• rokikaciga
    3k
    Zasto je Dinamo pristao na to u sijecnju? Jer bi Bara zaradio 4m, a Maric mu je drzao lojtre u tome.

Ocito je Zvone promjenio uvjete i sad mu Bara lize dupe jer vidi da bu to drukcije nego prije.
  • IvanS
    344
    Moja neka prognoza je da od bonusa nećemo vidjet sigurno ništa i da ćemo fiksno dobit 2 do 2.5m eura, a ostalo ide Bari i ostaloj mafiji.Fan

A prognozu temeljiš na čemu? Konstantno se ovdje komentira na osnovu dojma i prognoze (ne nužno @Fan).
    Mislim da je nespretno komentirati iznose kojekakvih ugovora a da ne znamo niti članka iz bilo kojeg od ugovora.
    Kada klub (ili netko iz kluba) javno kaže bitne detalje ugovora onda možemo raspravljati da li je to na štetu Dinama ili je u korist. Sve ostalo je nagađanje i nema smisla.

Također, postoji mogućnost i da uopće nećemo igrati sa klasičnim krilima već sa dvije raširene desetke pa će to ličit na 4-3-3, no u tom slučaju mjesta za Varelu uopće nema...Fan

Postoji bezbroj mogućnosti i trenutno mislim da jedino Kovačević zna kako će se igrati. Ako u ovoj fazi priprema i on zna točno.
    A i ne vidim zašto Varela ne bi mogao igrati lijevog u trojci iza napadača. Kako i sam kažeš ako smo u manjku tih lijevih krila, valjda će se naći dovoljno minuta i za njega.
  • Fan
    1.2k
    A prognozu temeljiš na čemu?IvanS

Pa evo skoro na ničemu, doslovno možemo samo spekulirat.
    Samo mišljenje, kad je već bilo inicijalno dogovoreno da od 5m kolko će Barca platit, Bara dobije 4 (to su ja mislim skoro svi potvrdili, doduše ništa službeno), ne vjerujem da se dogodio ogroman preokret i dogovor da bi Dinamo dobio prek 50% bez bonusa. A bonuse ne ubrajam jer teško da će ikad i zaigrat za Barcu, a kamoli zadovoljit sve ostale uvjete.
    Al eto, daj Bože da ga igramo, da bude naš najbolji igrač sljedeće 2 godine, da poruši i neke rekorde i da bude legenda Barce i da svi budemo sretni
  • Goncalo Santos
    194
    Razlog moje sumnje je taj da ne mislim da Barca racuna ozbiljno na Varelu, nego da ga vide kao Fayea, dovest ce ga za neku sicu od pad milijuna i prodati nekome za 10ak na racun toga sta je u Barcinom omladinskom sustavu koji je najbolji na svijetu.

Barcelona je u losoj financijskoj situaciji i zato rade takve sitne poslove di ce zaraditi po par milijuna eura, kao sto je Faye, Dominguez, Chelfi... Bara tu sigurno ima svoje prste jer je stalno kod njih na razgovorima i puno njegovih igraca se povezuje s njima.

Da se razumijemo ne mislim da su to prevare od igraca nego samo da ne racunaju ozbiljno na njih vec ih koriste za brzu zaradu.

Zato sumnjam da ce Varelini bonusi biti ostvareni, eventualno neka fiksna odsteta koja sumnjam da ce biti velika jer mora ostat Barceloni prostora za zaradu.

Nadam se da sam u potpunosti u krivu, ali hocu reci da postoje opravdani elementi za zabrinutost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.