• NORTE
    17.6k
    Novi dres Schalkea u kojem možeš i na more...
    Gv6njKHXoAEqgTZ?format=jpg&name=large
  • rioda
    9.2k

Meni vjerojatnije zvuči scenarij u kojem će napuhati troškove obnove do ta dva milijuna, realno potrošiti milijun, a od drugog milijuna će im izvođač većinu vratiti kroz sponzorstvo
  • NORTE
    17.6k
    Hitna uplata, rok sanacije 2 godine :rofl:

Gdje Hrvatska pocinje, tu logika prestaje.

Edit: inace te leksan ploce po kvadratu dođe 23,97 eura... ocito treba natkriti i onu zadnju parcelu na Bracu koju su dali Ivusicu.
    Jurki

Kako rok sanacije dvije godine?

Čitam da im je upitno odigravanje utakmica na Poljudu dok ne poprave štetu.

Kako god, tih 2 milijuna eura su vrlo upitna priča, u smislu je li šteta uopće tolika.

Ovo je Hrvatska, novac je državni, a sanacija je hitna, miriše na muljažu koja je zagarantirana.
  • Jurki
    18.4k

Pagginijev post dvije stranice prije.
  • Peškaman
    7.3k
    Nije njima oštećen samo krov već i teren,dio prostorija poplavljen, tko zna u kakvom su stanju električne instalacije i ostalo.
    Daleko od toga da se tako brzo moglo izračunati ali ima tu troškova.
  • Ludovic IX
    9.2k
    večina vas je bila na poljudu. znate i sami da je to jedan veliki wc. izgleda iz aviona lijepo ali je stadion u neznatno boljem stanju od maksimira - ima krov (bar večinu krova)
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    "Za pretpostaviti je da bi reakcija bila podjednako brza i u slučaju da neka slična sila prirode pohara još jednu, jedinu preostalu sportsku građevinu od nacionalnog interesa – stadion Maksimir u Zagrebu."

Ha mislim, nije da nas je pogodilo 3 potresa koji spadaju među najjače u povijesti države, pa koji se k zasad po tom pitanju napravio
  • NORTE
    17.6k
    "Za pretpostaviti je da bi reakcija bila podjednako brza i u slučaju da neka slična sila prirode pohara još jednu, jedinu preostalu sportsku građevinu od nacionalnog interesa – stadion Maksimir u Zagrebu."

Ha mislim, nije da nas je pogodilo 3 potresa koji spadaju među najjače u povijesti države, pa koji se k zasad po tom pitanju napravio
    Tvrdica McTvrdi

A nemojmo zaboraviti i najjače superćelijsko nevrijeme koje je pogodilo Zagreb prije dvije godine, uz enormnu štetu po cijelom gradu, kao i dvoje poginulih, a stradao je i stadion u Maksimiru što je dinamo popravio od svog novca.

Da bando režimska bez centa na računu.
    Vi Riječani isto, odjebite i neka vas privatni vlasnik kluba vrati na vaš stadion ili barem s gradom ponudite 50% državi.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k

To čak i zaboravio, ali da, po žrtvama to je bilo čak i gore od potresa.

Vi Riječani isto, odjebite i neka vas privatni vlasnik kluba vrati na vaš stadion ili barem s gradom ponudite 50% državi.NORTE

Ma članak ima neke stvari on point, meni kao laiku Kantrida puno više izgleda kao kulturno dobro od Maksimira i Poljuda. I okej, Zagreb ima taj privilegirani status glavnog grada pa se ostalima treba više pomoć, ali na tu kartu mi mogu igrat Požega, Koprivnica ili Gospić, a ne Split ili Zadar kad pol novca u državi je kroz turističku sezonu koja je uglavnom tamo. Malo su se svi previše razbahatili
  • Dadox
    522
    Postoji li podatak koliko je Dinamo svog novca potrošio na Maksimir,a koliko Hajduk na Poljud u zadnjih recimo 15 godina?
  • Bryan
    39
    Hajduku od 2009. ugovorom između grada Splita i njih grad plaća sve režije i troškove Poljuda a Hajduk zadržava svu dobit od najma prostora i oglašavanja. Ima taj ugovor na netu.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Osijek pobjedio 1-0 Dynamo Kyiev u prijateljskoj utakmici
  • JMastermind
    804
    čuj Požega... Mi smo Slavoniji sami (uz malu pomoć EU) napravili i novu tribinu i novi teren, sve skupa oko 4.5 milijuna eura...

Spremno za ovu sezonu.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Nakon što smo objavili da za stopera Darija Marešića Istra traži 1,5 milijuna eura, dobili smo brojne upite što je s izlaznom klauzulom od navodnih 200.000 eura. Nje, kako doznajemo iz pulskog kluba - nema. Nije upisana u ugovoru. Još nam kažu da je nema ni za domaće klubove, a ni za inozemstvo, što također neki spominju.

Ostaje, dakle, jedino činjenica da je Marešić ušao u zadnju godinu ugovora, a to otvara puno bolje opcije u budućnosti za zainteresirane klubove, pa tako i za Hajduk.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.