• Bosskovitz
    17.6k
    Ne znam više tko se od vas ovdje zajebava, a tko je ozbiljan. To je stari Milanov grb iz osamdesetih.

AC-Milan-Logo-history.png
  • Dino
    4k

Tek sam sad skuzio da je Milan valjda jedini koji kombinira kriz i vraga :lol: Al da, papir tesko trpi ironiju ponekad.
  • Bosskovitz
    17.6k

I u nebo s njim, i u pakao (:
  • Jaro
    10.5k
    A ono, nije da je vrag/sotona... svijetu prikazan u Bibliji...
    A da, kao sto i Boss kaze, ocito su i Pipsi i Boysi odavno prodani vragu...
  • Droljo
    18.6k
    Đavolja posla ja vam kažem! ĐAVOLJA!
  • Agramer86
    626
    IMG-2376.jpg
    Boje dresova Partizana za novu sezonu neodoljivo podsjećaju na boje južne im braće.
    Iako svaka im čast za ovu Kappu. Odmah sam nostalgičan
  • Bosskovitz
    17.6k

Nije mi uopće jasno od kud cijela vijest iz ovoga, Partizan je igrao u crveno-plavim dresovima sve do negdje kasnih 50-ih ili ranih 60-ih kada su promijenili grb i boje, a imali su u zadnjih 20-ak godina barem u 4-5 sezona crveno-plave gostujuće dresove. Tada, prije 60-ih, im ni grb nije bio crno-bijeli kao danas nego je izgledao kao Hajdukov grb nalijepljen na baklje i vijenac iz grba SFRJ.

EDIT: pronašao sam ga, doslovno Hajduk + jugo grb:

grb-2-jug.armija-venac.jpg
  • Paggini
    59.3k
    doslovno Hajduk + jugo grb:Bosskovitz

Plus ime hajduka do 1945.
  • Bosskovitz
    17.6k

Je li Partizan zapravo osnovan 1944. na Visu? :chin:

40-50konacni1-1024x768.jpg
  • badjibadara
    6.6k
    To je grb od '47. Prije toga su imali crvenu zvijezdu u plavom krugu na kojoj je pisalo JA. Prvi dres bijeli, zatim crveni, a imali su i plavi. '52. imaju taj crveno plavi. Pred kraj pedesetih, na inicijativu Bobeka mijenjaju dres u crno bijeli po uzoru na Juve. Tuđman odobrio.
  • Nogo
    8.3k

:scream: :rofl:
  • badjibadara
    6.6k
    hamburg-25-26-away-kit%20%2813%29.jpg

Osobno mi je odlican dizajn i grb je sjajno uklopljen, ali navijaci HSV-a se bune za zvjezdicu iznad grba, zele da se makne (i mi bi ih mogli podrzati).
    Sponzor se nije dobro uklopio, i ovaj predimenzionirani adidas logo je prst u oko na ovogodisnjim dresovima.
  • Bosskovitz
    17.6k
    navijaci HSV-a se bune za zvjezdicu iznad grba, zele da se makne (i mi bi ih mogli podrzati)badjibadara

Zašto?

Oboje, zašto se oni bune i zašto bismo se mi njima pridruživali u tome?
  • Paggini
    59.3k
    Meni bi bio ljepši dres bez zvjezdica iznad grba, možda da se stave iznad/ispod nema predaje na leđima. Osobno mišljenje, čisto estetski

Ova jedna od HSVa mi izgleda bolesno dobro na dizajnu dresa, ful je dobro sjela
  • Dzoni
    1.7k

Meni je kontra, ovakav predimenzionirani logo mi se više sviđa od onog predhodnog, nekako mi je ugodniji oku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.