bi reakcija bila podjednako brza i u slučaju da neka slična sila prirode pohara još jednu, jedinu preostalu sportsku građevinu od nacionalnog interesa – stadion Maksimir u Zagrebu."

Ha mislim, nije da nas je pogodilo 3 potresa koji spadaju među najjače u povijesti države, pa koji se k zasad po tom pitanju napravio
    — Tvrdica McTvrdi

A nemojmo zaboraviti i najjače superćelijsko nevrijeme koje je pogodilo Zagreb prije dvije godine, uz enormnu štetu po cijelom gradu, kao i dvoje poginulih, a stradao je i stadion u Maksimiru što je dinamo popravio od svog novca.

Da bando režimska bez centa na računu.
    Vi Riječani isto, odjebite i neka vas privatni vlasnik kluba vrati na vaš stadion ili barem s gradom ponudite 50% državi.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

To čak i zaboravio, ali da, po žrtvama to je bilo čak i gore od potresa.

Vi Riječani isto, odjebite i neka vas privatni vlasnik kluba vrati na vaš stadion ili barem s gradom ponudite 50% državi. — NORTE

Ma članak ima neke stvari on point, meni kao laiku Kantrida puno više izgleda kao kulturno dobro od Maksimira i Poljuda. I okej, Zagreb ima taj privilegirani status glavnog grada pa se ostalima treba više pomoć, ali na tu kartu mi mogu igrat Požega, Koprivnica ili Gospić, a ne Split ili Zadar kad pol novca u državi je kroz turističku sezonu koja je uglavnom tamo. Malo su se svi previše razbahatili
  • Dadox
    1.5k
    Postoji li podatak koliko je Dinamo svog novca potrošio na Maksimir,a koliko Hajduk na Poljud u zadnjih recimo 15 godina?
  • Bryan
    181
    Hajduku od 2009. ugovorom između grada Splita i njih grad plaća sve režije i troškove Poljuda a Hajduk zadržava svu dobit od najma prostora i oglašavanja. Ima taj ugovor na netu.
  • Ivdzo11
    11.1k
    Osijek pobjedio 1-0 Dynamo Kyiev u prijateljskoj utakmici
  • JMastermind
    1.8k
    čuj Požega... Mi smo Slavoniji sami (uz malu pomoć EU) napravili i novu tribinu i novi teren, sve skupa oko 4.5 milijuna eura...

Spremno za ovu sezonu.
  • Ivdzo11
    11.1k
    Nakon što smo objavili da za stopera Darija Marešića Istra traži 1,5 milijuna eura, dobili smo brojne upite što je s izlaznom klauzulom od navodnih 200.000 eura. Nje, kako doznajemo iz pulskog kluba - nema. Nije upisana u ugovoru. Još nam kažu da je nema ni za domaće klubove, a ni za inozemstvo, što također neki spominju.

Ostaje, dakle, jedino činjenica da je Marešić ušao u zadnju godinu ugovora, a to otvara puno bolje opcije u budućnosti za zainteresirane klubove, pa tako i za Hajduk.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.