• Bosskovitz
    17.4k
    Ne znam više tko se od vas ovdje zajebava, a tko je ozbiljan. To je stari Milanov grb iz osamdesetih.

AC-Milan-Logo-history.png
  • Dino
    4k

Tek sam sad skuzio da je Milan valjda jedini koji kombinira kriz i vraga :lol: Al da, papir tesko trpi ironiju ponekad.
  • Bosskovitz
    17.4k

I u nebo s njim, i u pakao (:
  • Jaro
    10.5k
    A ono, nije da je vrag/sotona... svijetu prikazan u Bibliji...
    A da, kao sto i Boss kaze, ocito su i Pipsi i Boysi odavno prodani vragu...
  • Droljo
    18.4k
    Đavolja posla ja vam kažem! ĐAVOLJA!
  • Agramer86
    622
    IMG-2376.jpg
    Boje dresova Partizana za novu sezonu neodoljivo podsjećaju na boje južne im braće.
    Iako svaka im čast za ovu Kappu. Odmah sam nostalgičan
  • Bosskovitz
    17.4k

Nije mi uopće jasno od kud cijela vijest iz ovoga, Partizan je igrao u crveno-plavim dresovima sve do negdje kasnih 50-ih ili ranih 60-ih kada su promijenili grb i boje, a imali su u zadnjih 20-ak godina barem u 4-5 sezona crveno-plave gostujuće dresove. Tada, prije 60-ih, im ni grb nije bio crno-bijeli kao danas nego je izgledao kao Hajdukov grb nalijepljen na baklje i vijenac iz grba SFRJ.

EDIT: pronašao sam ga, doslovno Hajduk + jugo grb:

grb-2-jug.armija-venac.jpg
  • Paggini
    58.5k
    doslovno Hajduk + jugo grb:Bosskovitz

Plus ime hajduka do 1945.
  • Bosskovitz
    17.4k

Je li Partizan zapravo osnovan 1944. na Visu? :chin:

40-50konacni1-1024x768.jpg
  • badjibadara
    6.4k
    To je grb od '47. Prije toga su imali crvenu zvijezdu u plavom krugu na kojoj je pisalo JA. Prvi dres bijeli, zatim crveni, a imali su i plavi. '52. imaju taj crveno plavi. Pred kraj pedesetih, na inicijativu Bobeka mijenjaju dres u crno bijeli po uzoru na Juve. Tuđman odobrio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.